Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

nasil hamile kaldiniz bende de hasimato var

kizlar bende hasimatoo var levotrion 75mg kullaniyorum 11den 1e dusmustu bikac aydir tekrar yukselmis 8e ilac kullandigim halde cok moralim bozuldu hamile kalamiyorum hersey normal cikio o yuksek
Hic prolaktinine baktırdın mı troid prolaktini de yükseltiyor

kizlar bende hasimatoo var levotrion 75mg kullaniyorum 11den 1e dusmustu bikac aydir tekrar yukselmis 8e ilac kullandigim halde cok moralim bozuldu hamile kalamiyorum hersey normal cikio o yuksek
O duzelmeden olmaz evet doktorun dozunu artiricak. Acele etme iyot eksikligi bebeklerde zeka geriligi yapiyor. Gecmis olsun cnm

Cnm benımde aynı senın gıbıydı hşimatom cok yuksektı dustu sonra ilaç kullanmayı bıraktım ıstemedım ve hanıle kaldım test yaptırdım ılaca baslamak ıcın 10 du hemen ılaca basladım yanı ılacı bırakmam hataydı sakın sen yapma ama hmıle kalamamanın haşimato ile pek bır alakası yok bence hatta hanıleyken bıle 25ml kullanıyrm ben yuksel edı hıc sıkıntı yapma bence

bende artik arastiriyorum neden olmuyo die butun testleri yaptiriyorum ben ilac kullanirken yukseldi deger doktor tsh yukselirse yumurtlama olmaz adetin gecikir dedi bunu dusur ama kisirlik tedavisinede git dedi

bende artik arastiriyorum neden olmuyo die butun testleri yaptiriyorum ben ilac kullanirken yukseldi deger doktor tsh yukselirse yumurtlama olmaz adetin gecikir dedi bunu dusur ama kisirlik tedavisinede git dedi
Benımkıde oyle dedı ama dedıgı gıbıde olmadı sen tedavını eksık etme asla ama boyle doktorların laflarınlada unutsuzluga kpılma yumurtaların ıcın kadındoguma gıtmen lazım kısırlık tedavısıne o degıl kdın dogum karar verır sacmalamıs kadın dogum yumurtalarını yeterlı sayıda ve kalıtede goruyorsa bence tedavılık bır durumu yok cnm morelını bozma boyle seyler morelle alakalı sen nekdr ınanırsan evren sana onu daha cabuk ve kolay verıcek sansın bol olsun unarım en kısa zamanda hamile kalırsın

ultrasonla baktiginda iyi dedi hersey duzenli sadece tsh yuksek cikio ama tabi kisirlik bolumune devam etcem bi bucuk senedir olmuyo rahim filmim kaldi bidaki ay yapip gturcem evraklari tsh bi dusse 75 kullaniyorum suan

ultrasonla baktiginda iyi dedi hersey duzenli sadece tsh yuksek cikio ama tabi kisirlik bolumune devam etcem bi bucuk senedir olmuyo rahim filmim kaldi bidaki ay yapip gturcem evraklari tsh bi dusse 75 kullaniyorum suan
Düşüyor canım merak etme bnmde 2koca yılın sonunda oldu zaten ilaçla düşüyorda kontrol altına alınıyor allah daha beterınden aaklasın hepımızı bu bişey degil morelını bozma arkdslarım var tup bebek şansları bıle olmayan bızler şükretmeliyiz allah dermansız dert vermesın

bizim enazindan ilacla baskilaniyo.ben tekrar yukselmesine sinir oluyorum yoksa buhastaliga alistim 3senedir var bendede

bizim enazindan ilacla baskilaniyo.ben tekrar yukselmesine sinir oluyorum yoksa buhastaliga alistim 3senedir var bendede

tiroid hastalıkları kafaya takılacak kadar sıkıntılı hastalıklar değil. canınızı hiiiiiç sıkmayın. sizin yapmanız gereken her ay düzenli tahlil verip ilacınıza devam etmek. bebek olayı da sanırım kısmet biraz. tiroıd engel değil

hasimatoyu gozunuzde buyutmeyin lutfen. 18 yasimda basladi benim 28 imde ilk bebekle ilac basladim. 25mg lik iciyordum, sonra 50mg oldu. pihtilasmam yuzunden ben 2 bebek kaybettim. bu sirada ilac 50 mg da devamdi. derken ogluma gebe kaldim. 75e cikti. her ay kan vererek takip ettirdim. ilk 3 ay 2.5un altinda; sonra ise 3un altinda olmasi istenir demisti doktorum. cok sukur oglum saglinla geldi. simdi ilac 100mg a cikti. ve yeni bir gebelik planliyorum
uzun lafin kisasi, duzgun takiple hasimato sorun edilecek bir durum degil.

bende 100 iciyorum suan gebelik istiyorum bende kabizlikta var karnim sis hep nefes alamiyorum wcye zor cikiorum belki oda etken olabilir mi rahim filmi cekilcem pazartesi

Size bisey sorcam pihtilasma yuzunden iki bebek kaybettim demissiniz? Iki kayiptan sonra mi ogrendiniz pihtilasma oldugunu?? Bende iki kayip yasadim tiroid ilk gebelikte yoktu ikincide cikti artik hasimato. Ama kayiplarimin sebebi anlasilmadi. Pihtilasma testi yaptircam sizden bilgi alabilirmiyim bu konuda

İkinci kaybimdan sonra genetik test yapildi. Trombofili paneli adi testin. Eger gebe kalirsam, kanda betahcg pozitif olur olmaz igneye baslayacagim....

İkinci kaybimdan sonra genetik test yapildi. Trombofili paneli adi testin. Eger gebe kalirsam, kanda betahcg pozitif olur olmaz igneye baslayacagim....
Demekki bunu ogrenmek icin iki kayip vermek gerekiyormus. Bazen doktorlari anlamiyorum. Bana da test yaptir dediler. Cok gecmis olsun bu arada insallah saglikli gebelik gecirip bebisleri kucagimiza alabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…