- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
Bir şekilde o kontrollere gitmesi lazım. Doktora görünmesi lazım ilacı alır başka bı şey diye de icirirsiniz reddederse . Çünkü sizi en iyi ben anlarım bu çok zor bir süreç . Benim babamın beli hastalandı bu yüzden annem yatalakken hep o kaldırdı ki aşırı kiloluydu annem . Bir süre dayımı çağırdık babam belim belim diye başlayınca. Allah annenize guc kuvvet sağlık sıhhat versin . Babanizin inkar etme isyan dönemi de son bulsun kabul etme sürecine geçsin bir an önce umarım . Gerekirse biraz sert konuşun biz anneme artık öyle yapıyoruz ne istiyorsun ne yapalım o zaman senin için uğraşıyoruz iyilesmen için diye cikisiyoruz o zaman yumusuyoHay allahım ya gerçekten çok zor durumumuz. Ben artık herşeyi geçtim tuvalete gitse yeter derdindeyim.Annem bakıyor şu an ve annemin de beli iyi değil. Artık kendimizi düşünüyoruz tuvalet ihtiyacını karşılasa diyoruz düşünün halimizi.
Evet iyi bi uzmandır mutlaka ve inşallah gider anneniz. Ben de kendim doktoruyla görüşüp sinir ilacı yazmasını istiycem. Tek aklıma gelen bu. Mesela pazartesi kontrolü var kafasıyla hayır hareketi yapıyor. Eve gelen ambulans görevlilerini de kovacak büyük ihtimal ve ameliyat sonrası kontrolüne de gitmeyecek.
Allah yardımcımız olsun, esas derdi bırakıp bunları düşünmek![]()