merhaba ben haşimato tiroitiyim bu hastalığı haziran ayında öğrendim dr ömür boyu ilaç kullanmamı söyledi bir buçuk ayda bir kan tahlili yapılıyor tsh düştü fakat anti tpo yüksek 1168 de ve normal olarak tbi hamile kalamıyorumbenim gibi olup da hamile kalan varmı ve nasıl tedavi görüyorlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşalar şimdiden teşekkürler :)mafoldumben
merhaba ben haşimato tiroitiyim bu hastalığı haziran ayında öğrendim dr ömür boyu ilaç kullanmamı söyledi bir buçuk ayda bir kan tahlili yapılıyor tsh düştü fakat anti tpo yüksek 1168 de ve normal olarak tbi hamile kalamıyorumbenim gibi olup da hamile kalan varmı ve nasıl tedavi görüyorlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşalar şimdiden teşekkürler :)mafoldumben
ben sadece tiroid ilacı kullanıyorum.iyotlu tuz tercih ediyorum.elimden gelse bol dereotu yiyecem ama midem almıyor.hiç sevmiyorum.onun haricinde herhangi birşey yiyip içmiyorum çünkü kullandığım ilaç düzenleyip dengeliyor.başka şeye gerek kalmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?