- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
cnm okunabilir ama , diyanet hattını ara sor istersen alo 190 .Benim icim rahat degil adetli okumak ben cikmak istiyorum kürtajdan dolayi uzun surucek gene sanirim,,lütfen kusra bakmayin
eğer sayıdan kaynaklı yada başka bir nedenden devam etmek istemiyorsanız birşey soyleyemem ancak adetken okunur nette bu yönde bilgiler olduğu gibi selaten tuncınanın da sonunda yer alıyor ve onu adetkende okuyoruzBenim icim rahat degil adetli okumak ben cikmak istiyorum kürtajdan dolayi uzun surucek gene sanirim,,lütfen kusra bakmayin
SAYI sorun etsem katilamam ki bir cok dua topiginde oldum fazlasini okudugum da oldum baska bir topikte bir arkadasa 3 harfliler bulastigindn beri kendimi uzak tutuyorum adetliyken lütfen saygi Durun icim rahat okuyamiyorum.eğer sayıdan kaynaklı yada başka bir nedenden devam etmek istemiyorsanız birşey soyleyemem ancak adetken okunur nette bu yönde bilgiler olduğu gibi selaten tuncınanın da sonunda yer alıyor ve onu adetkende okuyoruz
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Siz yinede diyanet hattına sorun içiniz rahat etsin
Sevgiler
Turkiyede yasamiyorum canimcnm okunabilir ama , diyanet hattını ara sor istersen alo 190 .
hanımefendi okuyun diye bir ısrar asla soz konusu olamaz dua bu sonucta mazeretınız neyse saygım sonsuz sadece adetken okunma kısmı için yazdım ben kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle okursunuz dua Allahla kulun arasındadır onun kararı sizi ilgilendirir.SAYI sorun etsem katilamam ki bir cok dua topiginde oldum fazlasini okudugum da oldum baska bir topikte bir arkadasa 3 harfliler bulastigindn beri kendimi uzak tutuyorum adetliyken lütfen saygi Durun icim rahat okuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?