- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Bunu bilmiyordum ama radyasyon mevzusunu biliyordum. Ha saniyeler içinde kurur zaten bebek saçı ama ben bu yaşımda hala kullanmaktan hoşlanmiyorum kurutma makinesi. Başağrısı yapıyor bende,kızıma da ılık ve düşük ayarda kullanırım gerektiğinde. Oğlumun saçı yok zaten henüz ona da gerek olmuyorBirde cinko eksikligi yapiyor deniyor
ben de bunu diyorum işte
eskiden vermiyorduk
trendler dediğim de o yani doktorların fikirleri değişiyor
biz çocuğa 1 yaş öncesi bu saydığınız 3 şey dışında da bir çok şeyi vermedik mesela domates bunların başında geliyor yine portakal vs asidik şeyler o nedenle yazdım
örneğin doktorumuz çocuğa et suyu vermeyin de demişti eti kendiniz yiyip suyunu çocuğa vermeyin çocuğa eti verin diye espri yapmıştı hatta
ya da tarhana çorbası da fermente olduğu bu da asidik olduğu için sindiriminin zor olduğunu onun yerine taze yoğurt ile çorba yapmamızı da
ya ben bundan cok rahatsizim biliyor musun.
sozde bilincli cocuk yetistirmeye calisiyoruz,
doktorlari takip ediyoruz,
zaten birinin dedigi digerini tutmuyor,
bir de ustune 3-5 yilda bir, aaaa o cocuga verilir mi manyak misiniz siz diyorlar,
e bunu cocuga verin diyen de 3-5 yil once doktordu yani.
ne radyasyon var allah aşkına , elektrıkle çalışan bir alet ,
mikrodalga desen anlayacam ,
Kafası terlediğinde mutlaka şapka geçirin. Islak kafa beni bile hasta eder. Ben kızımı gece şapkalı yatırıyorum. Olur da terlerse kafasına gelebilecek serinlik direkt hasta eder çünkü
yoğurdunu neyden yaptınız acaba? Anne sütü mü inek sütü mü keçi sütü mü derken darlandım. Herkes farklı bi şey söylüyo doktorlar bileayrica trendlere gore bebek buyutmuyorum her ay dunzeli kontrole goturur dr un verme dedigi hic bir seyi koklatmam bile kafama gore oyuncak bile almam bu konuda hassasim
eskiden domatesi 1 yasa kadar vermiyorlardi mesela asidik yapisi yuzunden dr 9 aylikken verebilirsin diyince ustune basa basa bunu sordum
eskiden cocuklara bazi seyler gec verildikce daha cok alerjen olduklari anlasildi
sut cilek bal vs harici herseyi 1 yastan oonce verdik
fön makınesının zararlı oldugunu kım söylüyor pardon ,
kurut çocugun saçlarını yaaaa
Evi havalandirmaz olur muyum havalandıriyorum her gün canım. Her odayı havalandıriyorum yaz kış her gün.
Burnunu süpürgeyle çektim :) otribebe varya . Öksürüğü kuru değil burnu hep akıntılı. Fitil de var kenarimizda.
Keşke komşum olsanızda siz benim
şu kv me anlatsanız bunları ben anlatamıyorum çünkü
İstanbuldayız burası öyle sogukta degil
1cam açtırtmiyor suan hava sogukmuş ona göre hasta olurmuşuz
temmuzda doğucak bebegim için en kalinindan yelekler örüyoki dogduğunda onlarla büyücekmiş
temmuzda bile petek yakmayı düşünüyor kadın
Laftan sözden anlamıyor hiç
Bebeğim doğduğunda ne yapcam bilmiyorum
bebek büyütme trendleri de değişmiş
bana onların sindirilmesi zor diye 1 yaşından önce verilmez diye söylemişti doktorumuz da
zira sarımsak vs yakıcı özelliğe de sahip sindirim sistemi için
tıpkı limon, portakal vs gibi turunçgillerin verilmediği gibi
Penye şapkalar yok mu ?? Bere taktım sandınız herhalde. İkinci çocuğumu büyütüyorum acemi değilim çok şükürYok artık bir de atkı takın bari. Gece içine badi ve penye pijamadan başka şey giydirmek sakıncalı. Asıl o şapka terletir çocuğu. Sokakta yatmıyor sonuçta.
Umarım çorap da giydirmiyorsunuzdur.
Üstünü açıyorsa tulum giydirin ama tulum varken kalın şey örtmeyin yeterli..
Resmen hem terleyecek ortam yaratıp hem de terlemesine önlem almaya çalışarak kısır döngüye giriyorsunuz..
Değişti mi bilmiyorum da 2.5 yaşındaki oğlumun ek gıda listesi hala duruyor. Açıp baktım 6.aydan itibaren soğan sarımsak gösteriyor. Bu listeye göre gittik hep.
Gıda mühendisi arkadaş da onaylamıştı bu tabloyu.
Penye şapkalar yok mu ?? Bere taktım sandınız herhalde. İkinci çocuğumu büyütüyorum acemi değilim çok şükür
Benimki 8,5 yaşında
Bizden sonra çok şey değişmiş :))))
ben inek sutuyle kendim gunluk mayaladim süt tamam yasak ama yogurtla ilgili bir problem yok 6.aydan sonra eger alerjisi yoksa normal sutle mayalayabilirsinizyoğurdunu neyden yaptınız acaba? Anne sütü mü inek sütü mü keçi sütü mü derken darlandım. Herkes farklı bi şey söylüyo doktorlar bile
ama anne sutunuz vvarsa yeterliyse mayalayacak kadar daha iyi olur benim sutum 6.ayda kesildi oyuzden inek sutuyle mayaladimben inek sutuyle kendim gunluk mayaladim süt tamam yasak ama yogurtla ilgili bir problem yok 6.aydan sonra eger alerjisi yoksa normal sutle mayalayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?