- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
buğra çöllü plastik cerrah mı kbb cı mi arkadaşlar
bende buğra beye ameliyat oldum. hem de iki kere ama istediğim gibi olmadı çektiğim acıyla kaldı.ilkini genel anestezi ile selimiye hastanesinde oldum burnum çok kısa sürede eski haline geri döndü burun ucum aşağı doğru indi,eğrildi ve burnumun sağ tarafında gözüme yakın olan bir kısımda kemik kalktı resmen ve bunu bastırarak yerine oturtmaya çalıştı.sonuç alamayınca da tekrar operasyon geçirdim bu defa lokal ve muayenehanesinde oldu.sonuç yine aynı burnumun ucu yine düştü ,çıkık olan kemik hala aynı ,ilk operayonda burun deliklerime dokunulmamıştı ikinci de küçültüldü ama onlar da iyi değil .psikolojim çok bozuldu ve şimdi para biriktirip tekrar ameliyat olmayı istiyorum ama bu da en yakın 1 sene sonra olacak.yani boşa zaman kaybettim boşuna o kadar acı çektim.
ama şunu da söylemeliyim insan içine çıkamayacak kadar kötü yapmadı,güzel bir burnum yok ama beni çirkinleştirmedi de bu söylediğim size çok saçma gelecek ama insan buna şükreder hale geliyor yoksa kafayı yerdim.
bir de bu ekleme olayı nasıl oluyor ekleyince görebiliyormuyum acaba fotolarınızı? daha çok acemiyim oyüzden eğer öyle bi imkan varsa Buğra beye ameliyat olup fotosu olanlar beni eklerseniz çok mutlu olurum.eklemeyi bile bilmiyorum da şuan :) tekrar teşekükkürler..
Ameliyat oldunuz mu sizMerhaba,
Ben de yıllardır estetik olmak istiyorum. Burnumda çok büyük bi problem yok ama yine de memnun deilim. Fakat sonucun eskisinden daha kötü olmasından korkuyorum. Bir de ortalama bi fiyat verseniz nasıl olur? Ayrıca hiç pişman olan oldu mu ? :)
Ameliyat oldunuz mu siz
evet oldum şubat ayında.
Doktorunuz kimdi acaba.memnun musunuz burnunuzdan
banada lutfeen fotografinizi yolliyabilirmisiniz?çok teşekkür ederim lavantaa evet 1 fotoğraftı ama şimdi 4 oldu :) öncesini ve sonrasını ekledim...
Ciccek merhaba, çok geçmiş olsunBir burun ameliyatında olabilecek her şey buğra çöllü ile başıma geldi. Kesinlikle önermiyorum. Burnumun eski hale gelmesi için ödediğim paranın beş katını ödemeye razıyım.
Tesekkur ederim. En önemlisi nefes alamıyorum gözlerimde morluk kaldı. Burnumun bir tarafı çökmeler, iki taraf arasında asimetrik durumlar ve burun sırtında kemik çıkıntısı var. Çok pişmanım ama elimden bişey gelmiyor. Buğra Bey ameliyatlarını doğaçlama yapıyor ne çıkarsaCiccek merhaba, çok geçmiş olsuninşallah zaman geçtikçe güzelleşir ya da gönlüne göre bir revizyon kısmet olur. Saatlerdir burada sayfalarca Buğra Çöllü yorumu okuyorum. Şimdi senin yorumunu okuyunca şüpheye düştüm. Sorunun ne olduğunu anlatabilir misin? Hepimize çok yardımcı olmuş olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?