- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
çok zor yaşadığınız ama sabırlı olun sonradan üzülmemek için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi odasini vererek mi köstek olmuş? Kira istemeyerek mi? Coluk cocuk cumbur cemaat yer olmasa bile maksat gönüller hos tutulsun gelsinler diyerek mi? Sırf muhalefetNapsın kadın o da yük olduğunu düşünmüş ve bz de size yük oluyoruz demiş kendisi de bu durumdan rahatsız. Sizin bunu hissettirmemeniz gerekirdi.
Sizin onların yük olduğunu hissettirmemeniz gerekirdi. Kanser hastası enişteniz (halanızın kocası)var destek olacağınıza köstek olmayın.
Canim fasa fiso kira veririrz oyunlari belliki sende dusmussun bu oyuna kira veriosa gitsin bes alti aylik esyali ev tutsun tabi orda hizmetcileri yok galiba bencr gonder gitsnlerHanımlar iyi geceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?
Sizin evinizin kirasını vereceklerine, 1+0 evler var eşyalı tutsunlar.Hanımlar iyi geceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?
Bi daire de kiralayabilirler. 1 artı 1 yeterli onlar için. Zaten yemeği dışardan yerlerkoku muhabbetinden dolayı. Çoluk çocuk taşınıcaklar ya da. Biraz karşı tarafı da düşünmek lazım.. evliliklerinde pürüze sebep olucaklar bu gidişle..
Evet yada ev tutsalar
Zor yahu
Bizde haftanın 2 günü 140 km gidiyorum
Dayım, teyzem orda
Ama kalmam ne gerek var
Başkasını rahatsız etmeye
Hastalık başka bi durum.. eğer konu sahibinin eşi rahatsız olmasa bu durumdan evet sıkıntılar karşı tarafa yansıtılmadan idare edin derdim ama eş rahatsız ve bu evliliklerinde huzursuzluğa sebep olur.
Kanser zor bi hastalık.. herkesin bi imtihanı var 1 sene sıkın dişinizi katlanın kazanan siz olun demek istiyorum ama..
Aması var işte.. annem ve babamdan biliyorum.. anneannecim rahmetli ağır hastalık geçirdi ve 3 evladından sadece yanında olan bi annemdi.. 4 yıl annem baktı biz küçüktük. Annemler genç.. ve babam karşı tarafa bi şey yansıtmaz içten içe annemi yerdi.. araları o dönem açıldı annem çöktü yaşlandı arada kalmaktan.. düzene girmeleri yıllar aldı..
Yaşayan bilir o yüzden 2 taraflı düşünüyorum.. ve Allah 2 taraf için de kimse kırılmadan hayırla neticelendirir bu durumu inşallah..
maddi durumları fena değildi diye biliyorum ama bu durumdan çalışmayı bıraktı özel hastane falan sanırım çokta iyi değiller gibi ... halam bizde kaldığı için artık mutsuz gibi ağlıyor sürekli size yük oluyoruz diye ama farklı gitme icraatları Yok ne yapayım ölse böyle çekeceğine diyor deme öyle duyar yanlış anlar diyorum hep onları mutlu etme durumu içindeyim ama kendimi eşimi çok ihmal ettim ..eşim onlar iyileşip gidecek biz hasta olucaz diyor... açık açık konuşsam mı bilmiyorum