- Konu Sahibi sukufeurfa
-
İnanın bana uyku hapları fayda etmıyor. Kırmızı recetelı hap bıle... ya gercekten bu haatalık karsısında cok caresız kaldık. Kafası için mr çekıldı kac kere dedık tümör falan mı var tertemiz ama.ne şeker ne tansıyon hiç bişey yok. Vücudu bu yönlerden saglam. Ama psıkolojı berbat.Babanızı farklı bölümleride götürmeniz gerekiyo bence.
Bu nasıl bi depresyon ki geceyarısı konu komşuyu istiyip bi üşüyorum bi yanıyorum diyo.
Gözleri niçin kör oldu şeker mi var ?
Sakinleştirici ve uyku için bitki çayları hatta drun izniyle uyku ilacıda verebilirsiniz kötü olduğu günler.
İnanın bana görürmedımjz bölüm yok. Hatta ünidekı bı hoca bu hastayı getireyin ba artık dedı. Çünkü haatalıgı hıcbır gruba gırmıyor. Ama yıllardır böyle. Şimdiye coktan alzaimer olması geekmezmıydı.. inanın bana ıyı günlerınde zehır gıbı.. keısmlıkle bunama yok. Mesela görmedıgı halde yenı bı eve gıtse orayı ezberleyebılıo. Vıdden kafası zehır gıbı.Alzeimer hastalığının başlangıç evresinde görülür bu huysuzluklar. Uzak geçmişi hatırlar ama yakın geçmişi unutmaya başlarlar bence babanızı bir nöroloji bölümüne gösterseniz iyi olur.
Allah kolaylık versin size. Bir doktora danışsanız ve sakinleştirici bir şeyler verseniz olabilir aslında.İnanın bana görürmedımjz bölüm yok. Hatta ünidekı bı hoca bu hastayı getireyin ba artık dedı. Çünkü haatalıgı hıcbır gruba gırmıyor. Ama yıllardır böyle. Şimdiye coktan alzaimer olması geekmezmıydı.. inanın bana ıyı günlerınde zehır gıbı.. keısmlıkle bunama yok. Mesela görmedıgı halde yenı bı eve gıtse orayı ezberleyebılıo. Vıdden kafası zehır gıbı.
Sizinde zormuş bızde tanımama gibi bı durum olmuyor. Unutkanşık yok. Mesela ilaçlarıno şekılellerinden tanıo. Degiştirince dıo heöen bu farklı bilaç dievar malesef benim dedem. alzheimer ayric dedem ama artik o boyutu gectik. farkli yani mesela bizi bazen taniyor bazen tanimamazliktan geliyor. sabaha kadar anaaa diy bagiriyor bazen bazen baska isimler soyluyor. yemek yemiyor su icmiyor. caresi yok. Allahim bakan da baktiran da yardimetsin...
Annemı gençlipinde çok dövmüş annem güzel bı beddua etmiş bana çektirdın sende çek die. Acaba o yuzden mı bu azabı.. bıdr bebek aldırmışlar kürtaj yanı... o yuzden mı. .. ya gercekten ölmeden azap cekio. Havıya hocaya cok götürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?