Hastalandığım zamanlarda sevgilimin hali

İşte bi gün okula gitmeyeyim dedim sırf gerilmeyelm diye o zamanda ne iş çeviriyosun oldu ayy ay

Aa okulu okumamıstım pardon ne demek ne ıs cevırıyorsun ne garıp ya , söyleyeceksın soyle soyle acaba kendını naza cektıgını mı dusunuyor ılgı ıcın yaptıgını falan ?

Aa okulu okumamıstım pardon ne demek ne ıs cevırıyorsun ne garıp ya , söyleyeceksın soyle soyle acaba kendını naza cektıgını mı dusunuyor ılgı ıcın yaptıgını falan ?
Naz yapsam söylerim az şımart vs diye ama odun oldugu için öyle isteklerim olmaz bilir yani napcaksam ben bunla

Böyle bi insanla ne zorunuz varda hala birliktesiniz!
Regl döneminde yaptığı kabalığı anlayışsızligi hadi neyse geçtim
Ama size surekli " ne iş ceviriyosun,yine ne yaptın,yapmissindir sen birşeyler"
Diyen paranoya şekilde iftiratar atan bi adamla nasıl birliktesiniz hala anlamadım!
Nikahlı koca olsa çekilmez!

E sorun sizde o zaman.
Konuşturursanız konuşur.
Ne işiniz var güvenmeyen, ilgi göstermeyen dangozla?

Oralar çok derin şimdi ben maalesef o konuda yeterince tepki vermedim ve öyle gidiyor bu yol
sınava hazırlanıyoruz ayrılırsam hem etkilenir hem vicdan azabı çekerm hem de bırakcağını sanmıyorum. Ayrı üniversiteleri kazanırız büyük ihtimal o yüzden de sanmıyorum devam edebilcegimizi ilerde

Sen sinava hazırlanırken seni sitresi sokup etkileneceğini o dusunumuyor ama!
Lütfen önce kendinizi ve okulunuzu düşünün.
Erkek derdini daha şimdiden çekmeyin.

Bi yerde duymuştum..Cinayet yada suç işleyen kadınlar reglise suç yarıya iniyormuş
...Adam bildigin odun ya insan üzülür sevdiği ruh gibi olunca ağzına tekme atacan böylelerinin

Hastalığınızı önemsememesinden önce Sizin aranızda güven sorunu varmış anlattıklarına bakılırsa. Ne işler ceviriyorsun da ne demek. Güvenmiyorsan yol orda diyemiyomusun

Hasta olunca su adamlari darlamayin ya:)
karnim agriyo midem bulaniyo vs.
e adam her ay o derdini mi dinliycek senin:)
Erkekler sevmiyo oyle ay hastayim ayaklarini..
Bende erkek olsam sevmezdim

Ee napalim paşalar istemiyor diye reglde olmayalim hastada olur başka ne olalim mesela
Çekicek hastalikta sağlikta yaninda olucaksa tamam haa olmiycaksa kapi orda hadi yalla

Ben 2 senelik evliyim benm kistlerim den dolayı her adetmden agridan ölüyorum çoğu zaman hastanelik oluyorum bu evlnmeden öncede vardi kocama diyorum ben bile bıktım senide ugrastryrm üzüyorm dye bna kızıyor öyle diyince cok ilgileniyo uyumuyo geceleri hiç iş yaptrmiyo kısacası şimdiden lafını yapiyosa sevigiln ilerde hastalnsan napar düşün derim boşuna demiyolar iyi günde Kötü Günde diye

Çok anlayışsızmış
Ama dikkat edin derim sinir kontrolü olmayan biriylesin çünkü
Sinirli adamın ilerde napıcağı hiç belli olmaz canım.

böyle odunları ne diye hayatınızda tutuyorsunuz anlamıyorum..halden anlamayan üstüne üstelik sinirli agresif zeytinyağı..
tak sepeti koluna gitsin kendi yoluna ..

ben asla şıkayet etmem,ama regli dönemımde bana gelirler,ama başım ağrıdı,o oldu fılan hıç olmaz,eski erkek arkadaşım onca zaman sonra(hep anlarmış)bır gun ters bişey dedığımde endulus olmadın mı halen,olda rahatlım demişti,şok oldum,meğer anlayıp ıdare edermiş,ben resğlıyım,ağrı fılan denılmesıne karşıyım,bende başım ağrıuor filan dıyen adamı sevmem,tabi bir demke var birde mızmız olmak var,ve şunu ıyı bılıyorum,surat asan erkekden nefret ederim,kadındanda,dostum olamaz,bazı ınsnalar surat asana çok gıcık olurlar,yapım bu deme,dönüşebilirsin

çokmu surat yapıyorsun normal zamanlarda.aranızda iletişim eksikliği olduğunu düşündüm yazdıklarında.birazda sende kapris sezdim.ama çocukta ne yalan söliyim bişi anlamadım.sadece fazla masum geldi çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…