Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ama cem hoca bana güven verdi

Canım 25 mesaj için açılmış forumlar var. Ayrıca cem hocaya yeni ameliyat oldum . Yaptığı operasyonun dışında yaklaşımı duruşu ile gerçekten mükemmel bir hoca. Sana olmayacak burunları asla yapmıyor. Kendisi doğal burundan yana. Kavisli ucu kalkık doğal görünen yapay burunları sevmediğim için bana yaptığı doğal burun tam istediğim gibi oldu .

Arkadaşlar ben bundan 3 hafta önce burun estetiği oldum. Çok araştırdım ama en sonunda Dr. Serhat Tuncere karar verdim. Ben çok memnun kaldım, sonucu size mail olarak atabilirim. sara_tly@hotmail.com

ben bu konuda oldukça fazla araştırma yaptım, dediğiniz isme de rastladım ama pek memnun kalınmamış sonuçlardan genel olarak , o yüzden yukardaki arkadaşlarımın da dediği gibi, foto koyacaklar onlar da zaten, cem bey'den şaşmayınızzzz :)))

selam..ben bayagı bı zamandır suskunları oynuyorum:s

merhabalar yakın zamanda cem beye burun ameliyatı yaptıran var mı ve fiyatlar konusunda bilgi verir misiniz?

merhabalar yakın zamanda cem beye burun ameliyatı yaptıran var mı ve fiyatlar konusunda bilgi verir misiniz?

32 gün önce burun ameliyatı oldum cem beye. fiyat bilgisini buradan paylaşmak doğru olmaz. Randevu alıp görüştünüzmü ? fiyat bilgisi vermişlerdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…