Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Yumurtaları vücuttaki bir tehlike gibi algılayıp yok edebiliyor ve erken menopoza giriyorsunuz. (muş)
Bende ilk kez duydum bunu doktor mu söyledi size merak ettim Bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza inşaallah

Bende ilk kez duydum bunu doktor mu söyledi size merak ettim Bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza inşaallah

Amin inşallah. Doktor direkt bu sebepledir demedi ama olabilir dedi. Arastırdım biraz var böyle bir etkisi. Bebeği de bazen atar ya vücuttan onun gibi sanırım. Zaten ailede 50 yaş üzeri menopoza girdi herkes. Bu sorunu yasayan bi tek benim ve sadece benim hasimatom var. Bilemiyorum ki.

Bende tsh icin ilac kullaniyorm. Ilk gebelikte düsük yaptm. Tsh 2.5 un altında olması gerekiyormus. Benim ki 5.2ydi. Eutrox kullaniyorum şu anda.

Benim de öyle ailede bildiğim kimsede yok..

İkinci Çocuk İçin En Uygun Zaman..

Prof. Dr. İsmail Çepni, annelerin ikinci bebeklerine hamile kalmak için ne kadar süre beklemeleri gerektiğini açıklıyor.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bilmiyorum ki canım benim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizim ailede hipertroid var bi bende hipotroid var herşey Allahtan demekki kaderimizde varmış Allah ım daha fazla bekletmesin bizleri

Bende tsh icin ilac kullaniyorm. Ilk gebelikte düsük yaptm. Tsh 2.5 un altında olması gerekiyormus. Benim ki 5.2ydi. Eutrox kullaniyorum şu anda.
Evet canım ilaçlarını düzenli kullan düşer değerin Geçmiş olsun inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesin

sher33 canım bugün kan sonucum geldi yine 2,60 çıkmış ya ocakta 1,75 ti. Yarına randevu aldım endokrnolojiye bakalım doz arttırır heralde.

Bende de aynı rahatsızlık var canım ama gebeliğe engel değil kesinlikle :) annemde de var mesela üç tane sapasağlam çocuk doğurmuş :))

Bende de aynı rahatsızlık var canım ama gebeliğe engel değil kesinlikle :) annemde de var mesela üç tane sapasağlam çocuk doğurmuş :))
Oyyy maşallah olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım
Hemen hamile kalabildin mi acaba darısı bizlere olsun inşaallah

Oyyy maşallah olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım
Hemen hamile kalabildin mi acaba darısı bizlere olsun inşaallah
9 ay sonra kalabildim canım ama ben kafama çok takmıştım o yüzden olmuyordu sanırım yani stresren başka sebebi yok :) tiroid ilacını düzgün kullandığınız sürece ve her ay kontrol ettirdiğiniz sürece hiç bir sıkıntısı yok

İşte bende çok stres yapıyorum ilacımı o kadar düzenli kullanıyorum ki başucumda komidinde duruyor sabah kalkar kalkmaz içiyorum
Rabbim tez vakitte banada nasip etsin inşaallah

İşte bende çok stres yapıyorum ilacımı o kadar düzenli kullanıyorum ki başucumda komidinde duruyor sabah kalkar kalkmaz içiyorum
Aynen canım ben de öyle içiyorum zaten buraya da sizleri rahatlatmak için yazdım inan ben zamanında çok stres yaptım hep hastalığım yüzünden hamile kalamıyorum diye ağladım ama hiç alakası yokmuş. İlk mesajımda da yazdığım gibi annemde de var ve biz üç kardeşiz üstelik annem üç çocuktan sonra öğrenmiş hastalığını ve ilaç kullanmaya başlamış. Her şey beyinde bitiyor emin olabilirsin :) Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin yüzünüzü güldürsün. Ben her namazımdan sonra dua ediyorum bu siteyi çok takip ederdim "Allah'ım sen ordaki bütün isteyen kardeşlerime bebek nasip et" diyorum :)

Aynen canım ben de öyle içiyorum zaten buraya da sizleri rahatlatmak için yazdım inan ben zamanında çok stres yaptım hep hastalığım yüzünden hamile kalamıyorum diye ağladım ama hiç alakası yokmuş. İlk mesajımda da yazdığım gibi annemde de var ve biz üç kardeşiz üstelik annem üç çocuktan sonra öğrenmiş hastalığını ve ilaç kullanmaya başlamış. Her şey beyinde bitiyor emin olabilirsin :) Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin yüzünüzü güldürsün. Ben her namazımdan sonra dua ediyorum bu siteyi çok takip ederdim "Allah'ım sen ordaki bütün isteyen kardeşlerime bebek nasip et" diyorum :)

kizlar bende hasimatoo var levotrion 75mg kullaniyorum 11den 1e dusmustu bikac aydir tekrar yukselmis 8e ilac kullandigim halde cok moralim bozuldu hamile kalamiyorum hersey normal cikio o yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…