Çocuk Hastalıkları Hasta bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
870
458
323
Bebegim. .....

Genelde evden cikartmiyorum. Zaten yerler karli hava çok sert soğuk... Evde kombi sürekli yanıyor.giris kapısı bı an açık kalmis. Serinlik girmiş. Bebeğim mama sandalyesinde oturuyordu . Banyo da yaptirmadigim halde ertesi gün burnu almaya başladı oyle byle değil.
Gözleri sulanıyor falan
nasıl nezle olur.
9 aylık.

Limon icirdik kustu mamasini komplede

Yelekle uyutmusum ( normalde yeleksz yatıririm.)

Gece00:00 gibi uyudu (yelekle) çıkarsam uyanacakti. Saat 02:00 gibi uyandı sesi kısılmış. Oksuruyor. Şimdi baktım saclari kafasi terlemis. uyuyor da.??? Uyuyamamsti ağlıyordu uyku
Uyandırıp saçını mi kurutsam. Da .Kurutma makinesi zararli;diyorlar.
Ama sadece saçları terlems başka terlememis
Ne yapmalıyım eşime Dr gidelim vs deeim. Nasıl gitcez dedi doğru söylüyor.
Kar var yrrlerde. Merkeze çok uzagiz
Arabamız yok komsumuZ da yok. En fazla taxiyle dedim. (Nakit sıkıntımız var) daha maaşa 4 gunvar. Şuan nakit bile yok kredi kartına harcama yapıyorumaas destek limiti ne -450 TL bosrclandikk. Maaş yatınca -450den kesilecek. Benim cocugum iyi olsun gerisi önem degil

Saat şuan 06:00 herkes yeni kalkmaua çalışırken eben dahaye i uyuycam ama bu saate
Hiç uyumadım gözlerim gidiyor

Son düzenleme:
Gecmis olsun hemen telas etme.. burnuna tuzlu su al eczaneden sık.. birde fitilin bulunsun evde. 2-3 gun ates normal sonrasi iltihap olabilir. Disari cikarsan daha iyi cocuk icin.. cocugu kafes icine koyup saklayamayiz. Benim ortanca hasta oldu digerlerinede bulasti.. gece boyu pek uyumadim perisanim

Belki sirti terlemiş üstünde kurumuştur.bu başli başina hastalandirir zaten.anne sütü aliyorsa kendiliğinden iyileşiir

Şuanda hava aşırı buz yüz yakıyor. Dağa yakin oturuyoruz.
Sizin orda nasıl bilmiyorum ama bizimdisari cikartack gibi değil hava.
Bu akşam markete gittim tek.
Yerler buz lu gibi kayıyor bembeyaz kar da var çok da soğuk.

Guzel olsa zaten çıkarıyorum cnm.
Bebek Arabasina koyup.

Serum fizyolojik var onu damlatiyorum
Burundakiler dışarı akıyor. Ateş yok . Ama işte şuan saçları ıslak terlems .

Uyandırıp kurutsam mi
Ama çok da uykusuz kaldi

9 aylık cnm. Sağol . Benimde panik atagim tuttu ondanda uyuyamadım. Bir insan sabah 06:30 a kadar hiç mi uyumaz ya. Allah'ım yardım et

Sapka gecir kafasina birde internetten tereyagi pekmez kurune bak iyi geliyor. Ben bu durumlarda sogani kesip yataginin altina koyuyorum cok iyi geliyor. Gecmis olsun
Ben yazmayı unuttum ama pekmez tereyağı yapıp verdim içti şükür bu gece
Ihlamur da verdim. Neler neler
Ama d vitamini camın önünde kalmış. Evde. Bende o an dusunemedim verdim çocuğa.

Ama 1 fis . Biliyorsunuz ki 1 fis veriliyor benim wellcare. Ağzına 1 fis sıktım sesi kisildi. Öksürmeye başladi. 1 fis damladan bu kadar da sesi kisildi

Damla vermeden önce sesinde bir şey yok tu

Ah karlı buz olmasa dag başında oturmasak bende istiyorum alayım çocuğumu çıkayım hava alalım ama yok

Yazın her gün çıkarırdik dışarı ne güzel

Odalari havalandir gunduzden o zaman.. bence kaldrma bi mendil gibi biseyle hafif kurula saclari ve sirtina yemeni tatzi bisey koy

Odalari havalandir gunduzden o zaman.. bence kaldrma bi mendil gibi biseyle hafif kurula saclari ve sirtina yemeni tatzi bisey koy
Tamam cnm ama kafasını hafif kurulasam da bir şey olmaz mı ? Yazın banyo yaptırmıştık şapka takmadik dıye hasta olmuştu. Dr kafaları çok üşür demissti.

Uyandır. İlk aylarda bende öyle yapmıştım terden öksürmeye başladı. Uyansın kurut saçını iyice hasta olur. Ben kurutma makinesiyle kurıtuyorum 6 aylık oldugu halde. Üstünü degiştir. Bezi ıslaksa o da üşütmesine neden olur ona bakabilirsin. Odanın nemli olmasına dikkat et.

Aman ya rabbim. 6; aylık mi kuzum maşallah

7 aylık he ayy yerim onu
:) Bende uykuyu unuttum artık. Şuan uyusa da uyuyamıyorum. Amaterlemesin dikkat et o kötü yapar bebegi. Ben gerekirse kaldırıp kurıtuyorum. Ciğerlerine işlemesi diye. Azcık öksürüğü oldugunda çok az şurubu dan verip hemen geçirtiyorum.Şuan tatil beldesinde yaşadığımız için hava çok iyi bebek için ama siz dikkat edin madem çok soguk var. Acil varsa acile götürün saglık ocagına falan

Bence alakasi yoktur. Elinize sıkın bakin zaten minnacik cikiyor. Eve birinden gelmistir. Bugun eczanede bir hanim aynilarini anlatti doktor prospan yazmis oksurugune. Bende kullaniyorum onu korkmadan birde gogsune vicks baby rub suruyordum. Bazende ayakaltlarina. Aklima gelenler bunlar

7nin içinde şuan
Bizim eve misafir geldi o da öğün hastaneye gitmiş o zaman ondan bulaştı cnm haklısınız çok teşekkürler.

Dr ona da antibiyotik yazmış bebeği sevmedi yaklaşmadi bulasmasin diye ama yine de aynı havayı soludugundan bulaştı demeki

Allah razı olsun senden çünkü sen uyandır deyince uyandırdım kuruttum saçlarını biraz da emzirdim tekrar uyudu. Ama 50 saniye 1 dakika falan emdi . Zaten az emiyor meme düşkünü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…