- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
valla tam tersi piyasaya göre uygun olduğunu düşünüyorum .. :97:
canım bugra beyin nosu varsa verebiliir miisn? ben de randevu alıp gideyim
canım bugra beyin nosu varsa verebiliir miisn? ben de randevu alıp gideyim
asistanının direk cebi var buraya yazmam doğru olmaz sana nasıl ulaştırabilirim?
bu arada perşembe günü ameliyat oluyorum beeeeeen
asistanının direk cebi var buraya yazmam doğru olmaz sana nasıl ulaştırabilirim?
bu arada perşembe günü ameliyat oluyorum beeeeeen
açık yapıyo canımmmm benim isteğimde buydu :87:
internette araştırdım adresi de telefonu da yazıyor.ağustos ayında gidiyorum burnumun revizyonu için görüşmeye.ağustosu ben tercih ettim çünkü 6. ayım anca doluyor erken gidipte görüşmenin bir faydası yok.gülshee yarın için seni merakla bekliyorum ameliyattan sonra sakın bizlere de yazmayı unutma şimdiden çoook geçmiş olsun bol şanslar iyi haberlerini bekliyor olucam canım
gulsheecim iyi haberlerini bekliyoruz canım inşallah ameliyat çok güzel geçer. Herşey istedğin gibi olur dualarımız seninle :))))
bende emre bey i.yada buğra beyi düşünüyorum hangisi olur bilmem. ama emre bey baya bi doluymuş benim temmuz ve ağustos içnde olmam şart bakalm napıcam haftaya ikisi ile görüşücem amöa fiyatlar çok napcam bilmiyorumve uzaklar bana hastaneden dönüşü nasıl gelrm falan
bu arada buğra beyin fiyatı ne kadar kızlar
ozmn özge özberkinde AÇIk rinoplast ve iz yok resimlerinde gibi duruo cnm...
canm umarım ameliyatın başarılı geçmiştr.
iyileşipde internete baktığın zaman detaylı bir şekilde ameliyatının öncesi ve sonrası herşeyiyle yazarsan çok sevinrim canm ve tabi doktor yaklaşımını hangi hastanede ameliyat olduğunu vs.
canıım çok teşekkürederim mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum kiii iyi haberlerle geldim çok iyiyim :) sadece minik bi panda gibiyim :)))))))
buğra bey açık ameliyat yapıyor prettyycimm iz konusundada şöyle bişey söyleyebilirim kız arkadaşım bi sene gibi oldu buğra beye ameliyat olalı çok yakından incelediğimde çok hafif pembe gibi bir iz var fakat geçmesi için hiç bişey kullanmamış bir arkadaşım ve ben ameliyat olduğunu bildiğim için anlıyorum izi olduğunu burnunun estetik olduğunu tanımayanlar anlamıyor bile :)
Anladım canım ama o çizgiden ben çok korkuyorum işte bazılarında dahada belirgin kalıyomuşaçık olsan bi dert kapalı olsan bi dert :) doktorun sana açıkmlama yaptımı hiç açık ameliyat konusunda ?
hoşgeldin gulshecimm ya geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim :)) İnşallah daha da iyi olacaksın burnunu ne zaman göreceksin :) şimdi alçı var dimi ?
Kapalı ameliyat asla istemedim ben o yüzden iz bile kalsa umrumda değil canım :) ama kalmayacağına neredeyse eminim biraz senin bakımınla alakalı birşey bu
çok teşekkür ederiim :) alçı ikinci gün alındı başka bişey yaptılar oda dün değişti şuandada kapalı böyle şert bişeyler var ama alçı değil yanicumartesi yine gidicem yine değişecek sanırım bilmiyorummm
geçmiş olsun canımmm :) en yakın zamanda fotolarını bekliyoruz :)
kapalı ameliyat sence neden kötü cnm yANE eksilerini biliyosan benimledde paylaşırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?