- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
- Konu Sahibi sukufeurfa
-
Yıllarca her bölümde kaldık günlerce. Gözleri beş yıldır tamamen gıdınce bıraktık artık.. ümidimizde kalmadı çünkü.ne ilaç ne dua faydasız...Allah yardimciniz olsun.
Depresyon için tedavi görmüyormu?
Bi yakınımız doktor o babamın halını yakından gördü.. böyle bı hastalık yok diyor. Şuan hiç uyumadım.. uyutmuyor çünkü. 4 tane battanıye var üstünde üşüyorum dıyor. Gündüzde soguk odaya görürün yanıyoruö dıyorduGeçmiş olsun. Farklı doktorlara götürnüz mü? Çok tuhaf geldi hastalığı bana.
Çok güzel dıyorsunuz ama inanın bana bebekelr bıle gece bı kaç saat uyumanıza izin verır ve zmaanla büyürler.. babam ise yıllardır böyle..Şöyle düşün senin bebekliginde saatlerce ağlamalarına hasta oldugunda doktor doktor gezdiklerinde nasıl sabırla dayanmışlar şimdi sıra sende sabırla son günlerini sevgi ve şefkatle geçirmesine yardımcı ol Allar şifalar versin
Kesınlıkle unutkanlık sıfır... herseyi hatırlıyor iyi oldugu günler hesap kıtap yapıo sıyası seyelr konusuo anlattıgını çabucak anlıo bunama sıfır.. tüm torunlarının adını bılıo.Beyin erimesi gibi ,cunku bu sekilde cok aferdesiniz babaniz ama tabiri caizse sapitma ,beyin erimesi ve bunama ,alzeimer gibi hastaliklarda gorulur,
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bir universite hastanesine gitseniz tam tani koyarlar ,o hastanelerde geriatri servisi var (60 yas ustu psikyatri )sizi rahatlatacak bir tedavi yapilir ,
Depresyon boyle bisi degil ,kesinlikle
Allah size yardim etsin ,sifa versin babaniza
Mesela yatakak hasta herkesw zor gelır degıl mı inanın bız diyoruz yatalak olsa bıze daha kolay gelirdi... çünkü cevremızde bı kaç yatalak hastada var bizim halımızr bakıp şükredıyorlar.. huzur yok..... sıfır...karşılıklı olarak çok zor durum Allah yardımcınız olsun inşallah ,kolay değil sonradan kör olmak empati yapıyorum Allah korusun yarabbim kimseye muhtaç etmesin diyorum ki babanızda istemezdi bu şekilde hayatı Allah sabrınızı sınıyor derler ya inşallah imtahanınız ağır olmaz ,bizlerede şükür etmek için fırsat verdiniz ,bulunduğunuz şehirde profosyonel bioenerji yapabilen biri varsa babanızı bir götürmenizi tavsiye ederim ,bir zaman gitmiştik doğuştan olmayan hastalıkları iyleştirme yetenekleri olduğundan söz etmişti oraya gelenler kanserli hücrelerin temizlendiğini söylediler ,bir umut kapısı işte ,derdi veren Allah çaresinide verir inşallahh Allah sizlerede yardım eder
Elbette çok zor ama bızde artık inanın bana mahvolduk üzülüyoruz ama günlük rutın falan kalmadı yıllardır. Gecemız yok gunduzumjz yok...Onun içinde bulunduğu durum çok ağır . normal insan gibi düşünme
.
İlaç kullanıyor mu ?
Babam tam tersıne hiç susmuyor mesela bı kere seslendı duymadın işin var peşpeşe beklemeksızın 1000 defa bagırıyor.. gece tualete gittin beş dakkaya gelecem dedın bın defa bagırır nerde kaldın dıe . Tek başına asla uyumuyor..Ağır depresyon majör depresyondur ki bende var malesef.dönem dönem geldi iki kere.ilaçlarımı bırakinca özellikle...bu hastalıkta ruh gibi oluyorum,konuşamıyorum bile,değilki onu bunu isteyeyim.yaşlı olduğu icin mi farklı depresyonu yoksa başka birşey var ve yanlış teşhis mi?yılların depresyon hastası olarak bana tuhaf geldi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?