Sağol canım Allah razı olsun yazılışını değiştirdimSealand Canım ben Allah kabul etsin dualarını inşallah . Yanlız ben emin olamadığım için Ali -İmran suresinin 173. Ayetini tekrar okudum ve dinledimde netten sende bak istersen bilmeyen arkadaşlar burdan yanlış ezberleyip okumasınlar. www.kuranindir.com/kuran_meali/ali_imran/173.ayet/rhS.aspx
Senden de Allah razı olsun canım konuyu açıp bizede vesile olduğun bizide sebeblendirdiğin için şimdi iki günde 1 kişi mi bitircez 3200 okucaz demi toplamda 2 günde.Sağol canım Allah razı olsun yazılışını değiştirdim
canım şimdilik 3 gün yaptık kişi sayısı artarsa 2 ye ineriz sayı fazla gelmesin diyeSenden de Allah razı olsun canım konuyu açıp bizede vesile olduğun bizide sebeblendirdiğin için şimdi iki günde 1 kişi mi bitircez 3200 okucaz demi toplamda 2 günde.
Tamam canım 3 günde bitirelimcanım şimdilik 3 gün yaptık kişi sayısı artarsa 2 ye ineriz sayı fazla gelmesin diye
3200 3 günde canım ismini ekliyimCanım benim adımı da yazabilirsin. İsmim Gizem.
Bu arada 3340 mı yoksa 3200 mü okunacak?
ancak yeni gelenler var canım sayı düşebillir takipte ol3200 3 günde canım ismini ekliyim
listeye ekliyorum canımben de girmek istiyorum
katılabilir miyim
Istersen okumaya baslayabilirsin canim musaitsen biriktirsin toplu verirsin hazirda okumus olursunSealand Evet canım ben de o yüzden bekliyorum liste tamamlandıktan sonra başlayalım bence netleştirelim. 2 kişi kaldı sanırım tamamlanmasına.
O halde öyle yapayım zaten yarına netleşmiş olur.Istersen okumaya baslayabilirsin canim musaitsen biriktirsin toplu verirsin hazirda okumus olursun
Simdi sadece hasbinallahu ve nimel vekil mi cekiyoruz basliycam cnm bi netlesir sek duanin okunma uslubundaIstersen okumaya baslayabilirsin canim musaitsen biriktirsin toplu verirsin hazirda okumus olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?