Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

kenarlardaydı cnm dikişlerim içtekiler duruyo kendikendine ericekmişşşş dışındakileri aldııı bi hafta sonraaaa gibi

valla kenarlardan kesik benim fıstık açıkmı deniyo kapalımı bilmiyorum orasını ben açık sanıyodum.

Silmiyorum msnlerinizi kalsın orada. Hatta siz silmişsiniz ya onları da geri getireyim isterseniz.Bakın burada msn adresini veren birinin bana yolladığı mesaj

ya lütfen ya beni duyan yokmu şu msn adresim kaldırılsın ben eşşeklik ettimm off..
herkes beni ekliyor eşim mahvedicek benii..

Bizler keyfimizden birtakım kurallar koyuyoruz sanki!

Son düzenleme:
bız ozelden mesajlasmıstık ondan mı bahsedıyosunuz acaba?

Hayır burda biz mail adreslerini editledikçe üyelerin ısrarla yeniden yazmalarından bahsediyorum. Gerçekten artık mail adreslerini mesajlarda bırakmayı düşünüyorum. Ama biliyorum ki bir süre sonra saha önce eklediğim tarzda silin mesajları gelecek..

yaa sanırım benimkide kapalı o zaman benim ortada kesik yokki iki kenarda var ben kenarlar kesilince açık sanıyodum
evet cnm senınde kapalı sadece kenalarından alınmış eger acık amelıyat olsaydı tatlım iki delik arasındakı ortadakı yerdee kasik izi olur ordan burun derisi kaldırılıp o şekılde amelıyat oluo acık amelıyatta...inan suan bı rahatladım varya anlatamam ohh bee:))

hmmmm demekki ben yanlış biliyomuşum ama ben kapalı olduğu için mutluyum o zaman yaa cok daha guzel olcak kuculcegı ıcın

haklısınız valla ne diyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…