Hastalandığım zamanlarda sevgilimin hali

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu madem sen istediği gibi dirayetli bi kızsın böyle günlerdede anlayış göstersin ben olsam o hastalandığnda çakardım lafı

Ya hayır olay bu degil agrım olunca ilgisiz olcak bende sinirlenicem kavga edicez diye direk ilac alırım gerginligim gecmiyo ayda iki üc gün yani ona da katlanabilir bence. Normal zamanlarda diyo nazlı degilsin sertsin seviyorum bunu felan diye ama illa sertim diye hic bi yerim agrimayacakmj benim veya moralim bozulmaycakmı

Okullarımız aynı sınıfta aynı ağrı çekmiyim diye ilaç atarım da şu gerginligime çare bulamadım oda ayda iki üç gün sabretse

Ağır bi durum yok evet şükür ama ayda iki gün gerginleşiyorum. Normal zamanlarda ders sertliğini seviyorum mız mız değilsin diye ama beyfendi iki gün hasta olunca da halden anlamıyor.. Ya bi iş çevirir oluyorum ya da abartıyo olurum. Nazlı şımarık olsam anlicam ama hiç bi şekilde hastalığımda ilgi göstermeyip aksine gül surat yapma inanmıyorum diyip bide kendinin tribe girmesi deli ediyo beni

İşte bi gün okula gitmeyeyim dedim sırf gerilmeyelm diye o zamanda ne iş çeviriyosun oldu ayy ay
O lafi soyleyen insan sana guvenmiyordur cnm.
ayda sadece bir gun yani ilk gunu zor gecer benimde.o sanciyi bilirim.
sende "bugun okula gelmedim cunku ozel gunumdeyim.halim yok "dersin
inanan inanir inanmayana kapiyi goster.

Bisey sorucam bu ayıları hangi ormandan buluyosunuz siz. bırakın doğal ortamlarında yasasinlar. Yazık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…