btrklc, bende haşimatoluyum. Çölyak'a hangi testen bakılıyor.
Arkadaşlar, bende bir süre selanyum kullandım ve 3 ayrı prof.'a da sordum, henüz kanıtlanmış bir şey olmadığını belirttiler. Ayrıca, anti-tpo değerimi hiç düşürmedi.
ben 1 yil kadar brezilya fistigi yedim. dogada selenyum orani en yuksek besin bu. doktorum duzenli olarak anti-tpo seviyemi olctu, 1 yilin sonunda epey dustu degerim. hala yemeye devam ediyorum, gunde 3-4 adet. esime de yediriyorum; sperm kalitesini arttirdigi soyleniyor...
bilimsel bir kanit olmadigi ise cok dogru. calismalar hala devam ediyor...
kızlar merhaba ben yeni üyeyim size bir şey sormak istiyorum ben de haşimato hastasıyım,bu hastalığı olup ta çocuğu olan varmı ya ben çok korkuyorum olmaz diye öyle duyumlarım var bana yardım edebilirmisiniz?
.tsh,t3 ve t4 normal ama sağ lobda iki sol lobdada bir nodül mevcut doktor ilaç verdi ve 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi ama doktor bana nödüllerin uyuyan cinsten diyelim şimdilik dedi ve iyotlu tuz ye dedi ama sitede baktım arkadaşlar iyotsuz tuz diyolar kafam karıştı benim nödüller 12mm 7mm 6mm olarak söledi doktor daha küçük dedi
Bu iyotlu iyotsuz tuz olayı benimde kafamı karıştıryo guatr sonuçta iyot eksikliğinden dolayı olmuyor mu biz neden iyotsuz tuz yiyoruz CADIARZU
Birde brezilya fıstığı dediğiniz kaju fıstığımı oluyor benneyaptımki öyleyse migroslarda bulabiliriz
bilen anlayan varsa brezilya fıstığı nasıl bişey anlatsın .kuruyemişçiye gidip rezil olmayalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?