Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet bende kullanıyorum

2 gün sonra tam 6 ay olcak.ben aradım canım ama yok dedi sekreter kız 1.aydan sonra muayene yok dedi.senin adına çok sevindim.kısa zamanda fotonu bekliyorum:)

evet bende kullanıyorum

aa kızlarrrrr bana vermedii öle bişi bi fucidin verdi birde sprey birdeee arnica krem morluk için o kadarrrrrr

bende şaşırdımm D valla ama doktoru bende seviyorum ne yalan söylim cana yakın arkadaş gibi bu arada sen nasıl oldun fırsat bulunca resimlerine bakıcam gelenim gidemnim çok bebeği uyuttum şimdii burunn bantlarımda haftaya çıkıcak o zaman bende resim koyucamm senünn içünn D

burnumun şimdiki halide çok hgüzel ama şiş çok şükür nefes alma problemim de kalktı ortadann şu bantlarda bş çksın bakıciyyzz

kesinlikle aricam sorucam tekrar.evet asistan bayan aynen öyle dedi..ama bende suç direk doktorla muhattap olsana ama doktora gıden yol asistandan geçiyor.onlar yönlendiriyo hep.ben gerçekten öyle sandım sonra etrafımda amalıyat olan arkadaslarım . 1 ay 3.ay 6.ay 12.ay konrollerı oluyoo dıyınce benım kafam karıstı..detaylı arastırmak ıstedım.

az önce aradım .şöle denildi.1ay dan sonra ıyılesmıs oluyorsunuz..bıdaha bız sızı çagırmıyoruz sızın bı sorununuz olursa kendınız randevu alıp gelıyosunuz denıldı..

Ben de aynı şekilde düşünüyorum Ayseozz bence 6.ayın da dolmuş randevu alıp git kesinlikle hem için de rahat eder böylece. Randevudan kasıt ücret alınıp alınmamasıysa muayene ücreti de alınmaması gerekiyor.1 sene boyunca kesinlikle muayenelerden ücret talep edilmemesi gerekiyor.

ben atel çıktığı gün ve bugünkü halimi gönderiyorum.. eski halime göre çok farklı ve oldukça şiş tabi hala çünkü yüzüme yağ enjeksiyonu da yaptırdım aynı ameliyatta. yani ben çok memnunum. çok kısa zamanda istediğim gibi oldu herşey, ben niye sevmiyim şimdi doktorumu anlamadım yani..

ben zaten konusmanın sonunda madem bız alıyoruz o zaman yarın ıcın randevu ıstıyorumdedım.burn 1 ayda ıyılesıyosa benım 6 ay oldu hala şişlik ödem ve acı var dedım.nasıl oluyo 1 senede oturmuyormu burun dedım.oda ıstedıgınız zaman gelın tabı aklınızda bı soru varsa dedı:))yarın saat 17.00 randevu aldım..

evet canım aldım randevu yarın için.gidicem bi görinim artık en son 1. ayımda gıtmıstım.içim de rahat eder hem dedıgınız gıbı..

ben atel çıktığı gün ve bugünkü halimi gönderiyorum.. eski halime göre çok farklı ve oldukça şiş tabi hala çünkü yüzüme yağ enjeksiyonu da yaptırdım aynı ameliyatta. yani ben çok memnunum. çok kısa zamanda istediğim gibi oldu herşey, ben niye sevmiyim şimdi doktorumu anlamadım yani..[/QUOTE]

Ne kadar değişmişsiniz çok gençleşmişsiniz.Cem Beyin eline sağlık...

Ne kadar değişmişsiniz çok gençleşmişsiniz.Cem Beyin eline sağlık...[/QUOTE]

evet, gerçekten gençleştim. o kadar mutlu oldum ki sonuçtan, ruhumu da daha genç hissediyorum :) yani baştan cesaret edemiyodum ama şimdi böyle görünce kendimi iyi ki olmuşum diyorum.

