Hasta babam....

Bazen kızıyorum ama o zmanda gercekten taş olsa dayanmaz.. mesela tualer ihtiyacı oluyor hemen kalkıyorum yok ben gıtmem ılla burda yapacam dıyor. Sabah kalkıo yuzunu yıkamaya götürcem burda yıkayacam dıo. Yemek koyuyorum sen yedır dıyor.. daha da kötü durumalra düsmk istiyor.. yanı yaoacagı şeylerı bıle yapmak istemıyor.. aclık grevını grıo bazen inat edıo yemıo yemedıkce daha kötü oluo. Bazen sırf ınadından tualete gitmio altına yapıo. Tamam ben evladım o baba ama bızrde yazıl degıl mı.. bizde ınsnaız.. acaba dıyorum her dedıgını yaotıgımız için mi bu hale geldı..

Babanız için bunları düşünmeniz bile çok abes. Öyle olsaydı her beddua edenin ahı tutar, herkes ölmeden önce çekerdi cezasını. Yani anneniz beddua etti diye mi adam bu kadar zorluk çekiyor, dünyada cehennem hayatı yaşıyor?

Babanız yasındaki hastaların psikolojisi için geriatr servisine götürmenizde fayda var.. Geçmiş olsun..

Allah sabır versin de emin olun bu günler geçecek ,arkadaşın babasıda rahatsızlanınca tuhaf şeyler yapıyordu,balkona çıkıp o.....lar bana bakmıyor diye bağırıp polisi falan arardı,yemekleri beğenmeyince pideciyi arayıp 100 pide söylerdi, akla hayale gelmiycek şeyler yapardı ,rahmetli oldu ,kızları o zamanlar çok şikayet ederdi hallerinden şimdi hasret ve gülümsemeyle anıyorlar babalarını hatta keşke yaşasaydıda o hareketleri etseydi diyorlar ,

Allah 'Ya Sabur'' isminin tecellisiyle size ve ailenin diğer fertlerine sabırlar versin.. Babanıza da ''Ya Şafi'' isminin tecellisiyle hayırlı, kalıcı, acil, tam şifalar versin inşaAllah!!!

Çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz. Allah'ım sizin ve sizin gibi zorluk çeken bütün kardeşlerimizin yardımcısı olsun..(AMİN)

Eminim babanız da ne acılar çekiyordur.. Kendini kontrol edememek, iradesine hakim olamamak o kadar zor ki! Tekrar tekrar Rabb'imden şifalar diliyorum babanız için. Duayı ihmal etmeyin..

Bılmıyorum bı varsayımda bulundum sadece acaba diyorum.

Yaslilar bir sure sonra olmekten korktuklari icin oluyor boyle. Uyku tutmuyor yalniz kalmak istemiyorlar, herkes yanibasinda olsun onu beklesin istiyorlar. Benim cocuklugumda babanemin kayinvalidesi vardi 100 yasinda vefaat etmisti, o hep oyle yapardi bize sabahlara kadar uyutmazdi. Ama yaslidir ne yapacaksiniz sabir etmek gerekir

Evet sabredıyoruz ama ne bileyim çogu yaşlı böylr degil ama... benim babam çok farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…