Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

gülshee canm çok çok geçmiş olsn.. açıklamaların için öncelikle teşekkür ederim bende veli beye pek cesaret edemedim genelde sonradan sorun yaşayanlar var evt. emre beyden görüşme randevusu almak bile mesele ve fiyatıda çok ama kendisin kbb doktoru olduğu içinde bana artı özellik geliyo.. buğra beyden görüşme randevusu aldm bakalm ne diyicek
ve şu var sana ilk görüşmende burun tasarımı yaptımı yada şekil çizdimi. ben bana nasıl bir burun olur merak ediyorum . şuan ön dişlerimide estetik kaplama yaptırdımki burun estetiği olursam dişlerimle ilgilenemem diye yani yavaş yavaş hazırım :) ve sen anladığım kadarı ile hastanede hiç kalmamışsın yatışın yok ve dönüşün zor olmadımı

Çok teşekkür ederiiiiim
ben sana şöyle söyleyebilirim arkadaşımda buğra beye ameliyat oldu demiştim ya o daha önce sorunlarından dolayı iki kez daha burun ameliyatı olmuştu kbb doktoruna sanırım.. istersen detaylarını arar sorarım ilgilenmediğim bi konu olduğu için bilmiyorum çünkü :S
diğer söylediğine gelince buğra bey olgun biri zaten gördüğüm an aldığım elektrik önemliydi benim için ne kadar inanırsın bilmem ama tek kelime dahi sormadım çok güzel bir burun olur dedi muayene ettikten sonra ve ameliyata girerken çok güzel şeyler söyledi :) benim için yeterli oldu çünkü yaptığı işkeri gördüm
buğra beyin bir tarzı var görüşmeye gittiğinde anlıycaksın beni :) bu konuda ne söylesem övmeye giricek bunu yapmak istemiyorum
evet hastanede kalmadım sabah ameliyatı olduktan sonra odada bir iki saat dinlendim sonrada arabaya binip evime geldim kalmamı gerektiricek bi durum yoktu ki zaten :S

canım o konuda sana katılıyorum neden biliomusun forumda kapalı ameliyatların çoğu revizyon olmuş hep ve dikkatimi çekti kocaman burun delikleri oluyo bide..teşekkür ederim cevapların için:) ne zmn görüces burnuşu çok güsel olduğuna eminim ztn yüzün çok güsel canımcım :)

canımmmmm peki doktorun ameliyat ettigi hastalarının fotograflarını gördün mü nasıll olmuşlar bi de 22 yaşndayım 2 sene 3 sene sora ameliyat olcam geç olur mu sizce en idael yaş aralıgı nedir

canımmmmm peki doktorun ameliyat ettigi hastalarının fotograflarını gördün mü nasıll olmuşlar bi de 22 yaşndayım 2 sene 3 sene sora ameliyat olcam geç olur mu sizce en idael yaş aralıgı nedir

fotoğraf değil direk hastalarını inceledim buğra beyi seçmemdeki en büyük sebep arkadaşım zaten ..
sizi bilmem ama beni doktorun göstereceği fotoğraflar veya burnum için yağacağı çizim ikna edemezdi.. :)
eğer durumun müsaitse bekleme derim ben bu kadar beklediğime bile pişmanım bende 23 yaşındayım

evet bende sana katılıyorum :) burun deliklerinin küçüklüğü çok önemli bence
çoook teşekkür ederim ya ben kimseyi göremiyorum gerçi ama eminim sizlerde çok güzelsinizdir :) bişeye benzediğinde fotoğraf koyucam :) şuan korkarsınız

ailem karşı cıkıyor malesef.. onları ikna etmem bir iki seneyi bulacak gibi görünüyor özge özberkin burnu cokkkk güzeeeel umarımmm sende cok güzel sonuç alırsn cnm fotolarını beklıorz =)

ailem karşı cıkıyor malesef.. onları ikna etmem bir iki seneyi bulacak gibi görünüyor özge özberkin burnu cokkkk güzeeeel umarımmm sende cok güzel sonuç alırsn cnm fotolarını beklıorz =)

