Çocuk Hastalıkları Hasta bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Dun lapa lapa yagan karda disari cikardim kizimi. 11 aylik. Surekli izole edilen cocuk daha cok hasta oluyor. Cunku en ufak mikropta bunye cokuyor bagisiklik gelismiyor. Birde kapidan bir an rüzgar girdi diye hasta olmaz kimse. Bagisiklik guclendirici suruplar var strath gibi. Ilac degil besin takviyesi doktorunuza danisip kullanim surekli hastalaniyor ise.

Telaş etmeyin benim kızım ilk soğuk algınlığını dört aylıkken yaşamıştı anne sütüyle iyileşir inş gözleri sulanıyor dediniz inş grip değildir.geçmiş olsun

Ama ben panik ataktan uyuyamadım çocukla ilgisi yok. Uyku bozukluğum var.

Cocuğumdan şikayet etmiyorum . Edemem de. Konu aslında benim panik atak olmam.
Yok ben çocuğunuzdan şikayet ettiniz demedim, edebiliriz ediyoruz da yeri geliyor. Demek istediğim sakin olundu . Hepimizin başına geldi gelecek çocuğunuzun önemli bir rahatsızlığı yok demek istedim.Ama panik atağınız varmış ozaman siz doktora gidin rahatlayın.

Hele yazın asla kullanamam,kuaförde fön çektirmek bile azap geliyor bana. Akşam banyo yapmaya çalışırım mümkün mertebe ki kurutmak zorunda kalmayayım.
Kızım da akşam yıkanıyor,belinde saçları, havluya sarıyoruz,hava aşırı soğuk değilse kurutmuyorum onunda saçını. Sevmiyor oda annesi gibi.

Oyle eve serinlie girdi diye hasta olmaz mikrop kapmistir .Hem bebek bu hasta olmasi cok normal benimde iki oglum var cok sabahladim acillerde serumlar takildi vs.Hele krese okula baslasin sen ozaman gor anne olmak kolay degil kolay olsaydi cennet serilmezdi ayaginin altina .Kis aylarinda bol meyve verin limon felan vermeyin veriyorsanizda suya bir iki damla katin yada sehriye corbasi mercimek vs . Icine atin .Rahat nefes almasi icinde kalorifer yada sobanin ustune su koyun yastigini biraz dikin gecmis olsun :)

Benim bebiş de hasta.doktor sağlık ocağı hepsi dibimizde ama ben bu kadar telaş etmedim. Etmelimiydim diye kendimi sorgulamiddım bir an.benim bebeğim 9 aylık 2. Nezlesini geöiriyor. İlkinde telaşlanmıştım doktora falan gitmiştik. Şimdi daha rahatım. Burun akıntısı ve ateşi geçti öksürük kaldı. Birkaç gün içinde öksürüğü de geçmezse doktora o zaman götüreceğim. Yani çok telaş etmeyin. Hastalık da lazım ki bağışıklığı güçleniyor.emziriyorsanız bol bol emzirin ve su verin. Allah şifa versin çaresiz dert vermesin.

Ya lutfen gogsune ve ayak altina viks surmeyin cok zararli ya.
2 yaşından önce asla kullanilmiyor.
Bi netten baksanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…