- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
ya cnm inan kafam cok karıstı acık yapmam dıo ama acık yapmış ayrıca bişi daha merak etım gülşende dikişlerini ne zaman aldırdı yoksa kendılıgındenmi erıdı?? bide cnm revizyonlarda hep acık yapıolıomuş zaten ilk amelıyat basarısız gecmiş ikinci amelıyatta doktor risk almak istemedıgı için kkesin snc için acık yapıomuş:S ama ben acık amel. istiyorum kapalıda hep sorun cıkıo yaa:S msn adresını yollasanaaa knşalım tatlım
aynen cnm sukrıye hnmm tam bi anne :)) inanılmaz guleryuzlu ve sakin insanı cok ii motıve edıo:)) cnm ya senın acıkmı kapalımı??cunkı bugra bey ben acık yapmıyorum dedı kafam karıstı buarada lavantayıda sordum gayet iimiş hersey yolundaymış:))
ya lütfen ya beni duyan yokmu şu msn adresim kaldırılsın ben eşşeklik ettimm off..
herkes beni ekliyor eşim mahvedicek benii..
Silmiyorum msnlerinizi kalsın orada. Hatta siz silmişsiniz ya onları da geri getireyim isterseniz.Bakın burada msn adresini veren birinin bana yolladığı mesaj
Bizler keyfimizden birtakım kurallar koyuyoruz sanki!
yaa sanırım benimkide kapalı o zaman benim ortada kesik yokkiiki kenarda var ben kenarlar kesilince açık sanıyodum
bız ozelden mesajlasmıstık ondan mı bahsedıyosunuz acaba?
canımmm sen kapalı olmuşsun açık deilkiii ozmn =))) kenarlardan benimkide gidicek..gülshecimm derin bi oh çektim şuanda:81:
evet cnm senınde kapalı sadece kenalarından alınmış eger acık amelıyat olsaydı tatlım iki delik arasındakı ortadakı yerdee kasik izi olur ordan burun derisi kaldırılıp o şekılde amelıyat oluo acık amelıyatta...inan suan bı rahatladım varya anlatamam ohh bee:))yaa sanırım benimkide kapalı o zaman benim ortada kesik yokkiiki kenarda var ben kenarlar kesilince açık sanıyodum
evet cnm senınde kapalı sadece kenalarından alınmış eger acık amelıyat olsaydı tatlım iki delik arasındakı ortadakı yerdee kasik izi olur ordan burun derisi kaldırılıp o şekılde amelıyat oluo acık amelıyatta...inan suan bı rahatladım varya anlatamam ohh bee:))
canımmm sen kapalı olmuşsun açık deilkiii ozmn =))) kenarlardan benimkide gidicek..gülshecimm derin bi oh çektim şuanda:81:
Hayır burda biz mail adreslerini editledikçe üyelerin ısrarla yeniden yazmalarından bahsediyorum. Gerçekten artık mail adreslerini mesajlarda bırakmayı düşünüyorum. Ama biliyorum ki bir süre sonra saha önce eklediğim tarzda silin mesajları gelecek..
hihi :) ben bu cumartesi günü gidicemmmm gel beraber gidelim
bugra by selimıye hastanesınde yapıo amelıyatlarını...fiyat konusuna gelınce gidip görüşmen gerekıo fiat sölememiz pek dogru olmazzzhangi hastane ve ne kadar ücret ödüyosnz
bende lavantadan ses bekliyorum onun durumuna göre hbr beklıyorum bendeee gün alıcam:18::18::18::18::18::18:
ayhh cnm gidelim gerçekten yaa senin burnuşu çok beğeniyorum ben bundan istiyorum derim
off sıra bana gelsin istiyorum ama cok korkuyorum özellıkle bu narkoz işi gözumu cok korkutuoooooo :S cesaret lazım cesarettt offff:So suan gozlerı şiş piş evdedir kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?