Hasta Mıyım ?

Başınız sağ olsun, sabırlar dilerim. Bana tepkinizi hep içinize atıp acınızı bastırmışsınız gibi geldi. Hasta değilsiniz kayıp yaşadınız hem de en yakınınızın kaybını, böyle hissetmeniz normal ama imkanınız varsa psikolog desteği alırsanız bu durumu daha kolay atlatmanıza yardımcı olur.

Beyin dayanamayacağı bir acıyla karşılaştığında kendini kapatır algılayamazsınız şok durumu deniyor buna daha sonra durumu alıştığınızda beyin açar kendini ve hiç ummadığunız bi anda koyverirsiniz

Başınız sağolsun bende babamı kaybettiğim günden beri çeşitli şekillerde hastayım.mesela o aralar başl adı benim kalbimde ekstra atim denen problem çarpıntı da var sürekli.
Migrenim azdı.Gastrit oldum.Surekli yorgunluk,kalbimin üstünde fil oturuyor sanki.
Üzüntü ve stres öyle çok etkiliyordu insanı.
Ama siz yinede bir doktora gidin fiziksel olmadığından emin olun ona gore doktorlar çaresine bakarlar

Yakininizi kaybetme nedenli depresyonda olmalısınız...

Babanızın geçici bedeni toprak altında. ruhu ise Allah katında yaşamaya devam ediyor. Lütfen bunu düşünün.
Başınız sağolsun, sabırlar diliyorum. Çok zor olduğu ortada. Ancak şu ara aşırı üzgün olduğunuz için sürekli kendinizi dinliyorsunuz ve vücudunuzdan bu mesajları almanız gayet normal. Doktora gidin elbette ama zaman içinde azalarak kaybolacaktır tüm bedensel şikayetleriniz. Allah yardımcınız olsun..

Babanız için üzüldüm mekanı cennet olsun .
Stres ve üzüntüden oluyordur ama yinede doktora görünmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…