hasta kızımı evde bırakıp işe gelmek..

öncelikle geçmiş olsun neyseki çok büyük bir problem yokmuş.eğer çok sık hastalanıyorsa bir an önce aldırın kurtulun bademciklerini.

Geçmiş olsun .
Umarım tez zamanda Allah şifa verir yavrunuza.
Bademciklerini aldırsan bile ufacık üşütme de boğaz yara oluyor.
Kardeşimden biliyorum....

Geçmiş olsun .
Umarım tez zamanda Allah şifa verir yavrunuza.
Bademciklerini aldırsan bile ufacık üşütme de boğaz yara oluyor.
Kardeşimden biliyorum....

KKB doktorlarına kalsa hemen alıyorlar bademcilerini ,çocuk doktorları bekle büyüdükçe bağışıklığı kuvvetlencek diyor arada kaldım,ama bende sizin değinizden korkuyorum bademcilerini aldırdıktan sonra da faranşit olma ihtimali var oda bogaz agrısı ve ateş yapıyor ondada antibiyotik kullanılacak ne farkediyor ozaman..

Yanlış bilmiyorsam benim 7 yaşında bademciklerimi almışlar. Çok sık hasta oluyormuşum. Nerdeyse her hafta düzenli hastanedeydik der annem. Ama alındıktan sonra maşallah hiç sık sık tekrarlamamış. Allah şifalar versin kızınıza :)

szlerin güzel iyi dilekleriniz ve dualarınızızda sayesinde kızım daha iyi,akşam yine ateşlendi şurup verdim düştü antibiyotiğe başladık çok şükür gece hiç ateşlenmedi..inşallah bugünde iyi geçer..

benimde yavrum hasta şuanda..
ve ben izin bile alamıyorum artık..Kreşe başladık bu hafta ve izin hakkımı okula adaptasyon dönemi nedeni ile doldurdum..Artık izin almaya yüzüm yok.
Evde kayınvalidemle kalıyor şimdi..
Sabah ağladı ağladı..Bende geleyim anne, söz yaramazlık yapmayacağım anne, babamda gelir onunla otururum anne..
o masum iç çekişleri aklımdayken ben ne kadar sağlıklı çalışırım, ne kadar kendimi veririm bu işe??
Allah sistemi ıslah etsin..Bu minik melekleri bu kadar ağlatmamızın sebebi olan Para bu kadar önemli olmamalıydıııı..!!!!!

geçmiş olsun öncelikle .benimde çocukken sürekli boğazım şişerdi ateşlenirdim o geldi aklıma aldırmamıştık bademciklerimi doktorlar aldır diyordu hep 14 yaşımdan beri maşşalah hiç problem yaşamadım .geçiyor yani çocuklukta oluyor ergenliğe girince bitiyor .tekrar geçmiş olsun .çocuğunuz evde hastayken çalışmak zordur anlıyorum .

canım ya, kıyamam sena da kızına da. benim de kızıma annem bakıyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…