Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceydatsn naptın acaba ne haldesın :))) yüzün gözün şiştir suan
Hahah canım oldum bile bugün 5. Günüm bende morarma falan olmadı sadece şişdim ama bugün baya bi iyiym iniyo şişlik az kaldı ve ilk 3 gün baya zordu benim için tamponumda alındı gerçekten acı falan yok ki ben pek dayanıklı değilimdir :) sadece burnumun sağ kısmı şiş ve oraya doğru yamuk gibi doktoru aradım şişlikten dedi alçı alınınca şekil vericeksn diyo ama ben yinede korkuyorm

bnmkı acıldı indi bayagı yawas yawas ınıyor merak etme hayırlısı olsun bu arada... burnum felaket koku alıyor :)))

bnmkı acıldı indi bayagı yawas yawas ınıyor merak etme hayırlısı olsun bu arada... burnum felaket koku alıyor :)))
Burnuna bayıldımmm nasıl tatlı olmuş benimde şişliklrrim inince öle olucak inşallah senin ne kadar zaman geçti ameliyat olalı

Profil resmi size aitse, burun şahane Hatta diğer resımlerınıze de baktım. Süer ötesi olmuş. 5 Martta baska bır doktora randevum vardı ama siz dahıl o kadar güzel burun gördüm ki Tamer Beye ait... Ctesı gunlerı kendısı Erdem hastanesıne geliyormus. Yarın gidip onunla da konusucam. Benim merak ettiğim kaç gün sonraya randevu veriyor? Sizlere kaç gün sonraya ameliyat tarihi verdi.?

Son düzenleme:
ben 1 ay sonra oldum bazı ozel nedenlerımden dolayı oyuzden bılmıyorum aradıgımda bır hafta sonraya verdı

Daha önce de yazdığım gibi Geçtiğimiz ctesı gittim, ve hafta içi persembeye yanı 5 gun snrasına gün aldım. 2 gün snra ameliyata giricem. Gergin miyim? Hem de çook. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda Bir de benim nefes sorunum fln var. hem iç hem dış yapacak. Anladık estetikte çok başarılı. Pekı sağlıjk sorunlarını da halledebiliyor mu? Bana halledebiliyorm dedi.. Güvendik tamam dedik.

Cuma yani yarın bende amelıyat olucam tamer beye valla artık yorumları bekle tabi amelıyata girersem cıkamıcakmışım psikolojısınden kurtulursam yoksa cıdden cıkamıycam
Bn de yarın olucam ve aynı psikoloji bnde de var. Nasılsın peki şimdi? Memnun musun?

Bn de yarın olucam ve aynı psikoloji bnde de var. Nasılsın peki şimdi? Memnun musun?

Valla canim cok şükür memnunum herked cok begenio cevremde okadr patavatsiz var ama hepsi ck bgndi.bi erkk arkadasm begenmio oda kıskanio zaten bariz :) yaptirin aci sizi skinti hersy unutuluo..

Bnm de olali 5 gun oldu. Agrim sizim da cok olmadi, tampon kismi haric. Şu al çıya sinir oluyorum, cnku su degmemesi gerekiyormus. Deniz suyu da bnm burnumu temizlemiyor. Tamponlarim coktan cikti ama temizleyemedigim icin yine nefes alamiyorum. Kenarlarimda da dikis var, akan kan ve mukoza kuruyor. Kndimce careler bulmak zorunda kaliyorum. Tamer bey iyi bir doktor ama ctesi gunleri Erdemde cok yogun oluyor ve tampon cikarken bule hic konusamadik. 2 dk sürdu islemim ve hemen siradakini aldi. Haftaya ctesi tekrar gidicem. Alcim cikacak. Nefes alamadigimdan midir nedir, cok gerginim... Seklini henuz kafama takmaya ya da dusunmeye firsatim olmadi.

hiç bişi düşünme allah mahcup etmesın dua et yeter geri kalan hersy zmanla oluo bnım 3. gun tampon 8.gün alcıyı ckarttım cnku alerjı oldu cildim evet tamer bey okadar detaylı anlatmıo hc bişi cok sakın biri ama bu meslgınde prof oldugundan hersyın gecıcegının blıncnde ugrasmıo oyuzden kmsyle :)))) sn sakın olmaya bak akışına brak kndılığınden gecıcek hersy düşünme hc bişi ben kafayı yıodum sen yapma hersy unutuluo

Selamlar. Bende Tamer beyde ameliyat olacağım. Sizler memnun kaldınız? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Ben tamer beye kasımda ameliyat oldum. Çok güvenerek gittim ama sonuç hüsran oldu ameliyat olalı 4 ay oldu. Resmen görenler burnunu genişletmiş, niye küçülttürmedim gibi yorumlarda bulunuyo. Burnumda kemer vardı. Onu kesmiş yada törpülemiş bilemiyorum! Çok ilgilenip açıklama yapmadığı için ne yaptığını bile bilmiyorum. Dümdüz bi garip oldu. Burun deliklerim eşit değil. Biri diğerinden küçük bi tuhaf duruyo bırnuma yamukluk veriyo be ben bı sorunu söylediğimde bana 2 gözümüZde eşit değildir dedi resmen aylardır ağlıyorum. Burun ucumu hiç sölemiyorum küçültmemiş büyütmüş resmen. Ben hiçç memnun kalmadım. Hele ameliyat sonrası resmen hiç sallamıyor. Ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim karar sizin !! Ameliyattan önce bende çok okudum burdaki yazıları keşke biri böle yazı yazmış olsaydıda ben o kişiye ameliyat olmasaydım (((

Boyle olunca bn cok uzuluyorum. Bnm burnum genis ve kenerliydi. Yarin cikacagi icin alci seklini bilmiyorum m.. Ama bu yzilanlar insani ürkütüyor.. Ameliyat snrasi ilgilenmeme durumuna ise katiliyorum. İyi biri ama ilgisiz.. Rabbim pisman etmesin hic birimizi...

Önden nasıl görüneceğini düşün be muhakak üErine iice konuş çünkü yandan her halukarda güzel oluyoda önden !!!!
Doğru söylüyorsun. Yan profilden zaten çok güzel duruyor. Ama önden bnm burnumda da bariz yaukluk var. Bakalım henuz 1 ay oldu. Değişexek mi görücez..

Doğru söylüyorsun. Yan profilden zaten çok güzel duruyor. Ama önden bnm burnumda da bariz yaukluk var. Bakalım henuz 1 ay oldu. Değişexek mi görücez..
Umarım düzelir. Geçen gün mail attım burun deliklerimdeki yamuklukla ilgili ve gene sallamadı. Cevap yazmadı bana. Bende dün tekrar ve son kez bi sitem dolu mail attım. Pişman oldum ama artık çok geç olan oldu ve tekrardan ameliyatı düşünmüyorum. GöZe alamam açıkçası çok güvenerek gitmiştim. Böyle bir sonuç oldu. Başka bir doktorada gidicek olsam genede korkuyorum. Sanırım kabullenmeye başlıyorum

bnm de biri diğerinden farklı. Çünkü geniş olduğu için dikmesi gerekmiş. Ama ona takılmıyorum, sen de takılma. O kolay düzelecek bir sey değil. Vllahı bn de kabullendım. Yamukluğu bıraz can sıkıcı ama eskisinden çok daha güzel olduğu için ve sanırım bıraz da umursamaz olduğum için rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…