kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var.Akıl verin bana lütfen.öncelikle uzun olacak biraz,şimdiden kusura bakmayın.kızlar yaklaşık 1 yıldır görüştüğüm biri war.üniversite 1.sınıftan arkadaşım (farklı bölümden ama aynı yurtta kalıyorduk,sabahları 4 arkadaş yürüşüşe çıkardık hatta) neyse devam edeyim.sonra bu arkadaş memleketindeki üniversiteye geçiş yaptı.2.sınıftayken beni arıyormuş,ama ben hatırlamıyorum tabi yani benden çok hoşlanıyormuş.ama benden karşılık görmeyince bırakmış.işte geçen yıl mayıs gibi face de arkadaşlığını kabul ettim,ara ara konuşuyorduk.üni den bi kız olduğunu ve ondan çok hoşlandığını ws yazıyordu.ben ben olduğumu anlamıştım ama çaktırmamıştım.sonra bunun askerliği ağustosta acemilik manisaya çıktı,geldi görüştük.hatta annesi ve babasını yakın geçmişte kaybttiğinden dolayı ben yemin törenine bile gittim .tabi benden daha önce hoşlandığını söyledi.ustalık kıbrısa çıktı.bana mektup yazdı,hergün aradı etti.neyse aramızda adsız bişey wardı.ara ara iyiydik ara ara kötü.mayıs gibi tartışmıştık ,3 hafta görüşmedik.sonra msj yazmış bana sen benim için çok değerlisin,eli ayağı öpülecek bi insansın ws. seni görmek istiyorum neyse geldi bu.aramız iyi oldu.sewgiliyiz gibi.beni adanaya(oralı kendisi) dawet etti.gittim bende.herşey çok güzeldi.1 hafta sonra tekrar yanıma geldi yine süperdi.bunun 1 hafta sonra beyaz rusyaya gitti.zaten daha önceden belliydi gidecekti.oraya gitti ithalat işi için.ama hiç istemedim gitmesini.gerginim.buarada benim de boynumdaki lenf bezlerim iltihaplandığı için doktor biyopsi istedi,onu yaptırıyorum.aynı hafta cildiyeye de gitmiştim.o da sırtımda bulunan benleri aldırmamı hatta bir tanesinin çok önemli ve tehlikeli olduğunu söyledi,ameliyat oldum,1 tanesi de patolojiye gitti.düşünün yani yaşadıklarımı.psikolojim çok kötü tabi.en ufak bişeye kızıyorum o da alttan almaya çalışıyor ama yine de tamamiyle yapmıyor bunu arada kızıyor üzüyor beni.neyse konu el ele tutuşma olayına geldi,daha önce tutuşmuştuk ama çok sewmediğini söylemişti.neyse konu öle bi yere geldi ki ben benim sewgilim elimi tutmalı dedim,o da adanada tutmam dedi.ben de ne demek gocunduğun biri mi war,biri görür diye mi ble diyosun dedim,konu uzadı,çok sinirlndim ne demek yani.çok iğrençsin dedim (çünkü kendimi kötü hissettim sokakta kardeş kardeş yürücez,ewe gelince yok öpeyim,sarılayım,dizine yatayım ws. ne demek yani) sen misin böyle diyen.bana nasıl kızdı.ben de zaten grginim bikaç gün görüşmeyelim sonuçlar çıkıncaya kadar dedim.netten çıktı.gel diye msj attım.gelmedi.özür diledim gelmedi,beni biraz sewiyorsan nete gel dedim gelmedi.ki ben ne kadar kötü bi zamandan geçiyorum.ertsi günü face dn bi msj döşemiş.aramasan arama,seni böle iğrçbi insanla muhatap ttiğim içn kusura bakma.ws.sonuçlar için arıcam ama mrak diyorum demiş.bi daha benim gibi iğrenç bi insanla muhatap olmazsın umarım yazmış.bende kızgınlıkla sölediğimi sonadan özür dileğimi yazdım.ya warya resmen bitirmiş yani ilişkiyi.ben ona değer werdiğimi,o kelimeden dolayı pişman olduğumu söledim kaç kere hm de.sonunda da dedim.istemiyorsan ssadce istemiyorum yaz.hiçbişrşey demicem dedim.bilmiyorum demiş çok soğudum demiş.en sonunda patladım bende.burda ailem ve ben üzüntüden ölüyoruz.en çok ihtiyacım warken sana böle yapıyosun dedim.ne yapayım yani istemiysan söle dedim yine.tamam yasemin üstüme gelme sen de demiş(başka kimler geliyorsa üstün bilemiyorum! ) bişey demiyorum bak tamam demiş.sonra bişey demedim.arada face den yazmış nasılsın ws. diye.sonuçlar geldi.lenflerim temiz ama bende kötü huylu hücreler bulundu,hepsi kazındı çok şükür ama 3 tane daha alınması gerekenler war.bunları söledim.neyse en son çarşamba bunları konuştuk.güzel bir uyu demiş.görüşmek üzere yazmış bende çıktım.o günden sonra ne face den msj ne aramak yok. yurtdşına gitmden önce anlaşmıştık hergün 1 defa arayacaktı beni,msn de cam açacaktık ama 2. hafta bitecek biz 2 kere telde konuştuk sadece.cam açmak zaten yok.face den iyi konuşuyorduk,hatta 1 temmuz doğum günüm pazara geliyor diye cuma günü işyerim çiçek göndrmiş çok güzl.biranda nasıl böle oldu anlamadım.ünivrsitdeykn benden çok hoşlanan,askerdeyken peşimi bırakmayan ,buraya gelen giden insan nasıl böle oldu anlamyorum.ağustos sonunda gelecek.tatil planları yapıyorduk.hatta şu an yanında adanadan çok samimi bir kız arkadaşı war bu duruma bile ses çıkarmadım yani.yaptıklarına bak.ne yapayım şimdi akıl werin.ama çok kırgınım ve kızgınım !!!
Son düzenleme: