Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

bende buğra beye ameliyat oldum. hem de iki kere ama istediğim gibi olmadı çektiğim acıyla kaldı.ilkini genel anestezi ile selimiye hastanesinde oldum burnum çok kısa sürede eski haline geri döndü burun ucum aşağı doğru indi,eğrildi ve burnumun sağ tarafında gözüme yakın olan bir kısımda kemik kalktı resmen ve bunu bastırarak yerine oturtmaya çalıştı.sonuç alamayınca da tekrar operasyon geçirdim bu defa lokal ve muayenehanesinde oldu.sonuç yine aynı burnumun ucu yine düştü ,çıkık olan kemik hala aynı ,ilk operayonda burun deliklerime dokunulmamıştı ikinci de küçültüldü ama onlar da iyi değil .psikolojim çok bozuldu ve şimdi para biriktirip tekrar ameliyat olmayı istiyorum ama bu da en yakın 1 sene sonra olacak.yani boşa zaman kaybettim boşuna o kadar acı çektim.
ama şunu da söylemeliyim insan içine çıkamayacak kadar kötü yapmadı,güzel bir burnum yok ama beni çirkinleştirmedi de bu söylediğim size çok saçma gelecek ama insan buna şükreder hale geliyor yoksa kafayı yerdim.

burnunuzu görmem mümkünmü merak ettim gerçekten albüm yapıp resiminizi koysanız

merhaba, ben de dr Buğra Çöllü ile görüşmeye gittim.bana yaptığı burunlardan sadece 3-4 tane gösterdi onlar da tam hayalimdeki gibi değildi ama çirkin de değildi.ama kavis ve kalkıklık göremedim çok düzlerdi.Özge Özberk in burnuna hiç benzemiyorlardı yani.ama Buğra bey biyandan da çok güven verdi konuşmalarıyla.kendisine ameliyat olanlar varsa fotoğraflarını bana gönderebilirler mi? daha yeni üye oldum ve açıkçası kullanmaya çok alışamadım belli mesaj sayısı olmadan albümlerinize de bakamıyormuşum sanırım.oyüzden Buğra beye ameliyat olanlar bana maille fotoğraflarını yollayabilir mi?şimdiden teşekkürler :)

bir de bu ekleme olayı nasıl oluyor ekleyince görebiliyormuyum acaba fotolarınızı? daha çok acemiyim oyüzden eğer öyle bi imkan varsa Buğra beye ameliyat olup fotosu olanlar beni eklerseniz çok mutlu olurum.eklemeyi bile bilmiyorum da şuan :) tekrar teşekükkürler..

cevapladım canım iyi düşün güzel karar ver hayırlısı olur inş

Ben de Buğra Çöllü ye 2005 yılında ameliyat oldum.Herşey çok güzel geçti çok güzel bir burnum oldu.fakat bir yıl sonra burun ucumda bir düşüklük oldu.Kendisine gittiğimde atel takarak 1 hafta da düzeleceğini söyledi.Düzeldi de.Fakat düşme yeniden oldu ve ben birdaha kendisine gitmedim.Şimdi düşüklük iyice arttı ve gözle görünür bir yamukluk var.Tekrar ameliyat olmam gerekli ama ben kime gideceğimi bilemiyorum ((

Bir burun ameliyatında olabilecek her şey buğra çöllü ile başıma geldi. Kesinlikle önermiyorum. Burnumun eski hale gelmesi için ödediğim paranın beş katını ödemeye razıyım.

Bir burun ameliyatında olabilecek her şey buğra çöllü ile başıma geldi. Kesinlikle önermiyorum. Burnumun eski hale gelmesi için ödediğim paranın beş katını ödemeye razıyım.
Ciccek merhaba, çok geçmiş olsun inşallah zaman geçtikçe güzelleşir ya da gönlüne göre bir revizyon kısmet olur. Saatlerdir burada sayfalarca Buğra Çöllü yorumu okuyorum. Şimdi senin yorumunu okuyunca şüpheye düştüm. Sorunun ne olduğunu anlatabilir misin? Hepimize çok yardımcı olmuş olursun...

Tesekkur ederim. En önemlisi nefes alamıyorum gözlerimde morluk kaldı. Burnumun bir tarafı çökmeler, iki taraf arasında asimetrik durumlar ve burun sırtında kemik çıkıntısı var. Çok pişmanım ama elimden bişey gelmiyor. Buğra Bey ameliyatlarını doğaçlama yapıyor ne çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…