- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
Arkadaşlar buğra bey ile ilgili baştan sona bütün yorumları okudum.Benim merak ettiğim etrafınızda yada içinizde buğra beyin ameliyatından memnun olmayan varmı?[/QU
benim henüz yeni, 16. günüm..şimdilik memnunum
beni de ekler misin?
fotolarını görmek istiyorum.
kafam cok karısık
beni de ekler misin?
fotolarını görmek istiyorum.
kafam cok karısık
tamam ekliyorum fakat henüz bandajlar çıkmadı
tamam ekliyorum fakat henüz bandajlar çıkmadı
kapalı yöntemle mi oldun canım? bir de hangi hastanede??
kapalı yöntemle mi oldun canım? bir de hangi hastanede??
evet kapalı teknik, üsküdar da özel selimiye hastanesinde oldum ama buğra bey bağdat caddesinde
evet kapalı teknik, üsküdar da özel selimiye hastanesinde oldum ama buğra bey bağdat caddesinde
ben görüşmeye gittim bugra bey ile ama kafam karıştı.
ben hep kapalı teknik yapıyorum dedi ama açık oldum diyen arkadaşlar da vardı forumda diye hatırlıyorum.
bir de izin alma durumumdan dolayı kafam karışık.
kaçıncı günde işe gidebilcek kadar iyi olurum sence?
buarada senin için çok rahat mı?
iyiki bu doktora olmuşum diyor musun??
ben görüşmeye gittim bugra bey ile ama kafam karıştı.
ben hep kapalı teknik yapıyorum dedi ama açık oldum diyen arkadaşlar da vardı forumda diye hatırlıyorum.
bir de izin alma durumumdan dolayı kafam karışık.
kaçıncı günde işe gidebilcek kadar iyi olurum sence?
buarada senin için çok rahat mı?
iyiki bu doktora olmuşum diyor musun??
bu forumda açık teknikle olan yok. zaten gülshee ve ben olduk ikimizinde kapalı. belfünün revizyon olduğu için açık teknik sanırım. ilgi ve alaka yönünden çok memnunum tabiki. burnum şuan hala bantlı , bu haliyle çok memnunum ama açılınca ne olur bilmiyorum. eğer çok fazla morarma fln olmazsa 5-6 günde normal hayata dönersin. ben çok morarmış ve şişmiştim ama çabuk iyileştim:) şuana kadar memnunum kısacası
bu forumda açık teknikle olan yok. zaten gülshee ve ben olduk ikimizinde kapalı. belfünün revizyon olduğu için açık teknik sanırım. ilgi ve alaka yönünden çok memnunum tabiki. burnum şuan hala bantlı , bu haliyle çok memnunum ama açılınca ne olur bilmiyorum. eğer çok fazla morarma fln olmazsa 5-6 günde normal hayata dönersin. ben çok morarmış ve şişmiştim ama çabuk iyileştim:) şuana kadar memnunum kısacası
cok saol cnm ayrıntılar için:)
işte belfüydü belki benim hatırladıgım..
aklıma takılan bişi olursa sorarrım yine:)
cok saol cnm ayrıntılar için:)
işte belfüydü belki benim hatırladıgım..
aklıma takılan bişi olursa sorarrım yine:)
tabi sorabilirsin :)
slm ben de revüzyon ameliyatı olmak istiyorum. Burda ameliyat olan arkadaşlarım henüz cok yeni ama günden güne değişiyordur mutlaka. Ayrıntıları paylaşmaya devam ediosunuz ben henüz sitede yeni oldugum için albümlerinizi göremiyorum. Bana foto atabilrseniz cok sevinirim. teşekkürlerrrrrr mailim baharaksoy__@hotmail.com
lavantacım çıktımı sargıların görüntü nasıll herşey yolundamı
selam canım, evet sargılar çıktı. fakat havaların sıcak olmasından sanırım burnum çok şiş. özellikle de önden. yandan sevimli duruyor bi sorun yok. doktorda bi sorun olmadığını söyledi zaten. çok ilgili bi doktor. konuşunca insan rahatlıyor. şuanda sadece önden çok şiş olduğu için bişey diyemiyorum. forumda okuduklarıma göre şişliklerin olması da normal. bide benim bünyem çok zayıf. hafif bi yere çarpsam mosmor olurum. hayırlısı artık inşallah biran önce düzelirim..
geçmiş olsun canımcım artık tek derdin şişlik olucak sıcak olduğu için tabi buna bünyende eklenince daha geç inebilir ama genel görüntü ii diyosan şişler inince harika bi burnuş olucak demektirben gülshee ve belfünün burnunu çok beğeniyorum inş seninkide öyle olucak merak etme:) yandan resim koy bi ara kendini iyi hissedince fıstık görsün gözümüz
bitane yandan foto koyuyorum kızlar[/QUOTE
tatlım resimede yaptım yorumu yine söylüyorum çokkkkkk güzel olmuşşşşşşşş:81:
bitane yandan foto koyuyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?