Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

slm ben de revüzyon ameliyatı olmak istiyorum. Burda ameliyat olan arkadaşlarım henüz cok yeni ama günden güne değişiyordur mutlaka. Ayrıntıları paylaşmaya devam ediosunuz ben henüz sitede yeni oldugum için albümlerinizi göremiyorum. Bana foto atabilrseniz cok sevinirim. teşekkürlerrrrrr mailim baharaksoy__@hotmail.com

benim 20. günüm , şimdilik memnunum gerçi henüz bandajlarım çıkmadı. pazartesi çıkacak.

10 gunde herşey tamamen cıkıyo die biliorum diğer doktorlarda. 20 gun biraz fazla degil mi. Gerci güzel olduktan sonra önemi yok. Umarım acıldıgında tam istediğin gibi olur:)

Bu arada bugun pazartesiDD herşey istediğin gibi olsun.. Haberlerini beklioruz. Gerci şiş olacaktır mutlaka 2 aydan önce bişey soylemek zor olur..

lavantacım çıktımı sargıların görüntü nasıll herşey yolundamı

selam canım, evet sargılar çıktı. fakat havaların sıcak olmasından sanırım burnum çok şiş. özellikle de önden. yandan sevimli duruyor bi sorun yok. doktorda bi sorun olmadığını söyledi zaten. çok ilgili bi doktor. konuşunca insan rahatlıyor. şuanda sadece önden çok şiş olduğu için bişey diyemiyorum. forumda okuduklarıma göre şişliklerin olması da normal. bide benim bünyem çok zayıf. hafif bi yere çarpsam mosmor olurum. hayırlısı artık inşallah biran önce düzelirim..

geçmiş olsun canımcım artık tek derdin şişlik olucak sıcak olduğu için tabi buna bünyende eklenince daha geç inebilir ama genel görüntü ii diyosan şişler inince harika bi burnuş olucak demektir ben gülshee ve belfünün burnunu çok beğeniyorum inş seninkide öyle olucak merak etme:) yandan resim koy bi ara kendini iyi hissedince fıstık görsün gözümüz

bitane yandan foto koyuyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…