Merhaba yamukluk geçti mi aynı sıkıntı bende var 20 güm oldu lütfen cvp teşekkür ederimDaha önce de yazdığım gibi Geçtiğimiz ctesı gittim, ve hafta içi persembeye yanı 5 gun snrasına gün aldım. 2 gün snra ameliyata giricem. Gergin miyim? Hem de çook. Tavsiyeleriniz var mı bu konudaBir de benim nefes sorunum fln var. hem iç hem dış yapacak. Anladık estetikte çok başarılı. Pekı sağlıjk sorunlarını da halledebiliyor mu? Bana halledebiliyorm dedi.. Güvendik tamam dedik.
Resim gönderirim ama siteden gönderemıyorum malesef.. Mesaj sayısı fln birseyler diyor.. Baska bir kaç doktor arastır derım..miamiales burnunun fotoğrafını gönderebilir misin? Ben ilk ameliyatımı 7 yıl önce oldu benim sağlık bakımında problem var nazal polip ve kemik vardı. 7 yıl oldu ne poliplerde bir düzelme oldu ne de burnumun şişliği indi. Dün kbb doktoruna gittim bana iyi bir plastik cerrahisi bulup yeniden ameliyat olman lazım dedi. Tamer bey de çalıştığım işyerinde mühendis arkadaşımın çok yakın bir dostu kendisi önerdi(tabi iyice bir araştır dedi). Burdaki ilk yorumlar çok iyi ancak sonrasında problemler de olmuş anladığım kadarıyla. Ben kendisiyle henüz görüşmedim işten dolayı fırsat bulamıyorum. Bana burnunun son halini gönderebilir misiniz?
Benim 2 ay oldu.. Hala yamuk.. Dikkatli bakıldığında belli oluyor.. Tamer Beyın tum hastalarının sorunu aynı. Yamukluk ve burun ucundakı sosislik..Merhaba yamukluk geçti mi aynı sıkıntı bende var 20 güm oldu lütfen cvp teşekkür ederim
Tüh benimde 1 ay olacak ama bakınca belli inşallah düzelir burun ucu normal ama burun saga bakıyorBenim 2 ay oldu.. Hala yamuk.. Dikkatli bakıldığında belli oluyor.. Tamer Beyın tum hastalarının sorunu aynı. Yamukluk ve burun ucundakı sosislik..
bende gitmeyi düşünüyorum ama fiyatının bilmiyorum .bilgi rica edebilirmiyim sendenBende 2 hafta sonra tamer beye ameliyat olucam ama endişelerim var yardım edermisin acaba ?
bende erdemde olmayı duşunuyorum fıyat nedır acaba hangı doktor daha ıyı ve kac gun kalıyoruz hastanede lutfen cvp verınnn heycan ve korku bıde endişe ıcım ıcımı yıyor yardım edın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?