Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

haftaya kessin olucam ama daha hangi gün olurum daha karar veremedım:)

senin amelıyat oldugun gun bende bugra beyle görüştüm hatta sukrıye ablaya sordum durumunu..oda dedıkı gayet ii hatta uykun varmış biraz daha uyumak istemişsin ohh atlattın valla...peki tamponları alırken acıdımı??amelıyat olmadan öncekı gun nelere yedin ne içtin???sncta narkoz alıcaz mıde bulantısından falan korkuyorumdaa...bide bugra bey adet zamanında amelıyat olursan damarlar cok genişledıgı için morarma şişme cok olur dedı senınde sansızlıgına denk gelmiş cnm inş.hemen toparlanırsın

evet canım ondan dolayı çok şiştim sanırım...ameliyattan önceki gün hafif seyler yedim..zaten 12 den sonra yemek yemiyosun, su bile içmeyeceksin..benim hiç midem fln bulanmadı, ağrım da olmadı ayrıca..sadece çok hafif bir sızı oluyor. zor olan kısım morlukların geçmesini beklemek. tamponlarda da bişe yok..benim canım çok kıymetlidir normalde ama tampon alınırken sorun olmadı zaten 3 saniye fln sürüyor. ya zaten bunlar çok ayrıntı burnumuz güzel olsun da acılara dayanılır :)

hadi bakalım cnm inş. burnuşun cok ama cok guzel olur:) gören herkes bayılır bidahaki kontrolun ne zaman:))

ya cnm bişi sorcam sana senın burun delıklerı yada burun ucunda ufaltma yapıldımı???

sağol canım, en sonunda karar verip oldum. 6. günüm ama hala çok şiş suratım inşallah biran önce geçer.. senin burnun nasıl oldu?

merak etme şişlikler geçici inecek...sabır süreci bu iş aslında..cnm ben ne iyi ne kötü pek memnun değilim ama yani tam istediğim burun değil kötüden ihallice diyorum..şans işte ilk zamnlar güzeldi değişti baya sonradan..

gulshee, bişe sorucam, gözlerimin içi kıpkırmızı ya, ne zaman geçecek..morartılar sarardı ama gözlerimin içi geçmiyor göz doktoruna gideyim mi sence? sen gitmişmiydin?

canım benim morartılar çay kullanıyosan gözüne çok çabuk geçicek şişlerin çabuk geçmesini istiyosanda bitki çayı iç yüksek yastıkla falan uyu çok yatay olmamalısın gözlerini sakın kafana takma ve sana tavsiyem hiç bişey kullanma bi 25 gün dayan :) benim 25-26 o sıralar tamamen geçti

cnm nasıl oldun iimisinn

ben inş. carsamba gunu olucam:S

valla iyi sayılırım biraz önce geldim pansumandan.. henüz burnumu göremedim bende merak ediyorum..tabi morluklar biraz azaldı. buarada parayı hastaneye götürüyosun peşin veriyosun..bunun dışında hastaneye ayrı bi para ödemiyorsun..gün aldın mı kesin oluyor musun çarşamba? şimdiden geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…