Hassas bunyem ve hamilelik korkum

Bitanem hemde ne etkilenme. Dün ayağı aksayan bir köpek gördüm araba mı çarptı kendi mi yaptı biri mi vurdu diye düşünmekten gece uyku uyuyamadım. Bazen gerçekten psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum bi gamsız insanları gördükçe. Normal olmadığımı filan düşünüyorum. Ama engel de olamıyorum duyuyorum ki bitme bir şey olmuş ona üzülüyorum yetmiyor ya benim de başıma gelirse diye evham yapıyorum.
Allah'a şükür eşim şimdilik çok anlayışlı dilerim gebe kaldıysam da bu ay bu durum devam eder. Çünkü ben çok nazlıyım bu zamana kadar ailem hem nazımla oynadı hastalandım başımda beklediler uyumadılar. Eşimden de aynı şeyi bekliyorum ama sanırım çok şey bekliyorum sürekli nazımla oynayacak değil ya adamda 30 yaşında. Bir de o çok dayanıklı. Midesi Ağrısa benim aklıma hemen mide kanseri gelir o doktora bile gitmez aman bundan mı ölcem der.
Umarım doğum konusunda da ben bu kadar rahat olurum. Benden 2 yaş küçük arkadaşım benden 3 sene önce evlendi ikinciyi doğurdu. İmkansız ve dayanılmaz bir şey olsa o yaşta o Nasıl dayansın bi de ikinciyi yapsın.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı uzun ömürler versin sana da ailene de bebeğine de. Gönlün çok güzel ömrün de öyle olsun :) <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…