- 4 Mart 2014
- 870
- 458
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Şuanda hava aşırı buz yüz yakıyor. Dağa yakin oturuyoruz.Gecmis olsun hemen telas etme.. burnuna tuzlu su al eczaneden sık.. birde fitilin bulunsun evde. 2-3 gun ates normal sonrasi iltihap olabilir. Disari cikarsan daha iyi cocuk icin.. cocugu kafes icine koyup saklayamayiz. Benim ortanca hasta oldu digerlerinede bulasti.. gece boyu pek uyumadim perisanim
Sırtı kuru baktım cnm. Başı terlems bı tekBelki sirti terlemiş üstünde kurumuştur.bu başli başina hastalandirir zaten.anne sütü aliyorsa kendiliğinden iyileşiir
9 aylık cnm. Sağol . Benimde panik atagim tuttu ondanda uyuyamadım. Bir insan sabah 06:30 a kadar hiç mi uyumaz ya.Öyle hemen bir anlık serinlik girdi diye hasta olmaz bence. Eve mikrop gelmiştir dışarıdan. Kaç aylık bebeğiniz. Doktora gidemiyorsanız da Odayı nemlendirin, bebeğinizin burnunu yıkayın. Balgamı varsa yıkamak atmasına yardımcı oluyor.
Ben yazmayı unuttum ama pekmez tereyağı yapıp verdim içti şükür bu geceSapka gecir kafasina birde internetten tereyagi pekmez kurune bak iyi geliyor. Ben bu durumlarda sogani kesip yataginin altina koyuyorum cok iyi geliyor. Gecmis olsun
Ah karlı buz olmasa dag başında oturmasak bende istiyorum alayım çocuğumu çıkayım hava alalım ama yokGecmis olsun hemen telas etme.. burnuna tuzlu su al eczaneden sık.. birde fitilin bulunsun evde. 2-3 gun ates normal sonrasi iltihap olabilir. Disari cikarsan daha iyi cocuk icin.. cocugu kafes icine koyup saklayamayiz. Benim ortanca hasta oldu digerlerinede bulasti.. gece boyu pek uyumadim perisanim
Odalari havalandir gunduzden o zaman.. bence kaldrma bi mendil gibi biseyle hafif kurula saclari ve sirtina yemeni tatzi bisey koyŞuanda hava aşırı buz yüz yakıyor. Dağa yakin oturuyoruz.
Sizin orda nasıl bilmiyorum ama bizimdisari cikartack gibi değil hava.
Bu akşam markete gittim tek.
Yerler buz lu gibi kayıyor bembeyaz kar da var çok da soğuk.
Guzel olsa zaten çıkarıyorum cnm.
Bebek Arabasina koyup.
Serum fizyolojik var onu damlatiyorum
Burundakiler dışarı akıyor. Ateş yok . Ama işte şuan saçları ıslak terlems .
Uyandırıp kurutsam mi
Ama çok da uykusuz kaldi
Tamam cnm ama kafasını hafif kurulasam da bir şey olmaz mı ? Yazın banyo yaptırmıştık şapka takmadik dıye hasta olmuştu. Dr kafaları çok üşür demissti.Odalari havalandir gunduzden o zaman.. bence kaldrma bi mendil gibi biseyle hafif kurula saclari ve sirtina yemeni tatzi bisey koy
Uyandır. İlk aylarda bende öyle yapmıştım terden öksürmeye başladı. Uyansın kurut saçını iyice hasta olur. Ben kurutma makinesiyle kurıtuyorum 6 aylık oldugu halde. Üstünü degiştir. Bezi ıslaksa o da üşütmesine neden olur ona bakabilirsin. Odanın nemli olmasına dikkat et.Şuanda hava aşırı buz yüz yakıyor. Dağa yakin oturuyoruz.
Sizin orda nasıl bilmiyorum ama bizimdisari cikartack gibi değil hava.
Bu akşam markete gittim tek.
Yerler buz lu gibi kayıyor bembeyaz kar da var çok da soğuk.
Guzel olsa zaten çıkarıyorum cnm.
Bebek Arabasina koyup.
Serum fizyolojik var onu damlatiyorum
Burundakiler dışarı akıyor. Ateş yok . Ama işte şuan saçları ıslak terlems .
Uyandırıp kurutsam mi
Ama çok da uykusuz kaldi
Aman ya rabbim. 6; aylık mi kuzum maşallahUyandır. İlk aylarda bende öyle yapmıştım terden öksürmeye başladı. Uyansın kurut saçını iyice hasta olur. Ben kurutma makinesiyle kurıtuyorum 6 aylık oldugu halde. Üstünü degiştir. Bezi ıslaksa o da üşütmesine neden olur ona bakabilirsin. Odanın nemli olmasına dikkat et.
7nin içinde şuanAman ya rabbim. Sizinki kaç yaşında
7 aylık he ayy yerim onu7nin içinde şuan
:) Bende uykuyu unuttum artık. Şuan uyusa da uyuyamıyorum. Amaterlemesin dikkat et o kötü yapar bebegi. Ben gerekirse kaldırıp kurıtuyorum. Ciğerlerine işlemesi diye. Azcık öksürüğü oldugunda çok az şurubu dan verip hemen geçirtiyorum.Şuan tatil beldesinde yaşadığımız için hava çok iyi bebek için ama siz dikkat edin madem çok soguk var. Acil varsa acile götürün saglık ocagına falan7 aylık he ayy yerim onu
Bence alakasi yoktur. Elinize sıkın bakin zaten minnacik cikiyor. Eve birinden gelmistir. Bugun eczanede bir hanim aynilarini anlatti doktor prospan yazmis oksurugune. Bende kullaniyorum onu korkmadan birde gogsune vicks baby rub suruyordum. Bazende ayakaltlarina. Aklima gelenler bunlarBen yazmayı unuttum ama pekmez tereyağı yapıp verdim içti şükür bu gece
Ihlamur da verdim. Neler neler
Ama d vitamini camın önünde kalmış. Evde. Bende o an dusunemedim verdim çocuğa.
Ama 1 fis . Biliyorsunuz ki 1 fis veriliyor benim wellcare. Ağzına 1 fis sıktım sesi kisildi. Öksürmeye başladi. 1 fis damladan bu kadar da sesi kisildi
Damla vermeden önce sesinde bir şey yok tu
7nin içinde şuan
Bizim eve misafir geldi o da öğün hastaneye gitmiş o zaman ondan bulaştı cnm haklısınız çok teşekkürler.Bence alakasi yoktur. Elinize sıkın bakin zaten minnacik cikiyor. Eve birinden gelmistir. Bugun eczanede bir hanim aynilarini anlatti doktor prospan yazmis oksurugune. Bende kullaniyorum onu korkmadan birde gogsune vicks baby rub suruyordum. Bazende ayakaltlarina. Aklima gelenler bunlar
Allah razı olsun senden çünkü sen uyandır deyince uyandırdım kuruttum saçlarını biraz da emzirdim tekrar uyudu. Ama 50 saniye 1 dakika falan emdi . Zaten az emiyor meme düşkünü değil:) Bende uykuyu unuttum artık. Şuan uyusa da uyuyamıyorum. Amaterlemesin dikkat et o kötü yapar bebegi. Ben gerekirse kaldırıp kurıtuyorum. Ciğerlerine işlemesi diye. Azcık öksürüğü oldugunda çok az şurubu dan verip hemen geçirtiyorum.Şuan tatil beldesinde yaşadığımız için hava çok iyi bebek için ama siz dikkat edin madem çok soguk var. Acil varsa acile götürün saglık ocagına falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?