Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

merhaba arkadaslar, ben iyiyim, bugün tamponları aldırdım..burnum hakkında henüz bi fikrim yok cunku aynaya pek bakmak istemiyorum yüzümden dolayı..gözlerim acayip şiş ve mor..o yuzden bilgisayara da pek bakamadığımdan çok fazla bişe yazamıcam...daha sonra daha ayrıntılı yazarım inşallah..narkozdan çok korkuyordum ama onda bişe yokmuş..en kolay kısmı narkoz almak hatta..bu şişlerin morlukların geçmesi için gün sayıyorum..buğra bey ameliatın çok iyi geçtiğini soyledi..inşallah oledir. ayrıca erkek arkadasım doktor olduğu için yanıma cağırmıştım yardımcı olsun diye..dün yüzümdeki bantları çıkarmak için gittiğimizde ona gösterdiler alçının altından..güzel olduğunu söyledi..bakalım inşallah oledir..buarada en az bi 20 gün geçmesi gerek heralde karar vermek için şuan kesinlikle belli deil yani..kısacası ameliyat kısmı en kolay kısım ama ameliyattan sonrası sabır istiyor..biraz toparlanınca ve alçıda çıkınca foto eklerim..bende merak ediyorum..görüşürüz dua edinn bana öptümmm

cok acı oldumu ya??bide narkozdan sonra uyanınca agrı sızı veya ne bilim baska bi durum oldumu tatlımmm ben gittim görüştüm ama daha gün almadım korkuyorummm

canım sen nasıl oldun artık senin baya belli olmuştur burnunun şekli.. hala garipsiyor musun yoksa alıştın mı?buarada benim gözlerim de kıpkırmızı oldu (((((

burnum yandan dehhhşet güzell kızlar herkes bayılıyo onden hala alısamadım bana cok degısık gelıyo ama kesınlıkle daha kucuk ve guzel olduguda bı gercek hala sıs burun delıklerım oturmadı daha yarın tam 30 gun olucak bugra beyın yanına gıdıyorum hatta bakalım .. benım canımı sıkan hıc bısey yok burnumla ılgılı sadece burnumun ucunda sıvılce cıkmıs amelıyattan sonra, bahsetmıstım patlamıs onu almıslar o yuzden o kapandı zaten cok kucuk bı ız ama suan hala ız var o yuzdende daha alısamamıs olabılırım bugra bey zamanını beklıyo mudahale edıp ızlerı gecırıcek
sakın korkma lavantacım benım gozlerım daha bu hafta gectı oyle yasamaya alıs bı muddet ve sakın ılac vermıolarsa kullanma kafana gore ben ole bısı yaptım goz damlası kullandım cok canım yandı bıraktım korkma sadece ezıyetlı bı ıs bılıyosun sende gordun canının hıc yanmadıgını sadece pansuman esnasında dokununca canın yanacak o kadar oda kucuk bı cocuk bıle dayanabılır...

canımm hadi geçmiş olsunnnn gözlerinin şiş ve mor olması çok normal hiç korkma hergün biraz daha değişicek düzelicek sen bile inanamıycaksın :)

cok acı oldumu ya??bide narkozdan sonra uyanınca agrı sızı veya ne bilim baska bi durum oldumu tatlımmm ben gittim görüştüm ama daha gün almadım korkuyorummm

canım ağrı falan hiç olmuyo..yani çok hafif bi sızı belki..bak ben acayip korkuyordum narkozdan..benden daha fazla korkan biri olmaz ki ben bile hiç korkmadım..zaten konuşurken bi iğne yapıyorlar başın biraz dönüyor ve uyuyorsun..kalktığımda da hiç bişey olmadı..uyan uyan falan dediler bi baktım uyanmışım..öle kusma mide bulantsı fln yok..zaten dedim ya onlar en kolay kısmı..zor olan şişliklerin morlukların geçmesini beklmek..yoksa ağrı sızı olmuyor..ben burundan dolayı hiç ağrı kesici almadım düşün yanii..sadece malesef adetimin ilk gününe denk geldi ameliyat, karnım ağrıyo diye bitane aldım..karnımın ağrısından burnumu unutmuştum :)) zaten koskoca ameliyat oluyosun biraz ağrı da olacak yani..sonuçta tampon ve burnundaki bantlar insanı rahatsız ediyor

bence eylül de tekrar okula başlayacaksan biran önce ol..ben keske okullar biter bitmez olsaydım diyorum..şimdi ne güzel bi ay geçmiş olacaktı..sonucta morlukların ve şişlerin geçmesi ve senin psikolojik olarak burnuna alışman zaman alacak..

lavanta84 canm çok geçmiş olsun önmli kısmı gçmiş artk şişlerinde güne kalmaz geçr ,darsı başıma ya okadar tedirginimki doğru birkarar mı estetik falan düşünü duruyorum artık

lavantacım çokkkk geçmiş olsunn cnm ne güzel atlattın ya çok büük stres valla:) önden bakınca burunda daralma varmı hissediyomusun tatlım biz önden daha çok şikayetci olduğumuz soruyorum=)

canım valla hiç burnumu incelemedim daha..gözlerim çok fena olduğu için aynaya bakmıyorum...burnum öle sarılı duruyo..inşallah iyi güzel olmuştur...valla doktor çok tecrübeli, zaten yaşı da genç değil..45 dk da işi bitiriyor..ben ameliyattayken annem hemşireyle falan konuşmuş..doktor çok fazla ameliyat yapıyor en iyi cerrahlardan biri fln demiş..bakalım inşallah benim burnumda güzel olmuştur..ben şuan morluklara kafayı taktıgım için burnumla fazla ilgilenmiyorum :))) haftaya heralde belli olur

evet cnm benim gözlemdeğim kadarıylada iyi bi doktora benziyo inşalah hepimizin burnuşları güzel olur herkes aynı amaç uğruna bıçak altına yatıyo kimse kötü bi sonuçla karşılaşmak istemez :) haftaya kendine gelmiş olursun cnm hiç sıkıntı yapma gülsheede hemen toparladı sende toparlarsın inş

cnm biliyorum senın ne kadar korktugunu valla bu anlattıklarını benı cok cesaretledndırdı:) cok geçmiş olsun inş. hersey cok guzel olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…