- 19 Eylül 2014
- 49
- 9
- 18
- 35
- Konu Sahibi gizemlikedi
-
5dakika sonra gordugun sonuc dogrudur o cizgi her testte cikip kaybolur bu idrarin maddeyle temasa gectogini gosterirKızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu sabah hassas gebelik testi yaptım 2.çizgi anında çıktı baya koyuydu ama 3 dk sonra kayboldu pencere bembeyaz oldu hamile olabilirmiyimmm
Bn de senin gibi 4 kere test yaptim negatifti hepsi ucuz pahali ne varsa ve artik test almiycam biktim negatigliktenValla bide o normal ucuz testlerden yaptım ondada negatif çıktı ama bilmiyorum, insan çok hayal kırıklığına uğruyorbebek için uğraştığım son 2 aydır adetimde bozuldu geçen ay 48.günde adet oldum
Bn de senin gibi 4 kere test yaptim negatifti hepsi ucuz pahali ne varsa ve artik test almiycam biktim negatiglikten
Ayniyiz ve bnde bu ceza mi diyorum sbakmaktaninda engel olduk cezasini cekiyoruz gibi geliyor aynen 3yil olcak evliligim bir dusuk gecirdim ve ustunden ekimde 9 ay gececek biktim usandm kafaya takmamaya calistikca ya biri soruyor yada bebek goruyorum heryerde disari cikinca bunaliyorum insanlara degil bebeklerine bakmaktan usandim eskiden esimi durterdim bebek gorunce dun esim bnden alismis bni durttu bebek olduginu anladom o tarafa balmak bile istemedim ve baktim kendim gorunce durtmuyorum ama ese o an yeter diyeceltim az kalsin bisey dedim hata duymadi neoldu dedi hic dedimbende senin gibi bıktım artık canım Allaha güç gelmesin 6 ay oldu ama insanı çok yoruyor gerçekten sanki korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcakmışım gibi 2 yıl korundum şimdi korunmasaydım keşke diyorum çok pişmanım
Ayniyiz ve bnde bu ceza mi diyorum sbakmaktaninda engel olduk cezasini cekiyoruz gibi geliyor aynen 3yil olcak evliligim bir dusuk gecirdim ve ustunden ekimde 9 ay gececek biktim usandm kafaya takmamaya calistikca ya biri soruyor yada bebek goruyorum heryerde disari cikinca bunaliyorum insanlara degil bebeklerine bakmaktan usandim eskiden esimi durterdim bebek gorunce dun esim bnden alismis bni durttu bebek olduginu anladom o tarafa balmak bile istemedim ve baktim kendim gorunce durtmuyorum ama ese o an yeter diyeceltim az kalsin bisey dedim hata duymadi neoldu dedi hic dedim
arkadaşlar ben 14 yıldır beklıyorum benım bu gün 36 gün ve mıden bulanıyor bu gün ...galıba psıkolojık
Ya aklima gelmesin yeter istemeyi bile istemiyorum artik adini bile gecmesin ama gel gorki olmuyor inanmazsin esim film izliyor bn izlemiyorum suanda bebek mi ne var agliyor kikirdiyor falan esim bakmam icin durtup duruyor bakmiyorum kafaya takmasam bukadar umursamasam keskeaynenn tam artık kafaya takmıycam diyorum akrabalardan birinin bebek haberini alıyorum sanki insanlar artık sıra sende der gibi bakıyorlar yüzüme, midem hafif bulanır hemen görümcem bebekmi geliyo yoksa diyo bunaldım artık imalı bakışlardan.. bu ay adaçayı denedim ama oda fos çıkıcak sanırım
ben o kadar çokkkkkkkkkkk test yaptımkı yıllarca artık korkuyorumadetin geçtiyse istersen bi gebelik testi yap canım inşallah bebeğin seninledirbendede o mide bulantısı hiç yok sadece çok yorgunum erkenden yatıyorum 1 haftadır.
Benim saat 8de uykum kackere geldi bu ay hic umrumda deil baska problemim var ve kesin depresyona girdimadetin geçtiyse istersen bi gebelik testi yap canım inşallah bebeğin seninledirbendede o mide bulantısı hiç yok sadece çok yorgunum erkenden yatıyorum 1 haftadır.
Ya aklima gelmesin yeter istemeyi bile istemiyorum artik adini bile gecmesin ama gel gorki olmuyor inanmazsin esim film izliyor bn izlemiyorum suanda bebek mi ne var agliyor kikirdiyor falan esim bakmam icin durtup duruyor bakmiyorum kafaya takmasam bukadar umursamasam keske
ben o kadar çokkkkkkkkkkk test yaptımkı yıllarca artık korkuyorum
beklıyecegım canım kafayı yemeden anne olurum inş.istersensen biraz daha geçmesini bekle madem canım gecikirse kan tahlili yaptırırsın idrar testi yapmak istemezsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?