- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
gecmiş olsun gercekten cok zor bir durum ama sizede yazık madem başıda teklif ettiniz artık sonunu getirin bence bunca eziyyet cekmişsiniz zaten sonun getirin kötü olmayınHanımlar iyi geceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?