- 19 Eylül 2014
- 109
- 20
- 13
- 32
- Konu Sahibi gizemlikedi
-
Bnce bekleme git artik evlisin ve cocuk istiyorsun bu belki tedavi gerektirir tembellik olmasi iyi degilbenim genç kızken adet düzensizliğim vardı daha sonra evlenince düzeldi ilk zamanlar 40 günde 1 oluyodum hatta ozamanlar doktora gittim yumurtların biraz tembel falan dedi sonra 32 günde bir olamaya başladım problem yoktu işte bu son ay 48.günde oldummmdoktora hastalanıncamı gideyim diyorum
Keske uyanmasam diyorum bebek gormesemde ise girmek calismak icmden gelmiyor calistigim zamnda dusuk gecrdimben o kadis çok bebek görurumkı rüyamda alarm çalar ve uyanırım gülümseyerek....
demek için yaptım bır kaç günde yedım sonra bazı olaylar oldu hamılelık konusunda konuşanlar yanı bır anlık sinir ve umutsuzlukla çöpe attım kavonozu
Hic basvurmadim bunlara bnce kismet ummadigin kisinim bile oluyor yemek icmekle alakasi yokdemek için yaptım bır kaç günde yedım sonra bazı olaylar oldu hamılelık konusunda konuşanlar yanı bır anlık sinir ve umutsuzlukla çöpe attım kavonozu
Bnce bekleme git artik evlisin ve cocuk istiyorsun bu belki tedavi gerektirir tembellik olmasi iyi degil
bu ay adet olursam(inş.olmamda) denerım...çok sagol arkadaşım..ben öyle kalanları çok okudum bence dene umudunu yitirme
bu ay adet olursam(inş.olmamda) denerım...çok sagol arkadaşım..
inş. canım dua et olurmu....aslında miyavcık doğru söylüyoda napalım işte bi umut diyoruz bak ben bu ay adaçayı içtim mesela insanı umutlandırıyor azda olsaa inşallah adet olmazsın canımmm
inşallah canım dualarım seninle ..inş. canım dua et olurmu....
Yarin git sabahtan mumkunse oglen hersey ortaya cikar aksam buraya yazarsingidicem bu ay muhakkak ya en azından bi kontrol eder, akıntım var krem gibi beyaz kasıklarım ağrıyorr bunun sonu ne bilemiyorumm
allah razı olsun...inşallah canım dualarım seninle ..
Yarin git sabahtan mumkunse oglen hersey ortaya cikar aksam buraya yazarsin
Tmmgidicem canımm inşallah bakalım büyük ihtimalle pazartesi giderim muhakkak yazarımm
Amininşallah tez zamanda hamile kalırızzz
Merhaba ayni durum benimde basima geldi 1 saat kaldi cift cizgi sonra kayboldu tamamen.Ustelik adetim 4 gun gecti bugun 5.gunum ama hala gelen giden yokÇok afedersin bu idrara tutulan testtendi anında baya koyu pembe oldu düz zemine koydum sonra hafif rengi solmaya başladı hatta eşimi kaldırıcaktım sevinçten daha sonra iyice silikleşti sonra kaybolduAllah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı sıhhatli olur inşallah canım.
Canim peki sonuc neoldu hamilemisin bugun ayni sey benimde basima geldiMerhaba ayni durum benimde basima geldi 1 saat kaldi cift cizgi sonra kayboldu tamamen.Ustelik adetim 4 gun gecti bugun 5.gunum ama hala gelen giden yokBuarada paylasm cok eski ama ayni durmy yasadgm icn sizin durumunzu merk ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?