Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

sen de mi buğra çöllü ye oldun? benim şuan çok şiş önden bi acayip duruyor o yuzden((( ben 40-45 günde geçer diyodum geçmiyor mu (((

Yok canım benim doktorum Naci bey. Maalesef ben o ameliyattan sonra hokka gibi burunla dolaşan şanslı insanlardan değilim. Benim burnum anormal şişti yapımdan dolayı. İnmesi de uzun sürecek belli. İnşallah senin çabuk iner.

bende seninle aynı durumdayım. acayip şiş burnumm inşallah hepimizinde çabuk geçer şişleri ..

bende seninle aynı durumdayım. acayip şiş burnumm inşallah hepimizinde çabuk geçer şişleri ..

İnşallah canım. Gördüm resimlerini sis olduğu belli ama genel formu hoş duruyor. Sisligi inince çok güzel olacak belli hiç canını sıkma. Benimki profilden fena değil de onden kütle gibi resmen of Allahim ne zaman inecek ya...

benimde önden öyle gerçekten..senin 47 gün olmuş hiç azalma yok mu yoksa az mı? maydonoz suyu içmeye başladım dün ödemlerin çabuk inmesi için. bide ananas enzimi die bişe duymuştum ondan mı alsak acaba ya

Ya ne bileyim bana bı degisiklik yokmuş gibi geliyo bı de onden fotograflarda çok kötü kocaman cikiyo ama aynaya baktığımda o kadar kötü değil anlayamadım. Ananas enzimini ben de duymuştum ise yarıyor mü acaba kullanan arkadaslar yorum yaparsa biz de kullanırdik. Ben uzun donem kullanılan seylerde çok istikrarlı değilim zaten ise yaramıyorsa boş yere kullanmazdik. Bir de ruyaruya üzüm çekirdeği yağından bahsediyordu onu mü kullansak acaba

:))))henüz biraz önce sürdüm üzüm çekirdeği yağını.. şuan yüzümde yani :)2. kullanışım bugün ama şişlikler içiin değil de göz çevresi morlukları ve göz altında oluşan çukur için kullanıyorum. hala göz çevrem mor ve çukur..bakalım inşallah işe yarar..heralde kullanmıyacağımız bişe kalmayacak bu ameliyattan sonra:))))

aa ben hiç bişey sürmüyodummm bende alıyım şu yağdan :) mor kaldı gözlerim ya bugün 48. günüm böyleçukur gibi kaldı mormor :/

kızlar selam burdan fotoğraflarımı sildim... çünkü facebooktan hiç tanımadığım konuşmadığım yada kimse artık kendini tanıtmayan bi kız mesaj atıp duruyo az önce farkettim kiii burdaki fotoğraflarımla ilgili olarak yazıyo işte dövmen ne dövmesi cevap versene böyle bi ukala hiç hoşlanmadığım bi tarzla hatta fake bile olabilir yani sinir oldum çok... bilginiz olsun.. :/

aaa hadi ya nasıl bulmuş ki seni facebooktan...ay korktummmm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…