Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resim koyan yokmuu arkadaşlarrrrr :)
ben yine ameliyat olcam ikinci kezzz acaba kesicekmi burnumu yine yoksa kapalımı olucam sormaya bile korkuyorum yaa

ben yine ameliyat olcam ikinci kezzz acaba kesicekmi burnumu yine yoksa kapalımı olucam sormaya bile korkuyorum yaa

slm bende ucundan minik bir operasyon geçircem ama mart gibi sanırım :) son halini koymuştum ben

zefey ben sormuştum eskisi gibmi olacak diye morluk felan hayır demişti. gerçi benim uc bölge belki o yüzden öyle demişti. 15 dk lık bişiy dedi yatmayacaksın bile hastanede dedi.

slm bende ucundan minik bir operasyon geçircem ama mart gibi sanırım :) son halini koymuştum ben

zefey ben sormuştum eskisi gibmi olacak diye morluk felan hayır demişti. gerçi benim uc bölge belki o yüzden öyle demişti. 15 dk lık bişiy dedi yatmayacaksın bile hastanede dedi.

aaa sana nolduki hiç anlatmadın resimlerine bakamadım son hallerine hemen bakayım canım banada 15 dakikalık dedi ama bilmiyorum çok korkuyorum biz bu ameliyata ücret ödemeyiz dimi sonuçta yaptığı burnun arkasında duran bi doktor güven veren bi karakteri varr öle ümit ediyorum :SSSSSSS

benim ucunda değil ortasında o yüzden kesme ihtimali var sanki haziranda çağırdı beni bakalım kısmetttt artık daha var banaaa

Önden bakıldığında sağa milimetrik bir kayma var. Eski burnumdan dolayı... Anca bukadar toplayabilmiş :))) Çok dikkatli bakınca belli oluyor ama yinede saolsun doktorum arkasında durdu mart gibi açıp kapıcam dedi :) bu halinide seviom o ayrı. Cem hocam bi tanedir.

Son düzenleme:

tabiki bitane canımm hep arkasındaa yaptığı işin
aa bak aklıma ne geldi
belkiiiii senn burnun daha yeniaya belkide altı ay sonra bile düzelebilir yani altı ay geçtikten sonraaa düzelenler varrrrr hayırlısııııı

İnan şuan çok memnumum.. Nefes alışım olsun şekil olsun.. İyiki cem hocaya olmuşum. Kaydırak gibi bir burun yapılsaydı ne olurdu halim :/ Çok doğal oldu. Seninkinde çok beğenmiştim.
Masaja devam ediyorum halen. Valla elerine sağlıık hocamın .

evet burunlarımız çok doğal kimse anlamıyor ayy bugünn biri geldii varkaa 10 metre uzaktan delikleri görünüyo okadar kısaltmış kaldırmışkii şekil falan güzelde çok belli oluyo ben burdayım estetik oldum diye bağırıyoo şahsen öle olmasını istemezdimmmmm

bu sebeple cem hocayı tercih ettim. Bakalım.6 ay sonra nasıl olacak. :) ben göğüste düşünüyorum belki ikisinide aynı anda çıkartırım.

burada görüyorum.. tercih meselesi belki ama ilerisinide düşünmek lazım. O kadar kalkık ve yapay burun bir süre sonra deforme olur die düünüyorum k iöyle. Sonucta kul yapısı allah yapısı değil.

burada görüyorum.. tercih meselesi belki ama ilerisinide düşünmek lazım. O kadar kalkık ve yapay burun bir süre sonra deforme olur die düünüyorum k iöyle. Sonucta kul yapısı allah yapısı değil.

şuanda birini gördüm yine burun delikleri mağara gibi görünüyoo kalkıklığı iyi ama çok kalkmış demekkii mağara gibi belkide kendi istedi bu kadarkalkık olmasını tabii bilemeyizz

bu sebeple cem hocayı tercih ettim. Bakalım.6 ay sonra nasıl olacak. :) ben göğüste düşünüyorum belki ikisinide aynı anda çıkartırım.

way way wayyy hadi bakalımm hayırlısı canmm botoks düşünüyomusun bende ilerde botokss olim diyorum bu konuda ne düşünüyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…