Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Anti tpo yuda zorla baktı zaten bunun gebeliği bi etkisi Yok boşuna canını sıkacaksın dedi tsh düşsün yeter dedi bu gittiğimde bide bunu dersem kovalar herhalde
cnm çogu doktorlar tsh baz alıyor ama anti tpo ve anti tg de önemlı ve gebeliği engelliyor... sonuçta vücudumuz savaş halınde ve yararlı birçok şeyi yok ediyor o yüzden düşmesi lazım... takip altında olmak için anti tg ve anti tpo testini düzenlı olarak yenılemek gerekıyor... doktorlar artık hiç umrumda değil ben her ay anti tpo ve anti tg ye baktıracagım isterse kovalasınlar :)

Bende bu ay bi tekrar gideceğim rahim filmi falan ondan sonra biraz bekleyeceğim baktım yine olmuyor artık aşılama tüp diye rotamızı çizdik nasip kısmet artık

Anladım kuzum çok geçmiş oldun Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri

inşallah olur
Bende bu ay bi tekrar gideceğim rahim filmi falan ondan sonra biraz bekleyeceğim baktım yine olmuyor artık aşılama tüp diye rotamızı çizdik nasip kısmet artık
canım ben de adet olayım o zaman gideceğim bakalım belki tekrar klomen başlar

Ben selenyuma daha dün başladım sen hemen başladın herhalde senin sonuçlarında daha net bi çıkarım yapabiliriz selenyumun işe yarayıp yaramadığını

Maalesef benimde valla tsh yüksek çıktığında karalar bağladım benim çocuk olmayacak diye birde Anti tpo yüksek çıkınca üstüne tuzu biberi oldu
bu anti tpo ya benim bakılmadı sanırım ilk çıktığında bakıldı mı hatırlamıyorum ama bir daha ki gidişte bende baktırayım bari söylüyeyim de.anti tpo yüksek çıkarsa mı haşimato oluyor

Ben selenyuma daha dün başladım sen hemen başladın herhalde senin sonuçlarında daha net bi çıkarım yapabiliriz selenyumun işe yarayıp yaramadığını
ewt cnm ben hemen ertesı gün başladım bakıp görücegız :)

Evet anti tpo yüksek olunca haşimato oluyosun tabi bı de ultrasonda bakıp tanı koyuyolar

cocuklugimdan beridir hasimato ve hipotiroit hastasiyim 30 yasindayim bende ilk gebeligim bilincli ve isteyrek 2. gebeligim korunurken surpriz oldu. hamilelikle tek baglantisi cocukta zeka geriligine neden oluo onda da ilaclari aldiktan sona sikinti yok

Canımmm bende haşımatoyum 16 cıkmıstı horman testım bormalde 0-4 olması gerekıyorken dusun 6 ay ışac tedavısı uygulandı ve hemen hanıle kaldım sımdı testlerımde en son 4e yukselmıstı ılac mg mı yukselttık bakalım 2,5 altına dusurmeyı ıstyr doktorum

Aynen canım katılıyorum sana

bizde belki de başka nedenlerden olmuyor bilmiyoruz ki tam olarak bana doktorumun dediği troid etkiler özellikle de yumurtlamayı demişti.bakalım hayırlısı olsun inşallah bizim de en kısa zamanda bir sürprizimiz olur

Maşallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin kuzum Anti tpo da mı yüksekti

İlk gebelik te çok uğraştınız mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…