• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Mıyım Ben :(

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar her şeyi o kadar kafama takıyorum ki... Normal bir takma değil ama bu. Her şeyi her şeyi... En küçük şeyi bile. Son zamanlarda iyice depreşti. Artık yaşayamaz hale geldim. Her şeyden şüphe de duyuyorum. Her an bir şey olacak, biri bana kötülük yapacak gibi hissediyorum :( Bir de bu sene sınava gireceğim bu yüzden doğru dürüst çalışamıyorum bile. Biliyorum siz uzman değilsiniz ama en azından bana destek olur musunuz

Örnek verebilir misiniz mesela nelerden supheleniyorsunuz. Biri size durduk yere neden kötülük yapsın? Bu düşüncelerin temelinde yatan sebep ne? Başınızdan kötü bir şey mi geçti sebebine odaklanmak lazım bence

Herkesi paranoyak yaptılar... Okul, iş, sınavlar, pahalı hayat. İnsanlar artık normal düşünemiyor, herkes bu durumda şu an

Acaba sinava yeterli çalismadin da bahanen bu mu takintili olmak.
Şaka bir yana psikolaga gidin yardim alin kendi kendine cözebilecegin sorun degil.

Örnek verebilir misiniz mesela nelerden supheleniyorsunuz. Biri size durduk yere neden kötülük yapsın? Bu düşüncelerin temelinde yatan sebep ne? Başınızdan kötü bir şey mi geçti sebebine odaklanmak lazım bence
Yani mesela diyelim annem disari cikti aklımdan durduk yere çok kötü şeyler geçiyor annemi araba carptı vs. vs. gibi. Eskiden böyle degildi

Yani mesela diyelim annem disari cikti aklımdan durduk yere çok kötü şeyler geçiyor annemi araba carptı vs. vs. gibi. Eskiden böyle degildi
Bir dönem bende böyle olmuştum sürekli tedirgindim sevdiklerime bisey olacağı korkusu vardı. Sonradan anladım ki kötü düşünceler kötü olayları cekiyor güzel düşünmek lazım. Artık olumsuz birşey aklıma geldiği zaman o düşünceyi aklımdan kovuyorum başka birşeyle uğraşıyorum bu şekilde bu durumu yendim

ay bır donem bende de olmustu bu hep aklıma kotusu gelıyordu herseyın
sonra hayat meşgalesı kendı kendıne gectı kısa surelı oldu bu

sızın ne zamandır var acaba bu durum

ay bır donem bende de olmustu bu hep aklıma kotusu gelıyordu herseyın
sonra hayat meşgalesı kendı kendıne gectı kısa surelı oldu bu

sızın ne zamandır var acaba bu durum
Bir yildir özellikle. İşlerime odaklanamiyorum. Her an bir ölüm haberi, kötü bir haber alacak gibi hissediyorum. Kafayı yedim sanırım :(

Bir yildir özellikle. İşlerime odaklanamiyorum. Her an bir ölüm haberi, kötü bir haber alacak gibi hissediyorum. Kafayı yedim sanırım :KK43:
mutlaka tetıkleyen bırsey olmustur bır ınsan durduk yere boyle olmaz kı bır acı haber kotu bır olay mı yasadınız bu dusuncelerden hemen once

Profesyonel yardım mı alsanız acaba? Anksiyete gibi görünüyor burdan.

stres arttırıyor böyle şeyleri. rahatlayacak bir zaman dilimi yaratın kendinize günlük 1 saat yürüyüş olsun o sırada hiçbir şey düşünmeyeceğim diyin. muhtemelen uykunuz da bozuktur düzene girer. iyi geleceğini düşünüyorum.

Back
X