Sağol canım cem hoca yaptı
Evet erken ama valla memnun gibiyim
valla resim görmek isterim :)
resim koyan yokmuu arkadaşlarrrrr :)
ben yine ameliyat olcam ikinci kezzz acaba kesicekmi burnumu yine yoksa kapalımı olucam sormaya bile korkuyorum yaa
resim koyan yokmuu arkadaşlarrrrr :)
ben yine ameliyat olcam ikinci kezzz acaba kesicekmi burnumu yine yoksa kapalımı olucam sormaya bile korkuyorum yaa
slm bende ucundan minik bir operasyon geçircem ama mart gibi sanırım :) son halini koymuştum ben
zefey ben sormuştum eskisi gibmi olacak diye morluk felan hayır demişti. gerçi benim uc bölge belki o yüzden öyle demişti. 15 dk lık bişiy dedi yatmayacaksın bile hastanede dedi.
zefey ben sormuştum eskisi gibmi olacak diye morluk felan hayır demişti. gerçi benim uc bölge belki o yüzden öyle demişti. 15 dk lık bişiy dedi yatmayacaksın bile hastanede dedi.
aaa sana nolduki hiç anlatmadın resimlerine bakamadım son hallerine hemen bakayım canım banada 15 dakikalık dedi ama bilmiyorum çok korkuyorum biz bu ameliyata ücret ödemeyiz dimi sonuçta yaptığı burnun arkasında duran bi doktor güven veren bi karakteri varr öle ümit ediyorum :SSSSSSS
Önden bakıldığında sağa milimetrik bir kayma var. Eski burnumdan dolayı... Anca bukadar toplayabilmiş :))) Çok dikkatli bakınca belli oluyor ama yinede saolsun doktorum arkasında durdu mart gibi açıp kapıcam dedi :) bu halinide seviom o ayrı. Cem hocam bi tanedir.
tabiki bitane canımm hep arkasındaa yaptığı işin
aa bak aklıma ne geldi
belkiiiii senn burnun daha yeniaya belkide altı ay sonra bile düzelebilir yani altı ay geçtikten sonraaa düzelenler varrrrr hayırlısııııı
İnan şuan çok memnumum.. Nefes alışım olsun şekil olsun.. İyiki cem hocaya olmuşum. Kaydırak gibi bir burun yapılsaydı ne olurdu halim :/ Çok doğal oldu. Seninkinde çok beğenmiştim.
Masaja devam ediyorum halen. Valla elerine sağlıık hocamın .
evet burunlarımız çok doğal kimse anlamıyor ayy bugünn biri geldii varkaa 10 metre uzaktan delikleri görünüyo okadar kısaltmış kaldırmışkii şekil falan güzelde çok belli oluyo ben burdayım estetik oldum diye bağırıyoo şahsen öle olmasını istemezdimmmmm
evet burunlarımız çok doğal kimse anlamıyor ayy bugünn biri geldii varkaa 10 metre uzaktan delikleri görünüyo okadar kısaltmış kaldırmışkii şekil falan güzelde çok belli oluyo ben burdayım estetik oldum diye bağırıyoo şahsen öle olmasını istemezdimmmmm
burada görüyorum.. tercih meselesi belki ama ilerisinide düşünmek lazım. O kadar kalkık ve yapay burun bir süre sonra deforme olur die düünüyorum k iöyle. Sonucta kul yapısı allah yapısı değil.
bu sebeple cem hocayı tercih ettim. Bakalım.6 ay sonra nasıl olacak. :) ben göğüste düşünüyorum belki ikisinide aynı anda çıkartırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?