Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Surma canım buarada Tamer Bey morluklar,ödem ve kesi izi için kremler veriyor mu?Ona göre temin edicem çünkü ön hazırlık

Hayır Canım hiç krem vermedi yalnızca alçı alerji yapmış bende beyaz tenli olduğum için dün çok kaşındı yüzüm ve burnum, aradım bende krem verdi, benim morluğum çok azdı zaten, ödem içinde bitki çayları içiyorum gerçi ne içersen iç mutlaka ödem oluyor, hatta bugün düne nazaran yüzüm biraz daha şişti, sen yine de sorarsın ama canım sakın unutma enn iyi ilaç sabır, bu forumdan uzak kalma çok yardımcı oluyor herkes moral anlamında...

Evet canım forumda olmak çok rahatlatıyor.Ameliyat korkumu bile KK sayesinde yendim:)Kremleri sordum canım çünkü ödem ve morlukları hafifleten kremler kesi izi için kremler yazmış kızlar burda.Acaba dedim Tamer Bey'de veriyor mu :)

bişey sorcam tamer bey açık teknikle mi ameliyat yapıyor kapalı mı? ya da duruma göre hastadan hastaya farklı teknik mi kullanıyor?

anladım canım sağol. ben de kapalı teknikle olmak istiyordum ama şimdi araştırdım da benim burnum için açık teknik daha uygun sanırım. iz kalıyormuş ama napalım çok belli olmaz heralde :/

Açık teknik ile olmuş arkadaşların resimlerine bakarsan canım hiç iz belli olmuyor.Tasarım yapmıyor zaten tasarım bence insanı beklenti içine sokuyor.Ama daha önce yapmış olduğu ameliyat resimlerini gösteriyor.Ki bence bu daha iyi :)

hımm kötüymüş o zaman ben tasarım yapmasını tercih ederim :/ :/

Çoook heyecanlıyım canım:)Garip bir duygu aslında sürekli derin düşüncelere dalıp dalıp gidiyorum.Perşembe günü aricam yine Tamer Bey'i saat 6 dan sonra yemek içmek yok yazmışım ama sanırım heyecandan akşam mı sabah mı onu yazmayı unuttum.Biran önce sağsalim atlatsam başka bişey istemiyorum :) eee bide güzel bir sonuç istiyorum o kadar

ayhh hayırlısı olur inş. senin adına çok seviniyorum ya bende görebilecek miyim o günleri acaba

Atlatacaksın canım enn kolay kısmı ameliyat kısmı hiç merak etme, güzel olacak :) Yapmaktan hoşlandığın ne varsa onları yap ameliyat olana kadar dalıp dalıp gitmek yerine,bir müddet ister istemez her istediğini yapamayacaksın.

ayhh hayırlısı olur inş. senin adına çok seviniyorum ya bende görebilecek miyim o günleri acaba
Çok sağol canım.İnşAllah canım güzel haberlerini alırız burda sende bizi çok sevindirirsin.

Aynen tatlım haklısın.Yarın alışverişe çıkıcam zaten.Eşofman,pijama falan alıcam.Tamamlayayım hazır olsun.Çok sağol canım ya gerçekten bu süreçte bana çok yardımcı oldun ve daha çok olucaksın biliyorum.

Ne demek canım, bu süreçte kadınların müthiş dayanışmasına da şahit oldum çok hoşuma gitti açıkcası, yaşasın kk diyorum, bütün soruların için de hazır bekliyorum:)

Canım oldum ameliyatımı çok iyi geçmiş ama çok morardım ve sürekli kanlı akıntı mevcut bide ah şu tamponlar ya :/

Canım oldum ameliyatımı çok iyi geçmiş ama çok morardım ve sürekli kanlı akıntı mevcut bide ah şu tamponlar ya :/

geçmiş olsun canım, morluk kişiye göre değişiyor sorun etme geçecek sonuçta, akıntıda normal benimde öyleydi şimdi o günleri geçirmemişim gibi biraz sıkıntı çekeceksin ama geçecek hiç merak etme, inan şişlikler olmasına rağmen ben kendimi gayet iyi hissediyorum öyle doğal yapmış ki burnumu kimse anlamıyor ki dikişler olduğu halde, herzaman dediğimiz gibi sabır süreci başlıyor şimdi, hiç moralini bozma canını sıkma çok iyi dinlen sadece benim yaptığım en iyi şey o oldu 2 hafta boyunca çok iyi dinlendim

Çok geçmiş olsun Opra inşallah çok güzel, istediğin gibi olur burnun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…