- 3 Aralık 2015
- 180
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Valla napimki regl dönemi ayda bir zaten bunla birliktede iki oldu. Onu bi görseniz sürekli başı ağrır böyle muamele yapmadım. Görmezden gelse daha iyiAdam odun olmasa da hafiften agac ama sen de fazla mizmizsin ya.
Devamli usudum midem karnim...
Deme öyle ama ya ben de aynıyımAdam odun olmasa da hafiften agac ama sen de fazla mizmizsin ya.
Devamli usudum midem karnim...
Bide hastayken iğrenç bu durumu çekmekÖzür dileyerek soyliyim
Katışıksız bir odunla birliktesin
Valla napimki regl dönemi ayda bir zaten bunla birliktede iki oldu. Onu bi görseniz sürekli başı ağrır böyle muamele yapmadım. Görmezden gelse daha iyi
Yok hergün okulda görüşüyoruz mecburen.buluşma gibi bi olayımız yok buluşunca iyiyim zaten normalde öyle dirençsiz degilim ama bir hafta icine demk geldi niyeyse inanmıyo ne alakaysa bide anlayışlıyım diye geçinmeseDeme öyle ama ya ben de aynıyımönceden böyle olmazdım. Ama şimdi regl döneminde gerçekten yataktan kalkamıyorum suratım tamamen bembeyaz oluyo.
Ayaklarım hiçbir şekilde ısınmıyo titriyorum soğuktan.
--------
Anlıyorum seni bende sen de buluşma hastayken? Buluşmaya mecalin var ama surat asıyosun numara gibi geliyodur
Ya regl donemi ile bitmiyor ki.
Yok regl olucam sistim 2 gun
Yok pmsteyim 3 gun sinirliyim.
5 gun reglim suruyor bohuuu..
Total surec 10 gun. Ayin 3te biri yani.
Regl olunca hem kendimize hem cevremize hayati dar ediyoruz.
Nasıl regl zamanımımı görmezden geleyim? Ya üstüme düşmese noldu surat asma yapma vıdı vıdı konuşmasa valla kendi halimde acımı yaşarım ama bilmiyo gibi noluyo noluyo diyp duruyoNe yapacaksın her ay 1 hafta adamla tartısacak mısın . Bence usteleme bunu sorun olmaktan cıkar olağan davran .
Ay kendi öyle olsa kabulüm sürekli şu sana mı baktı şu sana mı dedi şunu mu kastetti diyip kendini bitiren birisiBuna hiç hastalanmayan, morali bozulmayan,somurtmayan, hep 32 diş biri lazım.
Söyle robot bulsun kendine.
Okulda yanyanayz sürekli o yüzdenRegl döneminde buluşma hem evinde sıcak sıcak oturursun.
Ay kendi öyle olsa kabulüm sürekli şu sana mı baktı şu sana mı dedi şunu mu kastetti diyip kendini bitiren birisi
Nasıl regl zamanımımı görmezden geleyim? Ya üstüme düşmese noldu surat asma yapma vıdı vıdı konuşmasa valla kendi halimde acımı yaşarım ama bilmiyo gibi noluyo noluyo diyp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?