Amin. Aslinda iki degil 3 kayip yasamaniz ve arada hic saglikli cocuk dogurmamis olmaniz lazim. Allah karsima merhametli bir doktor denk getirdigi icim benim ikiden sonra test yapildi.Demekki bunu ogrenmek icin iki kayip vermek gerekiyormus. Bazen doktorlari anlamiyorum. Bana da test yaptir dediler. Cok gecmis olsun bu arada insallah saglikli gebelik gecirip bebisleri kucagimiza alabiliriz..
Burdaki forumlardan ogrendim bende doktora sordum iki kayiptan sonra universite hastaneleri yapiyor dediler. Cok uzuldum duyunca. Bu ihtimali soyleseler uctetli de yaptirirdim. Bu arada hangi ildesiniz?? Ankaradaysaniz nerde yaptirdiginizi sorcaktimAmin. Aslinda iki degil 3 kayip yasamaniz ve arada hic saglikli cocuk dogurmamis olmaniz lazim. Allah karsima merhametli bir doktor denk getirdigi icim benim ikiden sonra test yapildi.
bana da deselerdi parayla yaptirirdim o eziyeto ve acilari yasayana kadar. zekai tahir burak hastanesinde yaptirdim.Burdaki forumlardan ogrendim bende doktora sordum iki kayiptan sonra universite hastaneleri yapiyor dediler. Cok uzuldum duyunca. Bu ihtimali soyleseler uctetli de yaptirirdim. Bu arada hangi ildesiniz?? Ankaradaysaniz nerde yaptirdiginizi sorcaktim
Ozelden yazdim. Bakarmisiniz?bana da deselerdi parayla yaptirirdim o eziyeto ve acilari yasayana kadar. zekai tahir burak hastanesinde yaptirdim.
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere eee olsun annesi azıcık nazlansın miniğin inşaallah kısa sürer bu halsizlik falan canım kendiliğinden mi hamiş oldun yoksa tedaviyle mi azıcık yol göster bizeevedt canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.biraz zorlu geçiyor halsizlik falan çok var ama idare ediyoruz işte.
Bende olmuyor canımkizlar sizde kalp carpintisi titreme oluyomu
tsh degeriniz bozulduysa yapar.kizlar sizde kalp carpintisi titreme oluyomu
bi baktirn. doz fazla gelmis olabilir.bozuldu heralde kan tahlili yapmam lazim 75ti 100e cikartti doktor fazla geldi heralde
canım ben kendiliğinden oldum tedaviHayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere eee olsun annesi azıcık nazlansın miniğin inşaallah kısa sürer bu halsizlik falan canım kendiliğinden mi hamiş oldun yoksa tedaviyle mi azıcık yol göster bize
canım kendiliğinden oldum ben vakti zamanı buymuş demekki vesile mi bilmiyorum ama canım ben hamile kalmadan önceki ay doktora gitmiştim akıntı ve kaşıntıdan dolayı mantar enfeksiyonu var dedi doktor ilaçları kullandım sonraki ay hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum hatta kafamdan atmıştım Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere eee olsun annesi azıcık nazlansın miniğin inşaallah kısa sürer bu halsizlik falan canım kendiliğinden mi hamiş oldun yoksa tedaviyle mi azıcık yol göster bize
Oncelikle tiroid degerlerini olcurup 2.5 altina getirmen gerekir canim. Gebe kalincada ilaca devam edip her ay kan verip degerlerini takip etmen gerek. Ilaclarini sakin aksatma. Degerlerin normale donmeden de gebe kalma. Ben bu konuda cok sorun yasadim oyuzden yazmak istedim.merhabalar, foruma uzun zamandır yazılmamış ama bende haşimatolu gebe kalmak isteyenlerdenim. umarım daha önce yazanlar istediklerine ulaşmışlardır. ben 9 aylık evliyim 2 düşük yaptımne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bilmiyorum. hamile kalanlar nasıl bir yol izledi merak ediyorum. hamile kalmak isteyenler de varsa birlikte yola çıkalım. destek en büyük moral bize sanırım.
Oncelikle tiroid degerlerini olcurup 2.5 altina getirmen gerekir canim. Gebe kalincada ilaca devam edip her ay kan verip degerlerini takip etmen gerek. Ilaclarini sakin aksatma. Degerlerin normale donmeden de gebe kalma. Ben bu konuda cok sorun yasadim oyuzden yazmak istedim.
Tiroidden olmayabilir problem. Tam olarak ne yasadigini bilmiyorum ama genetik tahlil yaptir bence kan pihtilasmasi da olabilir.2 gebeligimde de 2bucugun altındaydı. Gebeliklerden sonra firladi tabi. 3 yıldır ilac kullaniyorum be hic aksatmadan 6 ayda bir son yedi aydir da 2 ayda bir endokrine gidiyorum. Bilmiyorum bir sıkıntı var ama nedenini cozumlemeye çalışıyorum. Simdilik kendimce bir sistem oturttup düzene koyma çabasındayim hedefim yaz sonunda gercek bir gebelik yaşamak. Tabi Allah nasip ederse.
bugün doktora gittim. sadece sağlıksız gebelik olduğu için böyle oldu diyor. bunun dışında rahatsızlığımı sorduğum zaman 2nın altında olmuş olması bizim için yeterli dedi. haşimato için herhangi bir sıkıntı yok gebe kalmanla alakalı dedi başka herhangi bir bilgilendirme yapmadı. doktoru mu değiştirmeliyim diye bile düşündüm bugün. karıştım kaldım iyice.Tiroidden olmayabilir problem. Tam olarak ne yasadigini bilmiyorum ama genetik tahlil yaptir bence kan pihtilasmasi da olabilir.
Doktorlar zaten hic birsey soylemiyor bende kendim arastirarak buldum sorunu. Doktorunu degistirip iyi bir profa git. Iki tane gebelik yasadim biri 21 digeri 29 haftalikti kayipla sonuclandi. Simdi kan pihtilasmasi olabilir diyorlar. Illa kayip yasaman lazim. Ben yasadim sen yasama bunlari. En azindan kan pihtilasmasi olabilir mi diye sor.bugün doktora gittim. sadece sağlıksız gebelik olduğu için böyle oldu diyor. bunun dışında rahatsızlığımı sorduğum zaman 2nın altında olmuş olması bizim için yeterli dedi. haşimato için herhangi bir sıkıntı yok gebe kalmanla alakalı dedi başka herhangi bir bilgilendirme yapmadı. doktoru mu değiştirmeliyim diye bile düşündüm bugün. karıştım kaldım iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?