hasretlik ...

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
sadece yazmak istedim amaçsız bi şekilde ..
içimde hüzün saklı sevgilim uzakta çok özlüyorum özlemim gittikçe büyüyor dayanıyorum sabrediyorum Allah sabır gücü veriyor
etrafımda öyle kızlar var ki şükrediyorum halime aileme beni iyi bi şekilde yetiştirdikleri için sevgilisini aldatan küfreden daha neler neler içinde bulunduğum nesil nereye gidiyor hiç bilmiyorum bunların içinde sabrediyorum sevgilimde bende
ama nereye kadar ?
bi gün sevgimiz uzaklık engeline yenik düşer mi ?
korkuyorum korkmaktan alamıyorum kendimi işi dolayısıyla sık gelemiyo
önümüzdeki hafta sonu gelicek mutluyum görcegm için ama ya sonra yine hasret yine hüzün...
mutsuz değilim ama uzak olsada güzel giden bi ilişkim var ama çok korkuyorum bi gün birimiz isyan eder diye bu bende olabilirim o da ..
dediğim gibi dert mi bu bilmiyorum ama yazmak istedim kızlar eğer zaman ayırıp okuduysanız hepinize çok teşekkürler
hayırlı aksamlar ...

canım hayat o kadar garip ki hr anımız sınanıyor aslında.ben 8aya giricem hamileyim.karnım burunmda.eşim denizci ve görevde çoook uzakta.aileler çok uzakta .tek başımayım buralarda.insanın eşine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda eşim yok.her an doğurucam diye ödüm kopuyor.
her zaman kötüsünü düşün ve teselli ol.rabbim daha kötü şeylerle sınamasın.

canım hayat o kadar garip ki hr anımız sınanıyor aslında.ben 8aya giricem hamileyim.karnım burunmda.eşim denizci ve görevde çoook uzakta.aileler çok uzakta .tek başımayım buralarda.insanın eşine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda eşim yok.her an doğurucam diye ödüm kopuyor.

haklısın aslında bu bir sınav yaşayanlar için bu sınavı atlattıktan sonra mutlu olcaz en azından öyle inanmalıyız..
Allah hayırlı evlat versin canım umarım eşinede en kısa zamanda kavuşursun

sadece yazmak istedim amaçsız bi şekilde ..
içimde hüzün saklı sevgilim uzakta çok özlüyorum özlemim gittikçe büyüyor dayanıyorum sabrediyorum Allah sabır gücü veriyor
etrafımda öyle kızlar var ki şükrediyorum halime aileme beni iyi bi şekilde yetiştirdikleri için sevgilisini aldatan küfreden daha neler neler içinde bulunduğum nesil nereye gidiyor hiç bilmiyorum bunların içinde sabrediyorum sevgilimde bende
ama nereye kadar ?
bi gün sevgimiz uzaklık engeline yenik düşer mi ?
korkuyorum korkmaktan alamıyorum kendimi işi dolayısıyla sık gelemiyo
önümüzdeki hafta sonu gelicek mutluyum görcegm için ama ya sonra yine hasret yine hüzün...
mutsuz değilim ama uzak olsada güzel giden bi ilişkim var ama çok korkuyorum bi gün birimiz isyan eder diye bu bende olabilirim o da ..
dediğim gibi dert mi bu bilmiyorum ama yazmak istedim kızlar eğer zaman ayırıp okuduysanız hepinize çok teşekkürler
hayırlı aksamlar ...

sık gelemese de geliyor en azındanopuyorumnanaktan

kaç ayda bir görüşüyorsunuz ki?

uzaklık yorar yıpratr ama gerçek sevgileri aşkları bitirmezkaydirigubbakcemile4

amin canım sen de üzme kendini.bir de beni düşün :(((

2006model çok teşekkür ederim cevabın içinde en yakın zamanda kavustursun tüm ayrı kalan sevgilileri evlileri inş..:(

sık gelemese de geliyor en azındanopuyorumnanaktan

kaç ayda bir görüşüyorsunuz ki?

uzaklık yorar yıpratr ama gerçek sevgileri aşkları bitirmezkaydirigubbakcemile4

canım ayda bir gelmeye çalısıyo hiç olmadı 2ayda bir ama korkum hiç bitip tükenmicek sanırım çok sevince kaybetme korkusu illa ki oluyor .. :(

seni o kadar iyi anlıyorum ki..
biz de ayrı şehirlerdeyiz sevgilimle ve malesef taa ocakta görüşçez..en son ağustos başı görüştük düşün bizim ayrılığımız daha da uzun
bazen bana da çekilmez dayanılmaz geliyo gözyaşlarıma yenik düşüyorum ama sabır diliyorum Allahımdan
acaba uzaklığa yenik düşer miyiz korkusu bende de var ama ben dua ediyorum Allahım sen aşkımızı koru bizim diye
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor valla hasret çekmek mafoldumben

canım ayda bir gelmeye çalısıyo hiç olmadı 2ayda bir ama korkum hiç bitip tükenmicek sanırım çok sevince kaybetme korkusu illa ki oluyor .. :(

yılda bir görüşen insanlar var şekerim

adres lazımsa navb :çok üzgünüm:

kaybetme korkusu olurda siz ayda bir görüşüyorsunuz... öyle çok büyük bir soğukluk girmez araya:delphin
:

seni o kadar iyi anlıyorum ki..
biz de ayrı şehirlerdeyiz sevgilimle ve malesef taa ocakta görüşçez..en son ağustos başı görüştük düşün bizim ayrılığımız daha da uzun
bazen bana da çekilmez dayanılmaz geliyo gözyaşlarıma yenik düşüyorum ama sabır diliyorum Allahımdan
acaba uzaklığa yenik düşer miyiz korkusu bende de var ama ben dua ediyorum Allahım sen aşkımızı koru bizim diye
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor valla hasret çekmek mafoldumben

ah canım benim ...
Allah kavustursun ikimizide sevgililerimize yanlarından ayırmasın..
inş yanyana geldiğimizde daha bi güçlü olcz onun inancındayım yok neyle avutayım kendimi baska ...

sağlığı yerinde olsunda uzaklıklar aşılıyor.. yinede şükret...

EcinniliBarones teşekkürler yorumun için hergün şükrediyorum mutlu olsun sağlıklı olsun beni sevsin uzakta olsada olur diye ama işte nereye kdar ... .(

gerçek sevgi varsa uzaklık önemli değil zaman nasıl olsa geçiyor önemli olan sevginizin bitmemesi....

canim inan sadece se yasamiorsun bu kaderi bende ayni kaderdeyim ben hatta ta isirede sevgilimde istanbulda senede bi yada iki sever anca görebiliiruz herzaman sükretmek gerekio napalim bisi yapamasi...ama sevgi arada varsa buda gecerrrr

denizci ve 8 aydir ayrisiniz ben 4 aydan uzun olmaz diye dusunuyordum.. denizci olunca beklemek cok zor... Allah sabir versin, umarim dogumda yaninizda olur...

Back
X