merhaba.benim sorunum burnumdan rahat nefes alıp verememe
ve şekil bozukluğuydu.11 yıl önce bir ameliyat olmuştum.
ancak uzun zaman süren ağrılarım olmuş,günlük hayatıma
devam etme süreci bir hayli uzamıştı. ameliyat
sonrası şikayetlerimin bittiği de söylenemezdi.
bendeki hastane ve doktor fobisi ile bir önceki
ameliyatımda yaşadığım tatsız tecrübenin etkisiyle
5-6 yıldır doktor arayışı içindeydim. Ankaradan
aynı branştan başka bir doktor bana yaşadığım yerde
CEM PAYASLI'yı tavsiye etmişti.ikna olmadığım için doktor
arayışlarım devam etmişti. ancak çevremdeki
tanıdıklarımdan Cem Beye ameliyat olan hastalarla
ve onlar aracılığıylada başka hastalarla görüşme
fırsatımın olması, ameliyata karar verme konusunda
hız kazandırdı. Şekil konusunda seçimi
doktor beyin tecrübesine bıraktım. benim için önemli
olan doğal olmasıydı. ilk 1-2 gün içinde
kanlanma geçti , hiç bir şekilde ağrım
olmadı, en geç bir hafta içinde günlük yaşantınıza geri
dönüyorsunuz.sonuç mükemmel. Bütün içtenliğimle herkese
tavsiye ediyorum hem ameliyatı hem de Cem Beyi. Bu arada
ben zonguldaktan yazıyorum.:) yeşim

bu mesajı ameliyat olduktan sonra yazmıştım. değişiklik yapmadan sizlere aynen aktarmak istedim.

uzun zamandır foruma giriş yapmamıştım. inanın Cem Payaslıyla ilgili yazılmış olan bu olumsuz ve kafa karıştırmaya çalışan düşmanca ifadeleri, mesajları görünce hayretler içinde kaldım. . bu mesajlara karşılık olarak doktor beyle ilgili ameliyat sürecinde yaşadığım bazı durumları da sizinle paylaşmanın doğru olduğunu düşünüyorum. doktor bey beni tanımaz ama ameliyat olacağım için bir hayli araştırma yaptığımı yukardaki mesajımda belirtmiştim.ilk görüşmenizde doktor beyin samimiyetini hissediyorsunuz. daha önceden de edindiğim bir bilgi şöyleydi ''olmayacak bir ameliyatsa size dürüstçe yapmayacağını söyler.buna hazırlıklı olun denmişti bana'' tabi böyle bir tedirginlikte hakimdi. konuşmaya başladıktan sonra kafanızdaki sorulara verilen cevaplar ikna edici. ben o zaman ameliyat olmaya karar vermiştim ama doktor kabul etmedi. gidin düşünün sonra tekrar görüşürüz demişti bana. (herkese aynı şekilde davranırsa o zaman hekimliğinden şüphe duyarım ben) şimdiki ruh halimle düşünüyorum da gerçekten o zaman çok zorlu bir süreçten geçiyordum bazı özel sorunlarım vardı.üstelik bir anda 10 kilo vermiştim.(hem fiziksel hem de ruhsal bir çöküntü dönemi ) sanırım bu da doktor beye yansımış olacak ki hemen ameliyat kararımı kabul etmedi. yine de her ihtimali göz önünde bulundurarak ameliyat için gün almıştım. söylenen gün geldiğinde ameliyat olmak için hazırlık yaparken yaşadığım bir aksilik yüzünden ameliyatın bir sonraki haftaya ertelenmesi gerekti. sekreteriyle görüştüğümde bunun imkansız olduğunu değil önümüzdeki haftaya , önümüzdeki 2 ay içinde asla gün veremiyeceğini söyledi. tabi ben yılmadım. gittim doktor beyi buldum. durumumu anlattım adam belki de halime acıdı bilmiyorum valla :) bana yardımcı olmaya çalışacağını söyledi. sonra gelen bir telefonla benim söylediğim güne ameliyat kararı aldık. ameliyat oldum süreci tekrarlamama gerek yok herhalde. 20 gün sonraydı ben bodruma tatile gittim. tabi tatil arkadaşlarım bunun hayretinde herkes imkansız olduğunu söyledi. 20 günlük ameliyat olmuş hastanın tatile gitmesi sakıncalı falan dediler. doktorumun söylediği sen bu tatile havalı havalı gideceksin, bir sorun olduğunda hemen beni arayacaksın. bana güven demişti. doktorun dediği gibi de oldu. ameliyatttan sonraki süreçte fotoğraf çektirmek için tekrar gelmemi söylemişti ama ben çok yoğun çalışan birisi olduğum için vakit bulup gidememiştim. laf aramızda keyfim de yerindeydi. burnum istediğim gibiydi. herhangi bir rahatsızlık durumu yoktu. belki de bu durumlardan kaynaklı olarak doktor beye tekrar gitmeyi gevşek tutmuş olabilirim de. :) doktor bey arayıp beni çağırmıştı. ''gel son halini görmek istiyorum hem de fotoğraflarını çekelim'' diye çok şaşırmıştım. hem de çok mutlu olmuştum. günümüzde kaç doktor hastasını aylar sonra arayıp, takip ediyor söyler misiniz bana. doktor bey size minnettarım. sizi iyi ki tanımışım. sizi seçtiğim için kendimle gurur duyuyorum. aferin bana. ameliyat olmak isteyen herkese sevgiler . valla gözünüz kapalı gidip bulun bu doktoru ameliyatınızı olun bana da dua etmeyi unutmayın.