annem bana destek oldu babam hiç olmadı hatta ağlayarak girdim ameliyata ama çıktıktan sonraki halimi görünce çok iyi davranıyo umarım sende izin alabilirsin :) çok teşekkür ederim gizemcim hoşçakal şimdilik

gülshee canm şişlerin geçtimi nasıl durumun? fotolarını koymanı dört gözle bekliyorum ..akıntı var mı burnunda bide işyerinde rahatmısın şuan acın yoktur inşallah

gülshee canm şişlerin geçtimi nasıl durumun? fotolarını koymanı dört gözle bekliyorum ..akıntı var mı burnunda bide işyerinde rahatmısın şuan acın yoktur inşallah

seelaaam :) yaa çok incesin teşekkür ederim beni düşündüğün için :)
gözlerimde hiç şişlik kalmadı ama yanaklarıma indi üst dudağımda hafif şiş gözlerimde teki nerdeyse geçti morluğu birinde daha belirgin kaldı.. içleri çok kanlı yanlız zamanla geçer işte :/
burnumda hiç akıntı yok :S iyi yani sürekli içine kulak çubuğu ile bepanthen sürüyorum.
işim o kadar yoğun ki anlatamam eğil kaalk koş telefonla konuş bilgisayara bak vs :) bazen başım çok ağrıyo ama dayanabilinecek ağrılar..
hmm bu kadar :)

gülshee senin zaten çok bi sorun yokmuş burnunun şeklinde . neyse bende yarn görüşmeye gidiyorum bakalm nasıl olucak görüşmem,

bugün gittim görüştm gülşah evt seni hatırladı.. memnun kaldm doktor beydende asistanındanda yaptırmayı düşünüyorum galiba ama aklıma takıldı doktor bey 45 dakika sürücek dedi ameliyat, ama burda okuduğm herkes 2 yada 3 saat ameliyatını sürdüğünü söyledi.. senin ameliyatın ne kadar sürdü
ve resimlerini görmek istiyorumm :))

gulsheecim nasılsın şekerim daha iyisindir inşallah. Ağrı filan var mı dikkat et kendine iş yerinde kaytar birazz :) Daha zamanı var ama fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum görüşürüz canım.

çok sevindim canım :) evet 45 dakika ortalama ama 45 dk dedi diye tam 45 dk dolunca ameliyatı bıraktığını sanmıyorum 2-3 saat sürüyo diyenler indikleri andan itibaren ayılıp çıkana kadar olan evreyi hesap ediyor olabilir bide doktoruna işlemine göre değişebilir bilemiyorum :) ben tamm 11 de gözlerimi kapadım narkoz işlerken gözüm yattığım yerde tersten saatteydi annemin demesine göre 1 saati geçmiş bilmiyorum :)
hergün inanılmaz değişiyo yüzüm bugün bile düne göre daha iyi zaten atel var bunumda hiç bişey sörünmüyo yan tarafların şişi daha inik mesela bakalım bende yarın gidicem atelimi değiştiricek sanırım
atelim çıktığında fotoğraf çekicem söz :)

daha iyiyim fıstıııık valla işyerinde kaytarmak diye bişey mümkün değil o kadar yoğunum ki anlatamam böyleyken bile iyiysem yani evde dinlenerek bu evreyi atlatanlar çok daha şanslı... fotoğraflar bir burnum olduğunda yüklenicek söööz :)

inşallah doğru kararı veririm, çok yorucu bir konuymuş bu ya :) zaten ailemi zor bela ikna ettim babam hala negatif ama bilmiyorum, babamda özele güvenmiyo illa git bi kartal araştırmaya sor diyo bide oraya sorucam hatrı kalmasn:).. ama canm senin resimleri görmeden yaptırmaya başlamam çünkü şuan buğra beye ameliyat olan tek tanıdığım sensn :)

annem kıyamam :) dur bak ben sana ameliyat olan kız arkadaşımı gösteriyim ama ekleşmemiz lazım bi yerlerden :) özelden mesaj atmayı deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…