Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

selam ameliyat oldunuz mu resim görebilirmiyiz?

canım çok üzüldüm ben de vazgeçtim galiba..

hatice demi bugra beye olmuş?

yha kkızlarrr iicene kafam karıştı nasıl karar vericem bugra beyin yaptığı burunları çok görmek istiorummm lütfen yardım edin nasıl görebilirim fotolarııı

Artık; kimse buraya da birşey yazmıyor. Ben çok kararsızım. Necdet Uçar'ı düşünmüştüm, ama kötü yorumlar okudum yaptığı burunlarla ile ilgili. Buğra Çöllü'yü düşünüyorum. Ondan da emin olamıyorum. Bir de Fatih Öktem var, KBB ci olduğu ve okuduğum yorumlar da olumlu olduğu için onu da düşünüyorum.

Buğra Çöllü'nün hastaları yorum yazabilir mi? Memnunlar mı?

Zaten mesaj sayım dolmadığı için hiç resim göremiyorum.
Buğra Çöllü'den memnun olmayanlar neden olduğunu yazarlarsa da sevinirim.

Merhabalar; ben de aranıza yeni katıldım benim sorunum şu ki burnumdaki kemikten dolayı sadece sağ tarafta küçük bir tıkanıklık oluyor ve ayrıca burnum eğri bunlar için gerekli olan operesyon sanırsam açık olmalı yanılıyor muyum? Ayrıca Burnu eğri veya kemikli olupta Buğra bey'e ameliyat olan varmı?

Teşekkürler.

Merhaba Kızlar bende burun estetiği istiyorum fakat doktor konusunda fazlasıyla kararsızım. Benim kuzenlerim ve halam Naci Çelik' e burunlarını yaptırdılar kuzenlerimden birisinin burnu süper olmuş ama halamın burun deliklerinden birisi daha yassı duruyor dikkatli bakınca baya belli oluyor. Bende Naci beyi düşünüyordum ama halamı düşününce vazgeçiyorum kuzenimi düşününce yaptırmak istiyorum. Prof. Dr. Onur Erol unda ününü duydum onun hakkında bilgisi olan varmı???????? Ayrıca buradan Buğra Çöllü ve Emre İlhan da eklendi kafamın karışıklığına ne yapıcam ben

( Gulshee cim özellikle senin yorumunu alıntı yaptım senin yorumların fazlasıyla dikkatimi çekti )

Merhaba,

Ben de yıllardır estetik olmak istiyorum. Burnumda çok büyük bi problem yok ama yine de memnun deilim. Fakat sonucun eskisinden daha kötü olmasından korkuyorum. Bir de ortalama bi fiyat verseniz nasıl olur? Ayrıca hiç pişman olan oldu mu ? :)

hayır canım ödem indikçe ortaladı yani şuan çok az var. daha önce önden yüklemiştim kaldırdım. ama tekrar yükleyeyim.

Lavanta ,senin ve gülshee nin baştan sona forumdaki tüüüm yazılanları okudum , herkes kendince yaşadıklarını paylaşmış öncelikle çok teşekkürler.
Buğra Beye ameliyat olduğunu bahseden bir iki arkadaşı daha izni olmadan ekledim ama sırf sonucu görüp karar verebilmek için :/ merak kızlar lütfen ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…