Merhaba
İzin verirseniz editörler işlerini yapsın. Sitede X üyenin profilinden şüphe duyuyorsanız lütfen kötü içerikten bunu rapor edin. Şunu asla unutmayın forumda öyle bir takipçi grup var ki aylarca burayı takip ediyor ne zaman ki sonuç alırsa memnuniyetini veya memnuniyetsizliğini dile getiriyor. 3-5 mesajı olsa da bu reklam demek değildir ! Biz gerekli araştırmayı yapıyoruz ve gerekli müdahaleleri bugüne kadar yaptığımız gibi yapıyoruz.
İzin verin editörler işini yapsın ...

Ücret talebi yok tabiki.Bugun muayeneye gittim,Cem hoca burnumun %90 oturdugunu söyledi çok sevindim bu ayarda kalır inşallah daha küçülmez diyodum iykide gitmişim içim rahatladı.daha küçülmezmiş.İzmit'den gelen iki hastası vardı ilk muayenelerine gelmişler.birinin yüzünde ufacık bi sarılık bile yoktu maşallah atelleri çıktı gördüm gerçekten çok iyiydi..yüzlerine göre cuk oturmuş.şişlik yok ne güzel..ben biraz o konuda batsızdım balon gıbıydı benım yüzüm.buz koymadım eve gelince düşüncesizlik yaptım.belki o kadar şişmezdi

Nefes problemin varmıydı senin canım? Burnunun içini de kontrol ediyormu? Yoksa sadece dış görüntüsünümü muayene ediyor bende haftaya gidicem resimler için 1 ayım doldu.

Sevgili Ayşeozz,
süreci bu kadar detaylı anlattığın için çok teşekkürler. ben de Cem Bey'e burnumdan ameliyat oldum ama henüz yeni. tam olarak 1 ay bile olmadı.o yüzden şu an hala ödemlerim şişliklerim ve uç kısmında acı var.büyük bir sabırla daha doğrusu sabırsızlıkla 6.ayı bekliyorum.keşke benim burnumda seninki gibi küçülebilse.ucu hiç inmeyecekmiş gibi geliyor.sana sormak istediğim şu; acaba senin burnunun derisi nasıldı? yani kalın derili,etli bir buruna mı sahiptin? yoksa problemsiz normal bir deri miydi? cevaplarsan çok sevinirim.bu arada ben genel olarak Cem Bey'in yaklaşımından memnunum ama burnum ile ilgili yorum yapmak için henüz çok erken..çünkü hala şişliklerim var hele de ucu.. bir de burnu kalın derili etli olmasına rağmen sonuçtan memnun olanlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim.
sevgiler..

Nefes problemin varmıydı senin canım? Burnunun içini de kontrol ediyormu? Yoksa sadece dış görüntüsünümü muayene ediyor bende haftaya gidicem resimler için 1 ayım doldu.

Nefes iyi alabiliyorum sorun yok.benim eski burnum çok düzdü şekil felan yoktu genis duz bı burun.şekil verilip kucultulunce nefes alma tarzı dıyelım degıstı eskisi gibi değil ama bu halindede sorun yok şükür..burnun icinide dısınıda muayene ediyor canım.. bende seni merak ettim.resim yükleyebilirmisin.gerçi güzel oldugundan hıc suphem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…