Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

siyahbeyazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
62
0
36
İstanbul
Arkadaşlar dr. buğra çöllü'ye ameliyat olanlar var mı? kendisi özge özberk'inde doktoruymuş onun burnu çok güzel bir de fiyat aralığı nedir acaba şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
bende bir hafta sonra buğra beye ameliyat olucam
özge öznberk'in doktoru olduğunu duydum bende..
ayrıca benim arkadaşım buğra beye ameliyat oldu.
bir sene oldu hatta ve gördüğüm kadarıyla gayet başarılı
geçtiğimiz hafta görüşmeye gittim kendisiyle inanılmaz bir güven oluştu, kendisine ve asistanına
fiyatları eşdeğer doktorlara göre gayet iyi...

Benim de en beğendiğim burun Özge Özberk'in burnu, Buğra beyle görüşmeye ben de gitmiştim ama bilgisayarlı tasarım yapmıyor ben de karasız kaldım. Sana daha önce yaptığı burunları gösterdi ni? Arkadaşının burnu nasıl oldu, Özge'nin burnuna benziyor mu?

slm gulshee cevabın için teşekkür ederim. Arkadaşlık isteği gönderdm kabul edersen süper olur. Konuşuruz iyice ameliyatın süper geçer inşallah. :)

buğra beyin kendine has bir tarzı var :97:
benim burnumuda eliyle muayene etti öyle karar verdi
ben kimseyi eleştirmek istemiyorum ama bilgisayarlı çizime çok karşıyım vaadettikleri şey çoğu zaman gerçek olmuyor annemde ameliyat oldu sonu hüsrandı çizimi göz önünde bulundurursak...
buğra beyin iyi bir işi olduğu için özge özberki göz önünde bulundurabilirsin ama şunu unutmamak lazım her doktor için geçerli bu, yaptığı burunlar o kişinin yüz hatlarına göre şekilleniyor.
orada 3 ayrı kişi gördüm burnu yapılmış hepsi birbirinden farklıydı :97:
hepsi birbirinden güzeldi

özge özberkin burnu bence çok doğal ve güzel bir burun doktorunu hep merak etmişimdir.acaba buğra bey revizyonda nasıl bir doktor?4 ay önce çok kötü bi burun operasyonu geçirdim şimdi de deli gibi doktor araştırıyorum

buğra beyede bir görün derim... pişman olmazsın:97:

kabul ettimmmm
bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta bugünpanda olucam

saol gulshee seni allah gönderdi valla yalnız özel mesaj atamıyormuşum mesaj sayısı 100 olmadan o sayıya ulaşmasına bin yıl var. Başka bi yolu filan mı var bilmiyorum ki ark olunca özel mesaj atıp konuşulmuyo mu? ya fiyatı, adresi filan soracaktım nasıl yapsak meraktan ölüyorum

arkadaşlar fiyat konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz? bide buğra bey hangi hastanede? muayene ücretli mi

fıstıklar şöyle söyliyim bağdat caddesinin sonuna doğru, tam karşısında petrol ofisi var apartman nosuda ya 193 ya 171 unuttum 171 olması laaaaazım %90
petrol ofisini bulmanız yeterli yani
fiyat söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum ama şöyle söyliyim gidin görüşün durumunuzu izah edin sizi sarsmayacak bir fiyat çıkarıyo hastasını memnun etmenin peşinde olan biri zaten kendisiyle fiyat konuşamıyosun öyle biri değil :) asistanı var dünya tatlısı bi abla o yardımcı oluyo:97:

glshee ,nş güzl bi burnun olur en son duygdguma gore sarkıcı hatıcenın burnunu yapan doktorda oymus ama hatıce memnun deılm dıyordu bı programda ama ozge ozberkın harıka tabıkı piyasanın uzerı bı fıyatmı verdı

işte ben muaynehanesinde gördüğüm için ve arkadaşımın burnunu çok yakından gördüğüm için daha eminim :) içime sinmese sanırım böyle bir karar veremezdim :97: ameliyatı karşıda özel bir hastanede yapıyormuş söylediler fakat unuttum zaten kalmıyormuşsun bi kaç saate taburcu ediyormuş

valla tam tersi piyasaya göre uygun olduğunu düşünüyorum .. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…