Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

canım bugra beyin nosu varsa verebiliir miisn? ben de randevu alıp gideyim

internette araştırdım adresi de telefonu da yazıyor.ağustos ayında gidiyorum burnumun revizyonu için görüşmeye.ağustosu ben tercih ettim çünkü 6. ayım anca doluyor erken gidipte görüşmenin bir faydası yok.gülshee yarın için seni merakla bekliyorum ameliyattan sonra sakın bizlere de yazmayı unutma şimdiden çoook geçmiş olsun bol şanslar iyi haberlerini bekliyor olucam canım

bende emre bey i.yada buğra beyi düşünüyorum hangisi olur bilmem. ama emre bey baya bi doluymuş benim temmuz ve ağustos içnde olmam şart bakalm napıcam haftaya ikisi ile görüşücem amöa fiyatlar çok napcam bilmiyorumve uzaklar bana hastaneden dönüşü nasıl gelrm falan
bu arada buğra beyin fiyatı ne kadar kızlar

asistanının direk cebi var buraya yazmam doğru olmaz sana nasıl ulaştırabilirim?

bu arada perşembe günü ameliyat oluyorum beeeeeen

canm umarım ameliyatın başarılı geçmiştr.
iyileşipde internete baktığın zaman detaylı bir şekilde ameliyatının öncesi ve sonrası herşeyiyle yazarsan çok sevinrim canm ve tabi doktor yaklaşımını hangi hastanede ameliyat olduğunu vs.

merabaa iyi dileklerin için çook teşekkür ederim :) çok şükür iyiyim
bencede zamanı gelince gitmeni tavsiye ederim ben buğra beye oldum diye demiycem ama sadece şunu söyleyebilirim sana
eğer gideceğin doktorlar belliyse kesinlikle buğra beyde içlerinde olmalı gerisi sana kalmış bi karar çünkü
bana öyle bir güven verdiki ikinci bir kişiye görünmedim bi hafta içinde de ameliyat oldum
umarım senin içinde hayırlısı olur :)

selamm madem iki doktor var kafanda sonradan pişman olmaman için ikisiylede görüş derim bende sıraya koymuştum veli aslanı düşünüyordum forumda arkadaşların yazdıklarını gördüm baya problemleri olan varmış sonra ondan vazgeçtimm
buğra çöllü olmasaydı heralde bende emre ilhan ile görüşmeye gidicektim ama gerek kalmadı
burunun nasıl yapıldığı çok önemli olduğu gibi fiyatında önemli olduğunu düşünüyorum emre ilhan bana bayağı tuzlu geldi :)
emre beyin nerde olduğunu bilmiyorum ama buğra bey karşıda caddede ben beylikdüzünde oturuyorum heralde kimse benim kadar zorlanmamıştır gidip gelirkennnnnn :) araba kiralamak durumunda kaldım ben... ama değdiii :)
umarım senin için hayırlısı olur arkadaşım herkes ulaşsın diye birazdan asistanının cep telefonunu yazıcam ordan arayıp görüşebilirsinn...

ozmn özge özberkinde AÇIk rinoplast ve iz yok resimlerinde gibi duruo cnm...

buğra bey açık ameliyat yapıyor prettyycimm iz konusundada şöyle bişey söyleyebilirim kız arkadaşım bi sene gibi oldu buğra beye ameliyat olalı çok yakından incelediğimde çok hafif pembe gibi bir iz var fakat geçmesi için hiç bişey kullanmamış bir arkadaşım ve ben ameliyat olduğunu bildiğim için anlıyorum izi olduğunu burnunun estetik olduğunu tanımayanlar anlamıyor bile :)

:) bu site bağımlılık yapıyor resmen arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ben ameliyata karar verdiğimde burdaki herşeyi okudum öyle ameliyat oldum yanı bende fikir alışverişi için çok önemli bir yeri oldu o yüzden bu kadar detaylı yazıyorum bütün samimiyetimle bilmenizi isterim çünkü okuyorum doktorundan memnun olduğunu yazanlar reklam diye düşünüyor ben bile düşünmüştüm :) bilmenizi istedim...

