hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

evlendiğimizden beri bi hastalaığım olmadı çok şükür ama adetlerim çok ağrılı oluyo yorgan döşek yatıyorum.yemek yapmayı becermez kocacım ama sen yemek yapma ben bişeyler alır gelirim der yada yemek yapmışsam kızar niye yapıyosun diye sürekli hapını yuttunmu ağrın nasıl diye sorar durur bulaşık varsa yıkar.birinde karnım çok ağrıyo diye ağladım oda benle bir ağladı Allah razı olsun canım kocacımm:16:

Bakmak ne kelime deli divane olur resmen.
Normalde bile yemeği kendi elleriyle yediren biridir bana erkek arkadaşım.

Ki sırf benimle ilgili kötü bir rüya gördü diye gecenin 4'ünde evime kadar gelmişliği var. Hem de arabası olmadığı için yürüyerek hatta koşar adımlarla dediğine göre. Evlerimizin arasıda yarım saatlik mesafede.

Bi grip olsam burnum aksa hemen doktora götürmeye uğraşır.

Bir gün ben de buraya olumlu yazı yazabilirim umarım ama önce evlenip sonra da hasta olmam gerekiyor bunun için:9:

1 haftadır müthiş bel ve karın ağrısı çekiyorum, benimki su an mutfakta yemek yapıyor bana :) hastalığımda, sağlığımda hep yanımda olması dileği ile...

hasta olmadığımda da kahvemi yapar, meyvemi soyar :) uyuyup kalmışsam üzerimi örter, terlemişsem klimayı ona göre ayarlar. Sanırım herşey karşılıklı.ama eğer hasta olmuşsam çıldırır ne yapacağını şaşırır çünkü bilir ki bende çok kötü olmadığım sürece hastayım demem :)

Back
X