kızlar sinüs rinse kit diye bir nazal temizleyici var ameliyattan sonra onu kullanmıştım.Şu anda da tıkanıyor diye onu kullanmaya başladım acaip iyi geliyor.Her iki burun deliğini de açıyor ve kurutmuyor.Ben sabah akşam yapıyorum bugün 1.ayım doldu.Tavsiye ederim herkese...
dün atelim çıktı acımadı, koku almaya başladım nefeste şükür ettim resmen.şekli tahmin ettiğimden de iyiydi.canım sen istediğin zaman kafanda bişey olduğu zaman ara sor hatta çık git muayenehanesine bence.kafanda soru işareti kalmasın senin çelişkide kalmaman kendini iyi hissetmen çok önemli. kontrole gidilecek diye biliyorum senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı?
evet bende kullanıyorum
kızlar sinüs rinse kit diye bir nazal temizleyici var ameliyattan sonra onu kullanmıştım.Şu anda da tıkanıyor diye onu kullanmaya başladım acaip iyi geliyor.Her iki burun deliğini de açıyor ve kurutmuyor.Ben sabah akşam yapıyorum bugün 1.ayım doldu.Tavsiye ederim herkese...
Zefey geçmiş olsun.iyisin umarım.Meraktayız bakalım nasıl bır burun çıkacak.Beklıyoruz güzel fotolarını.
Tatlım gitmişken şu elmasnur hanımıda bir sorsana.3 gün önce ateli çıkmış.Demekki aynı zamanda amelıyat oldunuz.Buralarda hiç görmedik.Doktorunu çok seviyormuş falan okumuşsundr sende.
Bizlerle paylaşırsa amelıyat sürecini sevınırız.Pat diye çıkıp sevgi seli akıtınca arkadaşlarla merak ettik üyemizi.
Zefey geçmiş olsun.iyisin umarım.Meraktayız bakalım nasıl bır burun çıkacak.Beklıyoruz güzel fotolarını.
Tatlım gitmişken şu elmasnur hanımıda bir sorsana.3 gün önce ateli çıkmış.Demekki aynı zamanda amelıyat oldunuz.Buralarda hiç görmedik.Doktorunu çok seviyormuş falan okumuşsundr sende.
Bizlerle paylaşırsa amelıyat sürecini sevınırız.Pat diye çıkıp sevgi seli akıtınca arkadaşlarla merak ettik üyemizi.
Ayse hanım geçmiş olsun.Umarım gönlünüzce bir burun olmuştur.
Yalnız bana garip gelen şu oldu.1.aydan sonra muayene yani kontrol yok denmişya.Çok garipsenecek bir yaklaşım.İlk 10 gün .1.ay.2.ay....taki özellıkle 6. ay çok önemli.
Burda birçok hekim her ay aşamaları mutlaka görmek istiyor.Şeklin oturması ödemlerın dağılması.Ve hastanın memnunıyeti.
Şimdi siz tam sınırda ve 6. aydasınız.En önemli zaman dilimi.herşey şekıllenmiştir.Doktorun ve hastanın en çokda görmek istediği zamandasınız.
Çoğu doktor 6.ay dolunca ısrarla davet ederken...Sizinki nasıl oluyorda 1.aydan sonra kontrol yok denıyor.
Sebebını çok merak ettım.Tarz meselesi desek etik olmaz.Süreç aynı.Yaklaşımda aynı olmalı.
Doktorunuz çok yoğun desek kabul edilir birşey asla değil.
Tekrar ediyorum sekteterın verdiği cevap çok yersiz olduğu için ilgimi çekti konunuz.
az önce aradım .şöle denildi.1ay dan sonra ıyılesmıs oluyorsunuz..bıdaha bız sızı çagırmıyoruz sızın bı sorununuz olursa kendınız randevu alıp gelıyosunuz denıldı..kesinlikle aricam sorucam tekrar.evet asistan bayan aynen öyle dedi..ama bende suç direk doktorla muhattap olsana ama doktora gıden yol asistandan geçiyor.onlar yönlendiriyo hep.ben gerçekten öyle sandım sonra etrafımda amalıyat olan arkadaslarım . 1 ay 3.ay 6.ay 12.ay konrollerı oluyoo dıyınce benım kafam karıstı..detaylı arastırmak ıstedım.
