Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şuanda birini gördüm yine burun delikleri mağara gibi görünüyoo kalkıklığı iyi ama çok kalkmış demekkii mağara gibi belkide kendi istedi bu kadarkalkık olmasını tabii bilemeyizz

güzel durabilir ama çok yapma duruyor.. net..

way way wayyy hadi bakalımm hayırlısı canmm botoks düşünüyomusun bende ilerde botokss olim diyorum bu konuda ne düşünüyosunn

botoks düşünmüyroum :) Ancak göğüs çok istiyorum.. yine cem hoca dicem ama bakalım.. O biraz zahmetli ve korkuyorum açıkcası.. henüz cesaret edemiyorum ama bi tarafımda martta ikisinde hallet kurtul diyor.. Cem hocaya söyleiştim gerçi bir muayene etse kesin olurum o ayrıda ona bile cesaret edemiyorum henüz.. sanırım biraz teşviğe ihtiyacım var :)

Randevu alıp görüşebilirsin buradan fiyat yazıyor olmamız doğru olmaz.

bencede etik değil hem burun yapuısına yapılacak işşleme görede değişirrr

neden etik değil asıl bence belli olmaması etik değil yani kişiye göre fiyat veriyor burnun durumuna göre fiyat bicildigini yeni duydum başka doktorlarin ameliyatın yapıldığı hastaneye göre fiyat standart ki bencede olması gereken bu gidip doktorla pazarlık yapmakmi etik olan esnafla konusur gibi bir organın söz konusuyken ya ne yapacaksın ki alt tarafı surasini torpuleyip burasını kaldiracaksin yap bize bi güzellik mi diyelim

Fiyat bilgisini buradan yazman doğru değil. Sanırım anlatmak istediğim anlaşılamadı.
bu tür ameliyatları 2000 liraya yapanda var 12 bin lirayada.
Doktoruna göre değişiklik gösterebiliyor.
Zefeyinde dediği gibi yapılan operasyona göre değişiklikte gösterebilir. Cem hocanın adına buradan bu fiyata yapıyor dememiz doktor açısındanda etik olmaz. Randevuları ücretsiz. gidip yüzyüze görüşürsünüz.

ben de perşembe günü ameliyat oldum. şuanda çok şiş ve tamponlarımda henüz alınmadı biraz zaman geçsin bende paylaşacağım fotoğraflarımı

ben de perşembe günü ameliyat oldum. şuanda çok şiş ve tamponlarımda henüz alınmadı biraz zaman geçsin bende paylaşacağım fotoğraflarımı

merhaba.ben mart 2013 te cem beye ameliyat oldum.burun kemiğimi törpüleyip konka ameliyatı oldum.siteye resim koyacağım ama biraz belirli aşamalardan geçmem gerek sanırım.

geçmiş olsunn sabırsızlıkla bekliyoruz fotoğraflarınızıııııı

Kardeşim çarşamba günü centrel hospital de cem beye ameliyat oldu hastanede kaldigi gun ve ertesi gunu aksama kadar sadece gozlerin alti hafif mordu burnu sisti aksamdan sonra yavas yavas gozlerin alti durnun iki yanak bolgesi daha fazla sisti bugun persembe ve o morluklar renk degistirdi suan kirmizi buda iyilestigini gosteriyor diyorum kardesim pokemon gibi oldu veda biraz korkutucu bi hal aldi sislikler yarin randevu umarim hersey yolundadir

Kardeşim çarşamba günü centrel hospital de cem beye ameliyat oldu hastanede kaldigi gun ve ertesi gunu aksama kadar sadece gozlerin alti hafif mordu burnu sisti aksamdan sonra yavas yavas gozlerin alti durnun iki yanak bolgesi daha fazla sisti bugun persembe ve o morluklar renk degistirdi suan kirmizi buda iyilestigini gosteriyor diyorum kardesim pokemon gibi oldu veda biraz korkutucu bi hal aldi sislikler yarin randevu umarim hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…