- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Selam kızlar yine ben.. Gün geçmiyor ki hayatımda bir şeyler yolunda gitsin ama olsun buna da şükür diyip isyan etmemeye gayret gosteriyorum. Belki -umarım yoktur.- aranızda bu tarz süreçler atlatmıs insanlar vardır diye soruyorum çünkü ben gerçekten işin içinden çıkamadım. Çoğunuz biliyorsunuz ben 22 yaşında ve şehir dışında okuyan bir öğrenciyim henüz. Maalesef geçen hafta babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik ki bu benim için çok yıpratıcı bir durum ancak tahmin edersiniz ki annem için çok daha zor. Hayat arkadaşını gözlerinin önünde eriyor. Ancak annem gerçekten abartmış durumda. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. İyi bir şey dahi yapsak kötü diyor, sürekli ağlıyor, beni sürekli yanında istiyor ama bu aralıkta ablamı nerdeyse hiçe sayıyor ki ablamdan onun evladı ve bu yaptıgını çok yanlış buluyorum. Annemi artık gerçekten durduramıyoruz her yere çildırmıs gibi saldırıyor. Onu az da olsa anlayabiliyorum ama bu durumu bize de kendisine de çok büyük zarar veriyor. Özellikle kendisine. Bir kaç kere psikoloğa gitmesini soyledim uzun uzun konuştum ancak bunu da kabul etmiyor. Yani benim asıl sorum bu durumdan annemi nasıl çıkartabilirim? Çunku yardımcı olmak istiyorum. Onun yanında ağlamıyorum bile olabildiğince dik ve kendinden emin durmaya çalışıyorum ama cidden ona yardımcı olamıyorum. Bu süreçte annem için ne yapabilirim lütfen bana bir akıl verin..