canım hayat o kadar garip ki hr anımız sınanıyor aslında.ben 8aya giricem hamileyim.karnım burunmda.eşim denizci ve görevde çoook uzakta.aileler çok uzakta .tek başımayım buralarda.insanın eşine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda eşim yok.her an doğurucam diye ödüm kopuyor.
her zaman kötüsünü düşün ve teselli ol.rabbim daha kötü şeylerle sınamasın.
sadece yazmak istedim amaçsız bi şekilde ..
içimde hüzün saklı sevgilim uzakta çok özlüyorum özlemim gittikçe büyüyor dayanıyorum sabrediyorum Allah sabır gücü veriyor
etrafımda öyle kızlar var ki şükrediyorum halime aileme beni iyi bi şekilde yetiştirdikleri için sevgilisini aldatan küfreden daha neler neler içinde bulunduğum nesil nereye gidiyor hiç bilmiyorum bunların içinde sabrediyorum sevgilimde bende
ama nereye kadar ?
bi gün sevgimiz uzaklık engeline yenik düşer mi ?
korkuyorum korkmaktan alamıyorum kendimi işi dolayısıyla sık gelemiyo
önümüzdeki hafta sonu gelicek mutluyum görcegm için ama ya sonra yine hasret yine hüzün...
mutsuz değilim ama uzak olsada güzel giden bi ilişkim var ama çok korkuyorum bi gün birimiz isyan eder diye bu bende olabilirim o da ..
dediğim gibi dert mi bu bilmiyorum ama yazmak istedim kızlar eğer zaman ayırıp okuduysanız hepinize çok teşekkürler
hayırlı aksamlar ...
sık gelemese de geliyor en azındanopuyorumnanaktan
kaç ayda bir görüşüyorsunuz ki?
uzaklık yorar yıpratr ama gerçek sevgileri aşkları bitirmez
canım ayda bir gelmeye çalısıyo hiç olmadı 2ayda bir ama korkum hiç bitip tükenmicek sanırım çok sevince kaybetme korkusu illa ki oluyor ..
seni o kadar iyi anlıyorum ki..
biz de ayrı şehirlerdeyiz sevgilimle ve malesef taa ocakta görüşçez..en son ağustos başı görüştük düşün bizim ayrılığımız daha da uzun
bazen bana da çekilmez dayanılmaz geliyo gözyaşlarıma yenik düşüyorum ama sabır diliyorum Allahımdan
acaba uzaklığa yenik düşer miyiz korkusu bende de var ama ben dua ediyorum Allahım sen aşkımızı koru bizim diye
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor valla hasret çekmek mafoldumben
canım hayat o kadar garip ki hr anımız sınanıyor aslında.ben 8aya giricem hamileyim.karnım burunmda.eşim denizci ve görevde çoook uzakta.aileler çok uzakta .tek başımayım buralarda.insanın eşine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda eşim yok.her an doğurucam diye ödüm kopuyor.
her zaman kötüsünü düşün ve teselli ol.rabbim daha kötü şeylerle sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?