- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
canım fotoğraflarına baktım gayet iyi görünüyosun bence :) ben daha kötüydüm inanşekil konusunda için rahat olmalı bence ben çok beğendimmmm hadi geçmiş olsun :)
ameliyatın ertesi gübü gittim tamponlar çıksın diye canım kanamam varmış diye yeni tampon yapmıştı üç gün sonra alındı benim farkedebileceğim bi kanama olmadı yani
sağol canım, şuan ince bi bant var. çok merak ediyorum gerçekten. bantlı haliyle şuan çok güzel :)
canım burnun çok güsel olmuş gerçekten ben çok beğendim yaaa=)
sağol canım, henuz bantlar çıkmadı, bu haliyle çok memnunum inşallah bantlar çıkınca hayal kırıklığına uğramam :)
çok geçmiş olsunn :)
selam, senmiydin gerçekten :) burnun çok güzel olmuştu gerçekten . hala duruyor mu senin bandajla
gulshee, sen masaj yapıyor musun hala? doktorun gösterdiği masajı günde 3 kez 3-4 defa yapabiliyorum çünkü çok acıyor
olmaz inş hep böyle güsel devam eder canımcım =) gülşenin burnuşu gibi senin burun delikleride minicik oldumu ??[/QUOTE
sanırım benim burun deliklerim aynı çünkü zaten çok büyük değildi..şuan bantlı olduğu için tam olarak göremiyorum. bantlar çıkınca artık görürüz:) sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?
Arkadaşlar buğra bey ile ilgili baştan sona bütün yorumları okudum.Benim merak ettiğim etrafınızda yada içinizde buğra beyin ameliyatından memnun olmayan varmı?[/QU
benim henüz yeni, 16. günüm..şimdilik memnunum
sanırım belfü nickli biri olmuştu ve gayet başarılıydıben de buğra beye revizyon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.ama ona revizyon yaptırmış birine rastlamadım henüz bu sitede
ben de buğra beye revizyon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.ama ona revizyon yaptırmış birine rastlamadım henüz bu sitede
olmaz inş hep böyle güsel devam eder canımcım =) gülşenin burnuşu gibi senin burun delikleride minicik oldumu ??[/QUOTE
sanırım benim burun deliklerim aynı çünkü zaten çok büyük değildi..şuan bantlı olduğu için tam olarak göremiyorum. bantlar çıkınca artık görürüz:) sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?
canım senin yanlarda dikiş yokmu yane kanatlarına dokunulmadı mı?:26:
Daha öncede sormuştum Burun ameliyatında Buğra beyden hiç memnun olmayan duydunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?