Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miamiales burnunun fotoğrafını gönderebilir misin? Ben ilk ameliyatımı 7 yıl önce oldu benim sağlık bakımında problem var nazal polip ve kemik vardı. 7 yıl oldu ne poliplerde bir düzelme oldu ne de burnumun şişliği indi. Dün kbb doktoruna gittim bana iyi bir plastik cerrahisi bulup yeniden ameliyat olman lazım dedi. Tamer bey de çalıştığım işyerinde mühendis arkadaşımın çok yakın bir dostu kendisi önerdi(tabi iyice bir araştır dedi). Burdaki ilk yorumlar çok iyi ancak sonrasında problemler de olmuş anladığım kadarıyla. Ben kendisiyle henüz görüşmedim işten dolayı fırsat bulamıyorum. Bana burnunun son halini gönderebilir misiniz?

Merhaba yamukluk geçti mi aynı sıkıntı bende var 20 güm oldu lütfen cvp teşekkür ederim

Resim gönderirim ama siteden gönderemıyorum malesef.. Mesaj sayısı fln birseyler diyor.. Baska bir kaç doktor arastır derım..

Merhaba yamukluk geçti mi aynı sıkıntı bende var 20 güm oldu lütfen cvp teşekkür ederim
Benim 2 ay oldu.. Hala yamuk.. Dikkatli bakıldığında belli oluyor.. Tamer Beyın tum hastalarının sorunu aynı. Yamukluk ve burun ucundakı sosislik..

Benim 2 ay oldu.. Hala yamuk.. Dikkatli bakıldığında belli oluyor.. Tamer Beyın tum hastalarının sorunu aynı. Yamukluk ve burun ucundakı sosislik..
Tüh benimde 1 ay olacak ama bakınca belli inşallah düzelir burun ucu normal ama burun saga bakıyor

Endişelenmeyin bwnim çapraz duruyordu şimdi bi sıkıntım yok ödemler geçmeden canınızı sıkmayın.6 ay ile 1 yılda belli olur ha yanılsa zaten tekrar ameliyat içinde beklemek gerek 20 gün asla kriter değil ha ben darbe yaptım ama lokal ike düzeldi değilse korkmayın

bende tamer beye ameliyat oldum aradan 3 yıl geçti burnum felaket durumda kaza geçirmiş gibiyim.Sanırım herkeste aynı sorun var yandan görünüm çok iyi ancak önden yamuk benim burnumda ilk zamanlar hafif yamuktu daha sonra düşmenin (burun düşmesi) etkisiyle dahada belirginleşti 2 yıldır ameliyat olacagım bir türlü cesaret edemedim revizyon kararı daha zor açıkcası tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu yiyip bitiriyor insanı...Daha öncede yorum yapmıştım ancak acımasız bir yorum oldugu için site yönetimi kaldırdı....Lütfen ama Lütfen çok iyi araştırma yapmadan ameliyaat masasına yatmayın

Arkadaşlar merhaba. Ben de 4 yıl önce Tamer beye ameliyat oldum. Ancak sonucundan pek memnun degilim. Şu anda nefes problemim var tekrar ameliyat olmam gerekiyor. Ancak çok korkuyorum sonucundan ya daha kotu olursa diyorum. Aranizda boyle bir durumla karşılasan var mı

Bende 2 hafta sonra tamer beye ameliyat olucam ama endişelerim var yardım edermisin acaba ?

bende erdemde olmayı duşunuyorum fıyat nedır acaba hangı doktor daha ıyı ve kac gun kalıyoruz hastanede lutfen cvp verınnn heycan ve korku bıde endişe ıcım ıcımı yıyor yardım edın lutfen

Merhaba bende erdem hastanesinde estetik olucam burnumdan gunu aldim nisanin 9 una hayirlisi bakalim nasil olucak cok heyecanliyim doktorum tamer tas

1 gece hastanesi kaliniyor tamer tas iyi bir doktor ve ben gorusmeye gittigimde bi once ki hafta estetik yaptigi kisileri gordum o kadar guzel yapmis ki yani bende gun sayiyorum hayirlisi

Ruzgar2014 canım oldun mu ameliyat. Bende erdem hastanesinde tamer beye oldum nisan 19 da. Nasılsın şimdi

Bende nisanin 9 unda oldum evet suan gayet iyiyim sen nasilsin burnun nasil oldu seklinden memnunmusun

brcfth3834 merhaba bende nisanin 9 unda oldum gayet iyiyim sen nasilsin burnunun yeni seklinden memnunmusun

benim daha alçı düşmedi bugün yarın düşecek diye bekliyorum deviasyon da vardı bende çok merak ediyorum sen memnun musun yeni görüntüsünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…