- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
bende bir hafta sonra buğra beye ameliyat olucam
özge öznberk'in doktoru olduğunu duydum bende..
ayrıca benim arkadaşım buğra beye ameliyat oldu.
bir sene oldu hatta ve gördüğüm kadarıyla gayet başarılı
geçtiğimiz hafta görüşmeye gittim kendisiyle inanılmaz bir güven oluştu, kendisine ve asistanına
fiyatları eşdeğer doktorlara göre gayet iyi...
slm gulshee cevabın için teşekkür ederim. Arkadaşlık isteği gönderdm kabul edersen süper olur. Konuşuruz iyice ameliyatın süper geçer inşallah. :)
Benim de en beğendiğim burun Özge Özberk'in burnu, Buğra beyle görüşmeye ben de gitmiştim ama bilgisayarlı tasarım yapmıyor ben de karasız kaldım. Sana daha önce yaptığı burunları gösterdi ni? Arkadaşının burnu nasıl oldu, Özge'nin burnuna benziyor mu?
özge özberkin burnu bence çok doğal ve güzel bir burun doktorunu hep merak etmişimdir.acaba buğra bey revizyonda nasıl bir doktor?4 ay önce çok kötü bi burun operasyonu geçirdim şimdi de deli gibi doktor araştırıyorum
kabul ettimmmm
bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta bugünpanda olucam
arkadaşlar fiyat konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz? bide buğra bey hangi hastanede? muayene ücretli mi
saol gulshee seni allah gönderdi vallayalnız özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayısı 100 olmadan o sayıya ulaşmasına bin yıl var. Başka bi yolu filan mı var bilmiyorum ki ark olunca özel mesaj atıp konuşulmuyo mu? ya fiyatı, adresi filan soracaktım nasıl yapsak meraktan ölüyorum
söylemeyi unuttum muayene ücretsiz tabiki :86:
söylemeyi unuttum muayene ücretsiz tabiki :86:
canım ameliyatlarını açıkmı kapalımı yapıyo ?
ya gulshee ne diyim süpersin teşekkürlerrrrrrrrrameliyatını heyecanla bekliyoruz inşallah sonuçtan çookk mutlu olursun
inşallah canım çok korkuyorum
canım ıburdaa bugra bey ile ilgili çok fazla şey yok..yaptığı burunları görmediğim için karar veeremiyorum..senin içine sindi mi? bakalım sen ol biz de cesaret edebiliriz inşallah. bide hangi hastande yapacak ameliyatı?
glshee ,nş güzl bi burnun olur en son duygdguma gore sarkıcı hatıcenın burnunu yapan doktorda oymus ama hatıce memnun deılm dıyordu bı programda ama ozge ozberkın harıka tabıkı piyasanın uzerı bı fıyatmı verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?