16,06,2011de ameliyat oldum, ameliyattan önce sadece bir kez görüştüm doktorumla :)
bugün 5. günüm...
buğra bey bağdat caddesinde,
ameliyatımı üsküdarda özel bir hastanede yaptı
sevimli bir hastaneydi hatta ameliyata girenler çok sıcak kanlılardı hiç korkmadım :)
ameliyat sonrasında biraz uyudum istifra etmek istedim sonra hemen geçti ondan sonra eve geldiiim :)
ilk gün gözüme sürekli buz tedavisi yaptım başka hiç bişey yapmadım ılık ve sıvı şeyler tükketim
ikinci gün doktoruma gittim tamponlarımı alacaktı fakat kanamam olduğu için yeniden tampon yapmak zorunda kaldı
benim bünyem çok hassas cildimde en ufak bir iz bile çok zor kapanır..
bu arada tabi günden güne değişime uğradım gözlerim şişti morardı :) panda gibi oldum
2. gün itibariyle, ilaca başladım buzu bıraktım sadece bir gün önceden bekletilmiş çay ile gözlerimi dinlendirdim inanılllllmaz faydasını gördüm,
zaten gözlerimi bastırarak silmemi söyledi böyle yaparakta şişlerim yanaklarıma doğru indi :))
dün yani pazartesi tekrar gittim tamponlarımı aldı en çok korktuğum şeydi açıkcası ve canım inanılmaz kıymetlidir..
tampon çıkarken hiç acımadı yemin ederim sadece canımı acıtan şey üstündeki pansumanın değişmesinde oldu dayanabilincek bir acı bunun haricinde hiç acımadı
hatta bugün işime geri döndüm şuandada çalışıyorum işteyim :) yaptığım şeyler bol sıvı tüketmek meyve yemek ilaçlarımı içmek
hımm dün yarım duş aldım kuaförde saçlarımı yıkkatım :)
aklıma gelen herşeyi yazıyorum
bide şunu söyliyim arkadaşlar çok konuşmamaya mimik yapmamaya ve gülmemeye dikkat edin
ben bunlara dikkat etmedim herhangi bişey olmadı ama aslında yasak :/ bide çok güldürdü arkadaşlarım dikişlerim acıdı birazcıcık

sanırım bu kadar şuan gözümdeki morluklar çok hafif bu kadar geçiçediğini düşünmüyodum bile gözümün içi hafif kanlı yanaklarım çok şiş ve çok çirkinim
burun deliklerim zenci burnu gibi iki yanda şiş olduğu için tabi

evet bitti herşeyi yazdım vallahi umarım size fikir olur hepinize çok geçmiş olsun
olmayı düşünen varsa zor bir karar iyi düşünün ama vakit kaybetmeyin derim bukadar beklediğime pişmanım

"doktorumdan memnunum tavsiye ederiiiiiim "

doktorum, Buğra ÇÖLLÜ
xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
canıım çok teşekkürederim mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum kiii iyi haberlerle geldim çok iyiyim :) sadece minik bi panda gibiyim :)))))))

hoşgeldin gulshecimm ya geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim :)) İnşallah daha da iyi olacaksın burnunu ne zaman göreceksin :) şimdi alçı var dimi ?

Son düzenleme:

Anladım canım ama o çizgiden ben çok korkuyorum işte bazılarında dahada belirgin kalıyomuş açık olsan bi dert kapalı olsan bi dert :) doktorun sana açıkmlama yaptımı hiç açık ameliyat konusunda ?

Kapalı ameliyat asla istemedim ben o yüzden iz bile kalsa umrumda değil canım :) ama kalmayacağına neredeyse eminim biraz senin bakımınla alakalı birşey bu

hoşgeldin gulshecimm ya geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim :)) İnşallah daha da iyi olacaksın burnunu ne zaman göreceksin :) şimdi alçı var dimi ?

çok teşekkür ederiim :) alçı ikinci gün alındı başka bişey yaptılar oda dün değişti şuandada kapalı böyle şert bişeyler var ama alçı değil yani cumartesi yine gidicem yine değişecek sanırım bilmiyorummm

kapalı ameliyat sence neden kötü cnm yANE eksilerini biliyosan benimledde paylaşırmısın?

çok teknik bilgimin olmamasıyla birlikte anladığım kadarıyla kapalı ameliyatta burnunun kenarları küçültülemiyo bu konuda yanılıyo olabilirimde

içeri yapılan müdahalelerde sanırım daha kısıtlı oluyo kapalı olması olan arkadaşlarımın söylediklerinden dolayı istemedim kapalı ameliyat sonradan kıkırdak falan oluşuyomuş
bence uzman birinden öğrenmelisin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…