şuanda birini gördüm yine burun delikleri mağara gibi görünüyoo kalkıklığı iyi ama çok kalkmış demekkii mağara gibi belkide kendi istedi bu kadarkalkık olmasını tabii bilemeyizz
way way wayyy hadi bakalımm hayırlısı canmm botoks düşünüyomusun bende ilerde botokss olim diyorum bu konuda ne düşünüyosunn
kızlar fiyat nedir ?
kızlar fiyat nedir ?
Randevu alıp görüşebilirsin buradan fiyat yazıyor olmamız doğru olmaz.
bencede etik değil hem burun yapuısına yapılacak işşleme görede değişirrr
neden etik değil asıl bence belli olmaması etik değil yani kişiye göre fiyat veriyor burnun durumuna göre fiyat bicildigini yeni duydum başka doktorlarin ameliyatın yapıldığı hastaneye göre fiyat standart ki bencede olması gereken bu gidip doktorla pazarlık yapmakmi etik olan esnafla konusur gibi bir organın söz konusuyken ya ne yapacaksın ki alt tarafı surasini torpuleyip burasını kaldiracaksin yap bize bi güzellik mi diyelim
cem payaslı'ya ameliyat olan var mı acaba?
ben de perşembe günü ameliyat oldum. şuanda çok şiş ve tamponlarımda henüz alınmadı biraz zaman geçsin bende paylaşacağım fotoğraflarımı
ben de perşembe günü ameliyat oldum. şuanda çok şiş ve tamponlarımda henüz alınmadı biraz zaman geçsin bende paylaşacağım fotoğraflarımı
merhaba.ben mart 2013 te cem beye ameliyat oldum.burun kemiğimi törpüleyip konka ameliyatı oldum.siteye resim koyacağım ama biraz belirli aşamalardan geçmem gerek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?