bnm de biri diğerinden farklı. Çünkü geniş olduğu için dikmesi gerekmiş. Ama ona takılmıyorum, sen de takılma. O kolay düzelecek bir sey değil. Vllahı bn de kabullendım. Yamukluğu bıraz can sıkıcı ama eskisinden çok daha güzel olduğu için ve sanırım bıraz da umursamaz olduğum için rahatım.
MrhaBende nisanin 9 unda oldum evet suan gayet iyiyim sen nasilsin burnun nasil oldu seklinden memnunmusun
merhaba bnde düşünüyorum tamer beye ameliyat olmayı sizden bilgi alabilir miyim istediğiniz gibi mi sonuçMerhaba ben çok yeni ameliyat oldum Tamer Bey'e şu anda herşey olağan seyrinde ilerliyor, daha net yardımcı olabilmem için sanırım ki biraz zaman geçmesini beklemem gerekecek.
merhaba baya olmuş yorum yapalı acaba burnunuzda düşme falan sonradan bi sorun oldu muEvet canım hassas oluyoruz gerçekten.Ay bu hapşırma hissi var ya sanki burun deliklerim patlıcakgerim gerim nasıl geriliyorum var ya canım :)Akıntımda bitti gibi şükür sesim düzeldi gibi azcık pentek pentek konuşuyorum hihihi
Sizden sonra bi fikrim değişti ya kötü oldum. Bende tam karar vermiştim ama bikaç dr bakıyorum şimdi.Ben 2 ay önce ameliyat oldum kendisine kızlar. Sanırım burnumu kesmiş içine bakmış tekrar kapatmış. Annem dahil kimse ameliyat olduğuma burnumun değiştiğine inanmıyor. İnanın çok çok pişmanım. Burun deliklerim orantısız biri büyük biri küçük, kendisi ameliyattan sonra son derece ilgisiz burdaki diğer yorumlardada biçok kişi şikayetçi aynı durumdan. O kadar acı o kadar emek masraf boşuna gitti resmen ve karşılığında sizin mutsuzluğunuz umrunda dahi olmayan bir doktor. Bu mesajı aynen ss alıp kendisinede göndereceğim. Tavsiye etmiyorum, sizi önemseyen bir doktor bulun kendinize lütfen.
Sizden sonra bi fikrim değişti ya kötü oldum. Bende tam karar vermiştim ama bikaç dr bakıyorum şimdi.
geçmiş olsun kimdi dr acabaBen 2 ay önce ameliyat oldum kendisine kızlar. Sanırım burnumu kesmiş içine bakmış tekrar kapatmış. Annem dahil kimse ameliyat olduğuma burnumun değiştiğine inanmıyor. İnanın çok çok pişmanım. Burun deliklerim orantısız biri büyük biri küçük, kendisi ameliyattan sonra son derece ilgisiz burdaki diğer yorumlardada biçok kişi şikayetçi aynı durumdan. O kadar acı o kadar emek masraf boşuna gitti resmen ve karşılığında sizin mutsuzluğunuz umrunda dahi olmayan bir doktor. Bu mesajı aynen ss alıp kendisinede göndereceğim. Tavsiye etmiyorum, sizi önemseyen bir doktor bulun kendinize lütfen.
geçmiş olsun kimdi dr acaba
doktor beyle bende görüşmeye gittim bi kararsızım nefes problemi var bende. bununla birlikte estetikte olacak. çok kararsız kaldım Tamer beyle ilgili hep güzel yorum okudum siz şimdi memnun kalmadım diyince bi kendimi geri çektim önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?