- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
Fotolarin varmi canim?Varsa beni ekleyebilirmisin
bende bir hafta sonra buğra beye ameliyat olucam
özge öznberk'in doktoru olduğunu duydum bende..
ayrıca benim arkadaşım buğra beye ameliyat oldu.
bir sene oldu hatta ve gördüğüm kadarıyla gayet başarılı
geçtiğimiz hafta görüşmeye gittim kendisiyle inanılmaz bir güven oluştu, kendisine ve asistanına
fiyatları eşdeğer doktorlara göre gayet iyi...
arkadaşlar merhaba... buğra beye ameliyat olmadan önce bence 2 kere düşünün..
1.si adam asla kendi ilgilenmiyor herzaman hemşiresi devrede kendi telini bile vermeye tenezzül etmiyor.
2.si kontrolün var diyelim gidemedin 1 kere arayıp kontrolünüz vardı neden gelmediniz diye sormuyolar..
3.sü hastane berbat ötesi gidin kendi göslerinizle görün . bende baştan gidip görseydim hastaneyi o an vazgeçerdim ben hatayı orda yaptım..
4.sü bana vaad ettiği burun kesinlikle değil hatta eski hali yandan daha iyiydi ve ben gerçekten çok üzgünüm..
kızlar bu ameliyatı olmadan önce lütfen ama lütfen çok iyi araştırın çok hastası olan dr 'ları tercih edin benim acil olmam gerekiodu ve bi anda karar verdim siz sakın öyle bişey yapmayın derim.
off bir sürü doktor ismi var kafamda birine karar veriyorum fiyatı uymuyor yakup beyi düşünüyodum ama olamıcak gibi 4-5 isim var hangisine karar veremedim :18:
selam arkadaşlar gördüm ki burda derdimin dermanı heyecanımı giderecek buğra çöllü hastaları varben buğra bey e burnumu yaptırmak istiyorum ancak çok korkuyorum yüzümün kötü olmasından :18: yeni olduğum için fotoğraf göremiyorum bana yardımcı olur musunuz. şarkıcı haticenin burnu çok ufacık olmuş mesela bana göre, bir de özge özberkin burun delikleri çok açık geldi bana:18:
canım çok üzüldüm ben de vazgeçtim galiba..
meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
amelıyat olmayı dusunen arkadaslar yazsın kendılerıne ozel olarak gonderıyım.
canım merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama fotoğraflarını göremiyorum ekledim seni kabul etmemişsin. çok merak ediyorum doğrusu. benim haziranın 26sında düğünüm var şimdi ameliyat olsam bir ayım var iyileşmek için okuduğum kadarıyla bir ayda düzelmiyor değil mi? senin 3 ay olmuş ama hala oturmamış burnun. benimki hiç yetişmezçok üzüldüm düğünümde burnum çok güzel olsun istiyordum ama olmayacak benim yalnız kemer var burun ucum düzgün acaba iyileşme süresi kısalır mı of yaa nolur bana yardımcı ol fotoğraflarını görebilirsem ya hemen olurum ya da vazgeçerim sana bağlı bekliyorum seni gülsheee :18:
:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm
valla tam tersi piyasaya göre uygun olduğunu düşünüyorum .. :97:
hayır canım ödem indikçe ortaladı yani şuan çok az var. daha önce önden yüklemiştim kaldırdım. ama tekrar yükleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?