- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
gülshee canm çok çok geçmiş olsn.. açıklamaların için öncelikle teşekkür ederim bende veli beye pek cesaret edemedim genelde sonradan sorun yaşayanlar var evt. emre beyden görüşme randevusu almak bile mesele ve fiyatıda çok ama kendisin kbb doktoru olduğu içinde bana artı özellik geliyo.. buğra beyden görüşme randevusu aldm bakalm ne diyicek
ve şu var sana ilk görüşmende burun tasarımı yaptımı yada şekil çizdimi. ben bana nasıl bir burun olur merak ediyorum . şuan ön dişlerimide estetik kaplama yaptırdımki burun estetiği olursam dişlerimle ilgilenemem diye yani yavaş yavaş hazırım :) ve sen anladığım kadarı ile hastanede hiç kalmamışsın yatışın yok ve dönüşün zor olmadımı
çok teknik bilgimin olmamasıyla birlikte anladığım kadarıyla kapalı ameliyatta burnunun kenarları küçültülemiyo bu konuda yanılıyo olabilirimde
içeri yapılan müdahalelerde sanırım daha kısıtlı oluyo kapalı olması olan arkadaşlarımın söylediklerinden dolayı istemedim kapalı ameliyat sonradan kıkırdak falan oluşuyomuş
bence uzman birinden öğrenmelisin canımm
bende bir hafta sonra buğra beye ameliyat olucam
özge öznberk'in doktoru olduğunu duydum bende..
ayrıca benim arkadaşım buğra beye ameliyat oldu.
bir sene oldu hatta ve gördüğüm kadarıyla gayet başarılı
geçtiğimiz hafta görüşmeye gittim kendisiyle inanılmaz bir güven oluştu, kendisine ve asistanına
fiyatları eşdeğer doktorlara göre gayet iyi...
canımmmmm peki doktorun ameliyat ettigi hastalarının fotograflarını gördün mü nasıll olmuşlar bi de 22 yaşndayım 2 sene 3 sene sora ameliyat olcam geç olur mu sizce en idael yaş aralıgı nedir
canım o konuda sana katılıyorum neden biliomusun forumda kapalı ameliyatların çoğu revizyon olmuş hep ve dikkatimi çekti kocaman burun delikleri oluyo bide..teşekkür ederim cevapların için:) ne zmn görüces burnuşu çok güsel olduğuna eminim ztn yüzün çok güsel canımcım :)
fotoğraf değil direk hastalarını inceledimbuğra beyi seçmemdeki en büyük sebep arkadaşım zaten ..
sizi bilmem ama beni doktorun göstereceği fotoğraflar veya burnum için yağacağı çizim ikna edemezdi.. :)
eğer durumun müsaitse bekleme derim ben bu kadar beklediğime bile pişmanım bende 23 yaşındayım
ailem karşı cıkıyor malesef.. onları ikna etmem bir iki seneyi bulacak gibi görünüyor özge özberkin burnu cokkkk güzeeeel umarımmm sende cok güzel sonuç alırsn cnm fotolarını beklıorz =)
gülshee canm şişlerin geçtimi nasıl durumun? fotolarını koymanı dört gözle bekliyorum ..akıntı var mı burnunda bide işyerinde rahatmısın şuan acın yoktur inşallah
gülshee senin zaten çok bi sorun yokmuş burnunun şeklinde . neyse bende yarn görüşmeye gidiyorum bakalm nasıl olucak görüşmem,
çok teşekkür ederiim :) alçı ikinci gün alındı başka bişey yaptılar oda dün değişti şuandada kapalı böyle şert bişeyler var ama alçı değil yanicumartesi yine gidicem yine değişecek sanırım bilmiyorummm
bugün gittim görüştm gülşah evt seni hatırladı.. memnun kaldm doktor beydende asistanındanda yaptırmayı düşünüyorum galiba ama aklıma takıldı doktor bey 45 dakika sürücek dedi ameliyat, ama burda okuduğm herkes 2 yada 3 saat ameliyatını sürdüğünü söyledi.. senin ameliyatın ne kadar sürdü
ve resimlerini görmek istiyorumm :))
gulsheecim nasılsın şekerim daha iyisindir inşallah. Ağrı filan var mı dikkat et kendine iş yerinde kaytar birazz :) Daha zamanı var ama fotolarını görmek için sabırsızlanıyorumgörüşürüz canım.
inşallah doğru kararı veririm, çok yorucu bir konuymuş bu ya :) zaten ailemi zor bela ikna ettim babam hala negatif ama bilmiyorum, babamda özele güvenmiyo illa git bi kartal araştırmaya sor diyo bide oraya sorucam hatrı kalmasn:).. ama canm senin resimleri görmeden yaptırmaya başlamam çünkü şuan buğra beye ameliyat olan tek tanıdığım sensn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?