- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
Bana yardımcı olabılecek kımse yok mu
off sıra bana gelsin istiyorum ama cok korkuyorum özellıkle bu narkoz işi gözumu cok korkutuoooooo :S cesaret lazım cesarettt offff:S
ya hıc korkucak bısey yok kı elınden serumu takıyo bı bakmıssın uyumussun bu kdr :)
cok acı oldumu ya??bide narkozdan sonra uyanınca agrı sızı veya ne bilim baska bi durum oldumu tatlımmm ben gittim görüştüm ama daha gün almadım korkuyorummmmerhaba arkadaslar, ben iyiyim, bugün tamponları aldırdım..burnum hakkında henüz bi fikrim yok cunku aynaya pek bakmak istemiyorum yüzümden dolayı..gözlerim acayip şiş ve mor..o yuzden bilgisayara da pek bakamadığımdan çok fazla bişe yazamıcam...daha sonra daha ayrıntılı yazarım inşallah..narkozdan çok korkuyordum ama onda bişe yokmuş..en kolay kısmı narkoz almak hatta..bu şişlerin morlukların geçmesi için gün sayıyorum..buğra bey ameliatın çok iyi geçtiğini soyledi..inşallah oledir. ayrıca erkek arkadasım doktor olduğu için yanıma cağırmıştım yardımcı olsun diye..dün yüzümdeki bantları çıkarmak için gittiğimizde ona gösterdiler alçının altından..güzel olduğunu söyledi..bakalım inşallah oledir..buarada en az bi 20 gün geçmesi gerek heralde karar vermek için şuan kesinlikle belli deil yani..kısacası ameliyat kısmı en kolay kısım ama ameliyattan sonrası sabır istiyor..biraz toparlanınca ve alçıda çıkınca foto eklerim..bende merak ediyorum..görüşürüz dua edinn bana öptümmm
hangi konuda yardım istiosun cnmmmBana yardımcı olabılecek kımse yok mu
canım sen nasıl oldun artık senin baya belli olmuştur burnunun şekli.. hala garipsiyor musun yoksa alıştın mı?buarada benim gözlerim de kıpkırmızı oldu(((((
merhaba arkadaslar, ben iyiyim, bugün tamponları aldırdım..burnum hakkında henüz bi fikrim yok cunku aynaya pek bakmak istemiyorum yüzümden dolayı..gözlerim acayip şiş ve mor..o yuzden bilgisayara da pek bakamadığımdan çok fazla bişe yazamıcam...daha sonra daha ayrıntılı yazarım inşallah..narkozdan çok korkuyordum ama onda bişe yokmuş..en kolay kısmı narkoz almak hatta..bu şişlerin morlukların geçmesi için gün sayıyorum..buğra bey ameliatın çok iyi geçtiğini soyledi..inşallah oledir. ayrıca erkek arkadasım doktor olduğu için yanıma cağırmıştım yardımcı olsun diye..dün yüzümdeki bantları çıkarmak için gittiğimizde ona gösterdiler alçının altından..güzel olduğunu söyledi..bakalım inşallah oledir..buarada en az bi 20 gün geçmesi gerek heralde karar vermek için şuan kesinlikle belli deil yani..kısacası ameliyat kısmı en kolay kısım ama ameliyattan sonrası sabır istiyor..biraz toparlanınca ve alçıda çıkınca foto eklerim..bende merak ediyorum..görüşürüz dua edinn bana öptümmm
cok acı oldumu ya??bide narkozdan sonra uyanınca agrı sızı veya ne bilim baska bi durum oldumu tatlımmm ben gittim görüştüm ama daha gün almadım korkuyorummm
cok acı oldumu ya??bide narkozdan sonra uyanınca agrı sızı veya ne bilim baska bi durum oldumu tatlımmm ben gittim görüştüm ama daha gün almadım korkuyorummm
lavanta84 canm çok geçmiş olsun önmli kısmı gçmiş artk şişlerinde güne kalmaz geçr ,darsı başıma ya okadar tedirginimki doğru birkarar mı estetik falan düşünü duruyorum artık
sağol canım, buarada herkese hayırlı kandıller :)))))
lavantacım çokkkk geçmiş olsunn cnm ne güzel atlattın ya çok büük stres valla:) önden bakınca burunda daralma varmı hissediyomusun tatlım biz önden daha çok şikayetci olduğumuz soruyorum=)
canım valla hiç burnumu incelemedim daha..gözlerim çok fena olduğu için aynaya bakmıyorum...burnum öle sarılı duruyo..inşallah iyi güzel olmuştur...valla doktor çok tecrübeli, zaten yaşı da genç değil..45 dk da işi bitiriyor..ben ameliyattayken annem hemşireyle falan konuşmuş..doktor çok fazla ameliyat yapıyor en iyi cerrahlardan biri fln demiş..bakalım inşallah benim burnumda güzel olmuştur..ben şuan morluklara kafayı taktıgım için burnumla fazla ilgilenmiyorum :))) haftaya heralde belli olur
cnm biliyorum senın ne kadar korktugunu valla bu anlattıklarını benı cok cesaretledndırdı:) cok geçmiş olsun inş. hersey cok guzel olur tatlımcanım ağrı falan hiç olmuyo..yani çok hafif bi sızı belki..bak ben acayip korkuyordum narkozdan..benden daha fazla korkan biri olmaz ki ben bile hiç korkmadım..zaten konuşurken bi iğne yapıyorlar başın biraz dönüyor ve uyuyorsun..kalktığımda da hiç bişey olmadı..uyan uyan falan dediler bi baktım uyanmışım..öle kusma mide bulantsı fln yok..zaten dedim ya onlar en kolay kısmı..zor olan şişliklerin morlukların geçmesini beklmek..yoksa ağrı sızı olmuyor..ben burundan dolayı hiç ağrı kesici almadım düşün yanii..sadece malesef adetimin ilk gününe denk geldi ameliyat, karnım ağrıyo diye bitane aldım..karnımın ağrısından burnumu unutmuştum :)) zaten koskoca ameliyat oluyosun biraz ağrı da olacak yani..sonuçta tampon ve burnundaki bantlar insanı rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?