Ayşe hanım SANIRIM sizde forumda görüyorsunuzdur.1.ay krıtık bi zaman.Ödemlerin inmesi dağılımı vs.Ve en önemli zaman 6 ay.6. ayda tüm hekımler yaptığı burunu mutlak görmek istiyor.Hatta bir arkadaşım uzak diye erteledi.Doktor kendisi arayıp bizzat rica etti.Son görüntüsünü değerlendirelim diye.
Zaten mesele amelıyat olup oh bitti demek değil.Devamı ve sonrasında alınan hizmet kalıtesı.
Çok ilginç.1 ayda iyileşmiş oluyorsunuz diyen bir asistanı ilk kez duydum.Bizim doktor 1. ayı hala saymıyoruz.3. aya kadar ayda 2 kez görüyor.Değerlendiriyor.oNdan sonrada her ay.taki7,8 ay geçip tamamen burun oturana dek.1.yıl sonunda da kesın görüşme yapılıyor.
Memnunıyet,görüntü.sözsel ve resimlerle paylaşılıyor.
Yani birçok cerrah özellıkle burun amelıyatlarında böyle yapıyor.zaten olması gereken bu.En geç oturan en geç şeklini veren bir operasyon.
Karar sizin tabi.randevu alıp gidermisiniz.Yada onlarmı çağırır....
Ama bunları bilin lütfen.Sonuçta emek ve para vererek bir hizmet satın alıyoruz.En iyisini istemek de en doğal hakkımız.
Kraldan çok kralcılıkmı yapılıyor acaba?düşünmeden edemedim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum Ayseozz bence 6.ayın da dolmuş randevu alıp git kesinlikle hem için de rahat eder böylece. Randevudan kasıt ücret alınıp alınmamasıysa muayene ücreti de alınmaması gerekiyor.1 sene boyunca kesinlikle muayenelerden ücret talep edilmemesi gerekiyor.
ben atel çıktığı gün ve bugünkü halimi gönderiyorum.. eski halime göre çok farklı ve oldukça şiş tabi hala çünkü yüzüme yağ enjeksiyonu da yaptırdım aynı ameliyatta. yani ben çok memnunum. çok kısa zamanda istediğim gibi oldu herşey, ben niye sevmiyim şimdi doktorumu anlamadım yani..
Ben de aynı şekilde düşünüyorum Ayseozz bence 6.ayın da dolmuş randevu alıp git kesinlikle hem için de rahat eder böylece. Randevudan kasıt ücret alınıp alınmamasıysa muayene ücreti de alınmaması gerekiyor.1 sene boyunca kesinlikle muayenelerden ücret talep edilmemesi gerekiyor.
Ücret talebi yok tabiki.Bugun muayeneye gittim,Cem hoca burnumun %90 oturdugunu söyledi çok sevindim bu ayarda kalır inşallah daha küçülmez diyodum iykide gitmişim içim rahatladı.daha küçülmezmiş.İzmit'den gelen iki hastası vardı ilk muayenelerine gelmişler.birinin yüzünde ufacık bi sarılık bile yoktu maşallah atelleri çıktı gördüm gerçekten çok iyiydi..yüzlerine göre cuk oturmuş.şişlik yok ne güzel..ben biraz o konuda batsızdım balon gıbıydı benım yüzüm.buz koymadım eve gelince düşüncesizlik yaptım.belki o kadar şişmezdi
Ücret talebi yok tabiki.Bugun muayeneye gittim,Cem hoca burnumun %90 oturdugunu söyledi çok sevindim bu ayarda kalır inşallah daha küçülmez diyodum iykide gitmişim içim rahatladı.daha küçülmezmiş.İzmit'den gelen iki hastası vardı ilk muayenelerine gelmişler.birinin yüzünde ufacık bi sarılık bile yoktu maşallah atelleri çıktı gördüm gerçekten çok iyiydi..yüzlerine göre cuk oturmuş.şişlik yok ne güzel..ben biraz o konuda batsızdım balon gıbıydı benım yüzüm.buz koymadım eve gelince düşüncesizlik yaptım.belki o kadar şişmezdi
Nefes problemin varmıydı senin canım? Burnunun içini de kontrol ediyormu? Yoksa sadece dış görüntüsünümü muayene ediyor bende haftaya gidicem resimler için 1 ayım doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?